Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset
RSS

Matkailu-uutiset

5.1.2017 Halvimmat lennot Euroopassa

Lentolippujen hintaromahdus

Lentolippujen hinnoittelu on hepreaa tavallisen matkaajan näkökulmasta, toisinaan jopa ammattilaisen mielestä.

Hinnoittelussa puhutaan low budget-hinnasta, light-hinnasta, saver-hinnasta. Nämä ovat kuitenkin vain kosmeettisia sanoja – asia on huomattavasti monimutkaisempi.

Lentolippujen hintaromahdus Euroopassa

Skandinaavisesta näkökulmasta Pohjolassa alkoi tapahtumaan, kun Norwegian aloitti toimintansa. Kuitenkin vasta 17 vuotta perustamisensa jälkeen, vuonna 2010, norjalainen aloitti lennot Helsingistä Tukholmaan ja Osloon. Jo vuonna 2013 Norwegian lensi yli 80 kohteeseen Suomesta. Tämä aiheutti punttien tutisemista perinteisissä lentoyhtiöissä, kotimaisissa ja ulkomaisissa. Hintakilpailu oli valmis. Edunsaajina matkustajat. Joustavat ja ketterät "uuden ajan" lentoyhtiöt tarjoavat vaihtoehtoja halvalla ja kustannustehokkaasti. Kauan sitä saatiin odottaakin. Muualla maailmassa ihmiset matkustivat junalipun hinnalla lentäen, mutta Suomessa vain ”varakkaimmilla” oli varaa matkustaa pilvien yläpuolella.

Matkamessujen Matka2017 parhaat messutarjoukset Poptravelin hintavertailusta!

Suomen sijainti Euroopan laidalla ja vähäinen väestömäärä estää sen, että meillä olisi valinnanvaraa enemmänkin suorien lentokohteiden ja tarjoajien välillä. Mutta ei valiteta – hyvä näin.

Vähän aikaa sitten saimme hollantilaisen KLM:n halpalentoyhtiön Transavian avaamaan kilpailun kestosuosittuun Amsterdamiin. Se oli ilouutinen monelle. Se toi luonnollisesti tullessaan lisää kilpailua ja norjalainenkin avasi reitin Helsingin ja Amsterdamin välillä. Suomesta käsin ei ole ikinä nähty lentohintoja 67,00 € menopaluu Helsingin ja Amsterdamin välillä – ei ikinä.

Minne lennot halvalla-osiosta vapaa lentohaku Poptravelin hintavertailusta!

Tarkemmin kun asiaa tutkii, huomaa helpollakin surffailulla, että suurkaupunkien välillä Euroopassa pääsee vaivattomasti lentämään 20 eurolla per suunta. Kun vielä muistaa olla tarkkana, että valitsee sellaiset yhtiöt, joilla pääsee ns. suurkaupunkien pääkentille, niin matkustaminen ei enää siitä helpotu – eikä halpene. Ei ole vaikea valita hikisen Interrail-junamatkaseikkailun tai puolen tunnin lentomatkan välillä vaikka ikää olisi vain 18 ja seikkailuveri virtaa kuumimmillaan.

<< Matkailu-uutiset -pääsivulle

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Muita matkauutisia

12.2.2018 Huippunopea vaihdoton junayhteys Lontoon ja Amsterdamin välille
9.2.2018 Finnairin lennoille mm. digi-Hesari ilmaiseksi kaikille
15.1.2018 Finnairin uusi kohde Lyon Ranskassa
11.1.2018 Norwegian lentää Las Palmasiin ympäri vuoden
1.1.2018 Matkamessut Helsingin messukeskuksessa 2018
13.10.2017 Norwegian palkittiin Vuoden lentoyhtiö -tunnustuksella
21.9.2017 Haluatko mukaan Antonio Banderaksen Picasso-elokuvaan?
18.9.2017 Finnairilla valtava kattaus lentoja Saksaan
14.9.2017 EasyJet ja Norwegian aloittavat yhteistyön
8.9.2017 Abu Dhabin Louvre avautuu komeasti
31.8.2017 Finnair aloittaa suorat lennot Lissaboniin ja Stuttgartiin
23.8.2017 Missä ladata puhelin tai tietokone Helsinki-Vantaalla?

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >