Suomalaista palvelua

Kumppanit - Vertailussa mukana

Haullamme vertaat helposti satoja matkailusivustoja kerralla, yhdellä kattavalla ja nopealla haulla.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tuntikaupalla käyden läpi jokaisen lentoyhtiö-, hotelli- ja muiden matkailusivustojen tarjontaa. Me voimme olla avuksi, kun haluat helpon tavan löytää hyviä tarjouksia.

Alta löydät Poptravelin yhteistyökumppanit, joiden tuotteet ovat mukana vertailuissamme. Kumppanit on jaoteltu hakuosioidemme lennot, autot, hotellit ja lento+hotelli mukaan. Lyhyet kuvaukset eri kumppaneista löydät listattuna logojen alapuolelta.

Huomioithan, että matkakumppaneiden maksutapaveloituksissa on mahdollisia lisämaksuja. Luottokorteilla maksaessa saattaa tulla lisämaksua kumppanista riippuen.

Lennot

Supersaver.fi
Travellink.fi
Travelstart.fi
Travelpartner
Seat24
Skytours
Budjet.fi
Ebookers.fi
KILROY travels
Opodo
Ticket.fi
Kiwi.com
Flightfinder.fi
Sembo.fi
AirNGo

Autot

Rentalcars.com
Ebookers.fi

Hotellit

Supersaver.fi
Booking.com
Seat24
Ebookers.fi
Travelstart
Travellink.fi
Opodo
Sembo.fi

Lento+hotelli

Supersaver.fi
Travellink.fi
Ebookers.fi
Seat24
Travelstart
Ticket.fi

Kumppanikuvaukset

Supersaver.fi

Supersaver on osa Svenska Resegruppenia (SRG), joka on jo vuosikymmeniä ollut yksi Pohjoismaiden johtavista matkailualan yrityksistä. Vuoden 2007 syyskuussa SRG Online yhdistyi toisen johtavan online-matkatoimiston, Seat 24 kanssa.

Supersaver toimii Suomen ohella 15 eri Euroopan maassa yhdeksän eri brändin voimin. Viimeisen 19 vuoden aikana matkatoimisto on palvellut yli 750 000 tyytyväistä matkustajaa.

Matkan voi maksaa luottokortilla (American Express, VISA, MasterCard/EuroCard, MasterCard Debit, kulut 10€ + 1.6%) tai pankkitunnuksilla nettipankin (Nordea, OP, Sampo, Aktia*) kautta. Nettipankilla maksettaessa ei mene lisäkuluja. Lisäksi voit Klarnan kautta maksaa laskulla +15€ tai osamaksusopimuksella alk. +20€/kk. *Aktia-pankki ei ole jokaisessa lipussa mahdollinen maksutapa.

Travellink.fi

Travellink AB:n pääkonttori sijaitsee Sundbybergissa, Tukholmassa ja sivukonttorit Helsingissä, Kööpenhaminassa sekä Oslossa.

Travellink siirtyi Opodo-ryhmään maaliskuussa 2005. Opodo on yksi Euroopan suurimmista nettimatkatoimistoista ja sillä on toimintaa Pohjoismaissa, Englannissa, Saksassa, Ranskassa ja Italiassa.

Travellinkin liiketoiminta-alueita ovat vapaa-ajan matkat, liikematkat sekä kokous- ja ryhmämatkat.

Maksutavat: VISA ja Mastercard luottokortilla maksettaessa veloitetaan hallintokulut +7,5%. Ainoastaan Pohjoismaissa myönnetyt luottokortit hyväksytään. Mastercard Debit:llä voi maksaa ilman lisäkuluja. Sen lisäksi voi maksaa verkkopankilla (OP, Nordea, Aktia ja Danske Bank), joissa veloitetaan 2,5% hallintokulu. Myös Collector-laskulla on mahdollista maksaa (+16€).

Travelstart

Travelstart aloitti toimintansa vanhassa kahvinpaahtimossa Malmössä ja on kasvanut sen jälkeen kohisten. Toimipisteitä on avattu eri puolille maailmaa. Helmikuun 1. päivänä 2010 Travelstart siirtyi uuteen vaiheeseen, kun matkatoimistokonserni European Travel interactive (eTRAVELi) osti sen Euroopan-toiminnot.

Travelstartin matkan voi maksaa luottokortilla (American Express, VISA, MasterCard/EuroCard, kulut 10€ + 1.35%) tai pankkitunnuksilla nettipankin (Nordea, OP, Sampo) kautta. Nettipankilla tai MasterCard debit kortilla maksettaessa ei mene lisäkuluja. Lisäksi voit Klarnan kautta maksaa laskulla +15€ tai osamaksusopimuksella alk. +20€/kk.

Travelpartner

TravelPartner on Ruotsin ensimmäinen Internet-matkatoimisto. Toimitilat sijaitsevat Uppsalassa, Tukholman pohjoispuolella. TravelPartner toimii yhdeksässä maassa, muun muassa Suomi, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Kaikilla matkatoimistovirkailijoilla on monivuotinen kokemus alalta. TravelPartnerin strategia on, että kaikilla tulee olla mahdollisuus varata matkansa ilman perinteisten matkatoimistojen veloittamia korkeita varaus- ja lisämaksuja.

Jos teit varauksesi TravelPartnerin kautta ja sinulla on kysyttävää, TravelPartnerin asiakaspalvelu auttaa sinua.

Matkan voi maksaa luottokortilla (American Express, VISA, MasterCard/EuroCard, kulut 9€ + 1%) tai pankkitunnuksilla nettipankin (Nordea, OP, Sampo) kautta. Nettipankilla tai MasterCard debit kortilla maksettaessa ei mene lisäkuluja. Lisäksi voit Klarnan kautta maksaa laskulla +15€ tai osamaksusopimuksella alk. +20€/kk.

Seat24

Seat 24 on internet- matkatoimisto, jonka haku- ja varauspalvelu on suunniteltu erityisesti matkustajille, jotka tietävät jo matkakohteensa. Joka päivä myydään yli 1 000 lentolippua yhteistyökumppaneiden lennoille. Matkoja välitetään yli 1 650 eri kohteeseen.

Seat 24:llä on nykyisin toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Matkan voi maksaa luottokortilla (American Express, VISA, MasterCard/EuroCard, MasterCard Debit, kulut 15€ + 1%, paitsi MasterCard 14&euro + 1%) tai pankkitunnuksilla nettipankin (Nordea, OP, Sampo) kautta. Nettipankilla maksettaessa ei mene lisäkuluja. Lisäksi voit Klarnan kautta maksaa laskulla +15€ tai osamaksusopimuksella alk. +20€/kk.

Skytours

Vuonna 1996 perustettu Skytours kuuluu Big Sky Group yhtiöön, jolla on pääkonttori Andorrassa, toimistot Berliinissä ja San Josessa, Kaliforniassa sekä Filippiineillä. Asiakaspalvelu hoidetaan englanniksi sähköpostilla tai chatissä.

Maksutapoina käyvät luottokortit (VISA, MasterCard, Amex), kaikki suomalaiset verkkopankit sekä Bitcoin. Mahdolliset maksutapakulut on sisällytetty kokonaishintoihin.

Budjet.fi

BudJet on osa Svenska Resegruppenia (SRG), joka on jo vuosikymmeniä ollut yksi Pohjoismaiden johtavista matkailualan yrityksistä. BudJet toimii Suomen ohella 15 eri Euroopan maassa yhdeksän eri brändin voimin.

Nettimatkatoimisto tarjoaa lentolippuja, lento+hotellipaketteja, hotelleja ja vuokra-autoja. Edulliset hinnat on saavutettu ylimääräisiä kuluja karsimalla: asiakaspalveluun saa yhteyden tiettyyn aikaan puhelinpalvelusta tai sähköpostilla.

Matkan voi maksaa luottokortilla (American Express, VISA, MasterCard/EuroCard, kulut 10€ + 0.65%). MasterCard Debit kortilla kulu 10€+2,5%. Pankkitunnuksilla nettipankin (Nordea, OP, Sampo) kautta. Nettipankilla maksettaessa ei mene lisäkuluja. Lisäksi voit Klarnan kautta maksaa laskulla +15€ tai osamaksusopimuksella alk. +20€/kk.

Ebookers.fi

Oy Ebookers Finland Ltd on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen ja on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internetsivuston lisäksi puhelimitse arkisin klo 8-18. Ebookersin asiakaspalvelu auttaa nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikissa ongelmatilanteissa. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW). Orbitz Worldwide (www.corp.orbitz.com) on johtava online-matkailukonserni, joka käyttää uutta teknologiaa, minkä avulla sekä vapaa-ajan että liikematka-asiakkaat voivat tehokkaasti suunnitella ja varata matkoja ympäri maailman. Asiakkaiden käytettävissä on 75 000 yhteistyökumppanin tuotteet.

Ebookers varauksen voi maksaa luottokortilla (lisämaksu 2%, kuitenkin minimikulu 10€ ja maksimikulu 15€), VISA Debit kortilla (ei lisäkulua) tai verkkopankissa (OP, Nordea ja Danske Bank) ilman lisäkulua.

KILROY travels

KILROY travels on profiloitunut erityisesti nuorten, opiskelijoiden ja muiden seikkailunhaluisten matkanjärjestäjäksi. Kilroy myy sen lisäksi kaikkien suurimpien lentoyhtiöden lippuja. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-18 ja myös Helsingin toimistolla voi mennä käymään.

Jos olet ostanut lippusi Kilroylta, löydät toimintaohjeet lentovarauksia koskeviin tiedusteluihin täältä >>

Maksutapoina käyvät verkkopankki (Danske Bank, OP, Nordea, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-pankki ja LähiTapiola) tai luottokortti (VISA, VISA Electron tai MasterCard, lisämaksu 9€).

Opodo

Opodo on yksi Euroopan johtavista nettipohjaisista matkatoimistoista, jolla on toimintaa 14 maassa: Saksa, Englanti, Ranska, Italia, Portugali, Itävalta, Sveitsi, Puola, Belgia, Norja, Tanska, Suomi ja Ruotsi. Opodo kuuluu Euroopan suurimpaan nettimatkatoimistoryhmään, eDreams ODIGEO, yhdessä Travellink-, Go Voyages- ja eDreams-brändien kanssa. eDreams ODIGEO toimii yhteensä 43 maassa maailmanlaajuisesti. Opodo tarjoaa matkoja kaikkialle maailmaan ja vertailee 440 lentoyhtiön ja yli 165 000 hotelin hintoja yli 40 000 kohteessa.

VISA ja Mastercard luottokortilla maksettaessa veloitetaan hallintokulut +6%. Ainoastaan Pohjoismaissa myönnetyt luottokortit hyväksytään. Mastercard Debit:llä voi maksaa ilman lisäkuluja. Sen lisäksi voi maksaa verkkopankilla (OP, Nordea, Aktia ja Danske Bank), joissa veloitetaan 2,5% hallintokulu. Myös Collector-laskulla on mahdollista maksaa (+16€).

Ticket.fi

Ticket on Pohjoismaiden suurin yksityishenkilöille matkoja myyvä matkatoimisto. Ticket on ruotsalais-norjalainen vähittäisketju, joka myy kaikkien johtavien matkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja hotelliketjujen matkoja ja lentolippuja yksityishenkilöille.

Ticket myy vuosittain matkoja noin 7 miljardin kruunun arvosta, ja yrityksessä on noin 350 työntekijää. Ticketin omistaa yksityisomisteinen investointiyritys Braganza.

Ticket käyttää markkinoiden uusimpia ja turvallisimpia maksuratkaisujen versioita, jotka täyttävät kaikki nykyiset turvalliseen verkkomaksamiseen liittyvät vaatimukset. Ticket.fi:ssä maksuvälineenä käyvät verkkomaksu nettipankissa (OP, Nordea, Danske Bank ja Aktia), sekä Mastercard ja Visa.

Kiwi.com

Kiwi.com sivusto tunnettiin aiemmin nimellä Skypicker. Kiwi.com auttaa ihmisiä löytämään ja varaamaan parhaimmat halpalennot ympäri maailman, yhdellä käyttäjäystävällisellä nettisivulla. Sivustolla on laajin halpalentojen tietokanta ja Kiwi.com näyttää tulokset interaktiivisella kartalla, mikä tekee lentojen etsimisestä ja varaamisesta intuitiivisen kokemuksen.

Kiwi.com (aiemmin Skypicker) on perustettu vuonna 2012 tunnetun tsekkiläisen yrittäjän Jiri Hlavenkan enkelisijoituksen tuella. Vuoden 2013 loppupuolella Skypicker sai toisen sijoituksen Touzimsky Airlines -yhtiöltä. Pian kaupan solmimisen jälkeen Skypicker osti lentohakukoneen WhichAirline.com.

Kiwi.comin pääkonttori sijaitsee Brnossa, Tsekin Tasavallassa. Asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla support@skypicker.com.

Varauksen voi maksaa joko VISA tai MasterCard luottokortilla (ilman lisäkuluja).

Flightfinder.fi

Flightfinder on pohjoismainen verkkomatkatoimisto, joka keskittyy markkinoiden parhaimpien ja edullisimpien lentomatkojen välittämiseen. Flightfinder on osa Flygpoolen AB:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Emoyhtiön ansiosta Flightfinderilla on hyvät lentolippuja koskevat sopimukset kaikkien suurien lentoyhtiöiden kanssa.

Flightfinderilla on täydelliset IATA-oikeudet matkadokumenttien myöntämiseen, ja maksutapoina käyvät VISA ja MasterCard sekä Nordean tai Danske Bankin verkkopankki. Luottokorttimaksusta veloitetaan 2% lisämaksu.

Flightfinderin asiakaspalvelu on englanninkielinen ja yhteydenotot pyydetään tekemään pääasiassa sähköpostitse.

Sembo.fi

Sembo on ruotsalainen matkatoimisto, joka on perustettu vuonna 1987 ja sen nimi tulee ruotsin kielen sanasta Semesterbolaget. Vuonna 2007 Sembo siirtyi Stena Linen omistukseen ja samoihin aikoihin Stena Line osti myös myös tanskalaisen DTF-Travelin ja edelleen saksalaisen FeriDe:n vuonna 2012. Yrityksen virallinen nimi muutettiin Stena Line Travel Groupiksi. Stena Line Travel Groupin liikeideana on, että asiakas voi itse räätälöidä juuri sellaisen loman kuin hän itse haluaa.

Stena Line Travel Groupin tuotemerkkejä ovat mm. Sembo, flygbiljetter.se, DTF Travel, Best Travel ja Nemrejse.dk Tanskassa sekä FeriDe Saksassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa.

Suomessa kotimainen henkilökunta palvelee Sembon asiakkaita arkipäivisin klo 09-17 puhelimitse ja sähköpostilla. Iltaisin ja viikonloppuisin voi soittaa päivystysnumeroon Helsingborgiin, jolloin palvelua saa joko ruotsin tai englannin kielellä.

Sembon matkat voi maksaa netissä luottokortilla (VISA, Master/Eurocard) tai verkkopankilla (Nordea ja OP).

AirNGo

Airngo on Ticket Privatresor AB:n omistama tavaramerkki. Ticket Privatresor AB on yksi Pohjoismaiden suurimmista matkatoimistoista. Airngolla on yli 25 vuoden kokemus korkealaatuisten matkojen välittämisestä houkutteleviin hintoihin. Airngo on IATAn jäsen.

Airngolla on Kysymyksiä ja vastauksia -sivu, josta saat tietoa, miten toimia eri tilanteissa koskien varaustasi tai varausaikeita.

Maksutapoina käyvät pohjoismaiset VISA ja Mastercard luottokortit. Voit maksaa myös verkkopankilla OP:n, Nordean, Aktian ja Danske Bankin kautta.

Rentalcars.com

Vuokrausvälittäjänä Rentalcars.com välittää vuokrauspalveluitaan yhdessä maailman suurimpien autonvuokrausyritysten kanssa. Toimimalla yhdessä useamman yhteistyökumppanin kanssa, voidaan varmistaa aina halvin hinta ja sopivin aika. Iso-Britanniassa sijaitseva asiakaspalvelukeskus on avoinna 7 päivää viikossa ja palvelunumeroon voi soittaa maksutta mistä tahansa päin maailmaa. Palveluita myydään yli kahteenkymmeneen maahan.

HUOM! Maksutiedote (voucher) on esitettävä autovuokraamolle autoa noutaessa. Rentalcars ei ole vastuussa mikäli autovuokraamo kieltäytyy antamasta autoa, koska maksutiedotetta (voucheria) ei ole voitu esittää.

Rentalcars ei ole vastuussa mistään kuluista jotka koituvat asiakkaan paikan päällä solmituista sopimuksista tai paikan päällä ostetuista lisäpalveluista.

Booking.com

Booking.com on yksi maailman johtavista internetin kautta hotellivarauksia välittävistä yhtiöistä myytyjen hotelliöiden perusteella. Sen verkkosivustolla vierailee kuukausittain yli 30 miljoonaa yksittäistä kävijää eri puolilta maailmaa niin vapaa-ajan kuin liike-elämän saralta.

Vuonna 1996 perustettu Booking.com B.V. takaa parhaat hinnat kaikenlaisista majoitusvaihtoehdoista aina pienistä itsenäisistä hotelleista viiden tähden luksushotelleihin.

Booking.com B.V. -yhtiön pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, Alankomaissa, ja sillä on lisäksi kansainväliset toimipisteet seuraavissa kaupungeissa: Amsterdam, Ateena, Barcelona, Berliini, Buenos Aires, Cambridge, Dubai, Dublin, Grand Rapids, Istanbul, Kapkaupunki, Lontoo, Loulé (PT), Lyon, Madrid, Montréal, Moskova, München, New York, Orlando, Pariisi, Rooma, San Francisco, São Paulo, Shanghai, Singapore, Sydney, Tokio, Tukholma, Varsova, Wien, Zürich.

Haluatko kumppaniksi?

affiliate(at)poptravel.fi

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter