Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset
RSS

Matkailu-uutiset

26.1.2017 Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä

AirAsia halpalentoyhtiö

Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä

Halpalentoyhtiö AirAsialle lento-oikeudet Aasiasta USA:an

AirAsia on ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka on saanut lento-oikeudet Aasian ja USA:n välille.

Tämä on loistava uutinen matkailualalle.

Halpalentoyhtiö AirAsian uuden sopimuksen ansiosta maailmanympärysmatka on halpa ja helppo rakentaa halpalentoyhtiöiden yksisuuntaisilla lennoilla maapallon ympäri. Historiaan jäävät hankalat, jäykät, kalliit ja vanhanaikaiset mailienlaskemisongelmat valmiiden maailmanympäryslentotuotteiden kanssa.

Vuodesta 2017 näyttää todellakin tulevan vuosi, jolloin matkustamme pidemmälle halvemmalla! Malesian halpalentoyhtiö AirAsia, joka on Aasian suurin halpalentoyhtiö, sai USA:n viranomaistaholta vihdoin lentoluvat operoida Aasian ja Amerikan väliä, raportoi Reuters.

Lennot tullaan kaikella todennäköisyydellä lentämään AirAsia X-tytäryhtiöllä, joka on saanut AirlinesRatings.com:ilta 6/7 tähteä turvallisuudestaan.

Kasvumme on tähän mennessä keskittynyt Aasiaan, Australiaan ja Lähi-Itään. Olemme luonnollisesti innoissamme uudesta aluevaltauksestamme, kertoo AirAsian Kamarudin Meranun (Group Chief Executive Officer).

Norwegian ja WowAir halpalentoyhtiöt

Norjalainen Norwegian halpalentoyhtiö ja islantilainen WowAir halpalentoyhtiö ovat jo pitkään antaneet mahdollisuuden lentää Euroopasta USA:han tai Aasiaan halpalentoyhtiöiden hinnoin. Islantilaisella WowAirilla varsinkin on erittäin hieno kattaus lentokohteita Kanadassa ja USA:ssa. Myös norjalaisella on laaja lentotarjonta ja USA:n lisäksi Aasian kohteisiin.

Halpalentoyhtiö AirAsia

AirAsia halpalentoyhtiö on Aasian suurin halpalentoyhtiö. Skytrax on valinnut AirAsian parhaaksi halpalentoyhtiöksi useana vuotena. Malesialaisen AirAsian kotikenttä on Kuala Lumpur, mutta yhtiöllä ja sen tytäryhtiöillä on useita muita solmukohtia Aasiassa Osakasta Jakartaan, joista yhtiö lentää lukuisiin maihin aina Intiasta Australiaan. AirAsian kohteisiin kuuluvat muun muassa Langkawi, Phuket, Chiang Mai, Bali, Ho Chi Minh City, Kota Kinabalu ja Phnom Penh.

AirAsialla on lukuisia tytäryhtiöitä: AirAsia X, AirAsia India, AirAsia Japan, AirAsia Indonesia, Philippines AirAsia ja Thai AirAsia kuuluvat kaikki saman emoyhtiön alle.

Poptravelin hintavertailusta kaikki lentohinnat

Etsi halvimmat lennot Poptravelin hintavertailusta ympäri maailman. Rakenna oma maailmanympärysmatkasi Poptravelin hintavertailussa. Yhdensuuntaisilla lennoilla saat uskomattoman edullisen matkan. Vertaile, tutki, suunnittele! Maailman odottaa!

Lähde: AirAsia

<< Matkailu-uutiset -pääsivulle

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Muita matkauutisia

12.2.2018 Huippunopea vaihdoton junayhteys Lontoon ja Amsterdamin välille
9.2.2018 Finnairin lennoille mm. digi-Hesari ilmaiseksi kaikille
15.1.2018 Finnairin uusi kohde Lyon Ranskassa
11.1.2018 Norwegian lentää Las Palmasiin ympäri vuoden
1.1.2018 Matkamessut Helsingin messukeskuksessa 2018
13.10.2017 Norwegian palkittiin Vuoden lentoyhtiö -tunnustuksella
21.9.2017 Haluatko mukaan Antonio Banderaksen Picasso-elokuvaan?
18.9.2017 Finnairilla valtava kattaus lentoja Saksaan
14.9.2017 EasyJet ja Norwegian aloittavat yhteistyön
8.9.2017 Abu Dhabin Louvre avautuu komeasti
31.8.2017 Finnair aloittaa suorat lennot Lissaboniin ja Stuttgartiin
23.8.2017 Missä ladata puhelin tai tietokone Helsinki-Vantaalla?

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >