Suomalaista palvelua
Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset
RSS

Matkailu-uutiset

18.11.2016 Tukholman jouluisimmat ja parhaat vinkit

Tukholman joulutorit ja jouluvinkit

Nauti hilpeästä joulutunnelmasta Tukholmassa! Sahramipullan ja glögin tuoksu, adventtikahvittelu ja perinteiset joulumarkkinat tekevät ruotsalaisen joulun.

Joululahjaostokset ovat hyvä syy matkustaa Tukholmaan, sillä sen putiikeista voi löytää erikoisuuksia, joita ei muualta saa. Kaiken lisäksi shoppailukierros on hauska tapa tutustua eri kaupunginosiin.

Tukholma on kaunis ja elävä joulukaupunki. Tunnelman takaavat ihanat kahvilat ja ravintolat, joiden kynttilänvalossa viihdyt helposti useamman tunnin. Katuja koristavat upeat jouluvalot ja lähes jokaista kodin ikkunaa valaisee tyypillinen joulutähti tai kynttelikkö.

Tukholman joulutori

Yksi perinteisimmistä joulumarkkinoista Tukholmassa järjestetään Gamla Stanin Stortorgetilla. Ensimmäisen kerran markkinat järjestettiin jo vuonna 1837, ja vuodesta 1915 eteenpäin markkinat on järjestetty vuosittain katkeamattomana perinteenä. Tarjolla on esim. jouluherkkuja, keramiikkaa, nahkatuotteita ja neuleita sekä tietenkin höyryävää glögiä tunnelmallisessa ympäristössä. Tukholman Storatorgetin joulumarkkinat ovat avoinna päivittäin klo 11-18 ajalla 19.11.–23.12.2016.

Shoppaile Tukholmassa jouluostoksesi

Vuonna 1993 perustetulla DesignTorgetilla on jo kahdeksan liikettä Tukholmassa. Tunnettujen ruotsalaisten designklassikoiden valikoimaa täydentävät tarkoin valitut tuotteet nousevilta suunnittelijalupauksilta.

Aivan toisenlaista estetiikkaa edustaa Medelhavsmuseetin pieni myymälä, joka tuo häivähdyksen välimeren kulttuuria ja perinteitä keskelle kaupunkia. Museon alakerrassa sijaitseva kauppa on kuin pieni basaari, jonka pehmoiset pashmina-huivit, käsintehdyt oliivisaippuat, koristeelliset muistikirjat ja kauniit metallivalaisimet ilahduttavat pukinkontissa.

Birger Jarlsgatanilta erkanevalla pienellä sivukujalla sijaitseva Snickarbacken 7 ilahduttaa tunnelmallaan etenkin kylmänä talvipäivänä. Kynttilöin ja kukin koristeltu konseptimyymälä täyttyy päivisin etätyöläisistä, jotka nautiskelevat kahvilan antimista tietokoneidensa äärellä. Rakennuksen takaosasta löytyy kauppa, jonka perustajalle Catti Åmanille on tärkeää pitää valikoimissa vain sellaisia tuotteita, joita ei muualta saa.

Vasastanin kaupunginosa on täynnä antiikkiliikkeitä, sisustusputiikkeja ja vintage-myymälöitä, joissa voi tehdä todellisia löytöjä. Upplandsgatanilla sijaitseva Old Touch on jokaisen vintage-fanin aarreaitta. Myynnissä on laajan vaatevalikoiman lisäksi hattuja, koruja ja laukkuja aina 1900-luvulta 1960-luvulle asti. Paitsi lahjaideoita, myymälästä voi etsiä itselleen myös pikkujouluasun.

<< Matkailu-uutiset -pääsivulle

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Muita matkauutisia

13.4.2018 Finnair aloittaa Light-lippujen myynnin New Yorkin reitille
26.3.2018 Ryanair lentää suoraan Tampereelta Budapestiin ja Bremeniin
26.3.2018 Qantasilla Perthistä Lontooseen suoralla lennolla
12.2.2018 Huippunopea vaihdoton junayhteys Lontoon ja Amsterdamin välille
9.2.2018 Finnairin lennoille mm. digi-Hesari ilmaiseksi kaikille
15.1.2018 Finnairin uusi kohde Lyon Ranskassa
11.1.2018 Norwegian lentää Las Palmasiin ympäri vuoden
1.1.2018 Matkamessut Helsingin messukeskuksessa 2018
13.10.2017 Norwegian palkittiin Vuoden lentoyhtiö -tunnustuksella
21.9.2017 Haluatko mukaan Antonio Banderaksen Picasso-elokuvaan?
18.9.2017 Finnairilla valtava kattaus lentoja Saksaan
14.9.2017 EasyJet ja Norwegian aloittavat yhteistyön

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >