Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

TAP lentotarjous Portugalin unelmakohteisiin

Azorit Portugali

Portugalin omalla lentoyhtiöllä TAP:lla on nyt loistava tarjous Portugalin eri kohteisiin. Harvinainen tarjous kannattaa hyödyntää HETI tulevia matkoja varten.

TAP lentää joka päivä Helsingistä suoraan Lissaboniin ja tarjoilee lennoillaan ilmaisen aterian ja juomat. Yhtiö on muutoinkin hyvässä maineessa ja arvostettu.

Lentotarjouksia Portugalin unelmakohteisiin

Portugali tunnetaan Atlantin kuohuista, vilkkaista kaupungeista ja pitkistä aurinkorannoista. Portugalin sijainti Espanjan länsipuolella aivan Atlantin valtameren rannikolla tarjoaa kävijöille merellisen elämyksen. Pitkässä ja melko kapeassa maassa ilmaston vaihtelut ovat huomattavia, mutta ne tekevät Portugalista entistä monipuolisemman matkakohteen.

Manner-Portugalin lisäksi unelmaiset saaret kuten Azorit ja Madeira tekee Portugalista yhden Euroopan monipuolisimmista matkailukohteista!

Lissabon 185 €
Porto (Oporto) 192 €
Porto Santo, Madeira 255 €
Azorit 248 €
Madeira 248 €
Faro 207 €

TAP lentää jopa joka päivä Helsingistä Lissaboniin, jatkolennot yllä oleviin unelmakohteisiin saa helposti. Niitä on runsaasti.

TAP:n tarjouksia löytyy pitkälle ensi vuoden maaliskuuhun saakka.

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

<< Takaisin Poptravel.fi - matkailun hintavertailu -etusivulle

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter