Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Espanjan aurikorannikon parhaat lomahuoneistot

Espanjan lomahuoneisto uima-altaalla

Espanjan kuvankauniin aurinkorannikon parhaat lomahuoneistot myydään nyt. Uima-altaalla tai ilman. Turkoosi meri siintää horisontissa ja lämmin ja ystävällinen espanjalainen ilmapiiri houkuttelee luokseen!

Espanjan aurinkorannikko vetää kansaa puoleensa vuosi toisensa perään ympäri Eurooppaa. Ystävällinen ja lämmin Etelä-Espanja osaa pitää hyvää huolta matkailijoista ja aurinko, rento lomafiilis ja suussa sulava ruoka pitää huolen siitä, että matkailijat palaavat vuosi toisensa perään tälle samalle alueelle hymyssä suin.

Lennot Malagaan alk. 150 € Poptravelin hintavertailusta.

Listasimme teille alle muutamia täkyjä alkaen hinnoilla kesäkuussa Espanjan aurikorannikolla!

Espanjan lomahuoneistot myydään nyt

Varaa oma lomahuoneistosi nyt, parhaat viedään päältä. Varsinkin lomahuoneistot omalla uima-altaalla, ovat kuumaa tavaraa tällä hetkellä.

Tästä linkistä pääset näkemään koko Costa del Solin alueella olevia lomahuoneistoja kesällä.

Voit itse lajitella sen mukaan, toivotko uima-allasta tai jotain muuta lisämukavuutta omalle lomahuoneistollesi. Erittäin hyvä suodatustapa on asiakkaiden suositukset! Poimi jyvät akanoista!

Lomahuoneisto Torregolf ★★★, Benalmádena Costa

Suositeltava, erittäin siisti, uima-altaalla alk. 647,00 €/viikko
-->> varaa tästä

Lomahuoneisto Royal Beach ★★★, Calahonda

Upealla Calahondan alueella Royal Beach lomahuoneisto on erittäin suosittu ja vain 25 metrin päässä meren rannasta! Kauniisti sisustetuista huoneistoista löytyy kaikki mukavuudet mitä lomallaan voi toivoa! Hinta alk. 785 &euro/viikko
-->> varaa tästä

Lomahuoneisto Ubanización Miraflores ★★★, Mijas Costa

Tässä suloisessa lomahuoneistossa on uima-altaita, tenniskenttä, kaupat ja marketit vain sadan metrin päässä ja golf-kenttäkin vain puolen kilometrin etäisyydellä. Itse huoneistossa on tarvittavat mukavuuden ja huoneitot ovat erittäin tilavia, melkein 100 neliöisiä.
-->> varaa tästä

Lomahuoneisto Apartamento Maria ★★★, Nerja

Espanjan aurinkorannikon helmi löytyy tästä!

Nerjassa sijaitseva, loistavat arvosanat kävijöiltä saanut, Maria. Vajaa kilometri meren rannasta, asunnolla jaettu uima-allas muiden kanssa, kauppa, ruokakauppa 50 m, supermarket 100 m, ostoskeskus 20 km, ravintola, baari, leipomo, kahvila 300 m, internetkahvila, jalankulkualue 800 m, polkupyörävuokraus, terassi 300 m, bussipysäkki "Nerja" 1 km, rautatieasema "Malaga" 50 km, lautta "Malaga" 50 km, hiekkaranta "Burriana", sukelluskeskus 800 m, uimala 300 m, uimahalli 100 m.
Golfkenttä (12 reikää) 2 km, tennis 100 m, ratsastustalli 1 km, urheilukeskus 100 m, pyöräilyreitti 500 m.
-->> varaa tästä

Lennot Malagaan alk. 150 € Poptravelin hintavertailusta.

Espanja on yksi matkakohteiden ehdottomista klassikoista ja yksi suosituimmista paikoista. Hienot hiekkarannat, kiinnostavat kaupungit ja näyttävät nähtävyydet tarjoavat lomaelämyksiä niin rantalomaa kuin kaupunkilomaa hamuileville. Auringon hellimät Espanjan golfkentät, iltapäivän levollinen siesta ja iltamyöhään nautittava, herkullinen espanjalainen ruoka ovat loman kohokohtia.

Espanjassa on runsaasti nähtävää ja maa on muun muassa taide- ja kulttuurielämältään erittäin rikas. Monet tuntevat kuvataitelijoista ainakin Picasson, Dalin ja Miron, vanhemmista kuvataiteilijoista taas Velàsquezin ja Goyan. Flamencomusiikilla ja -tanssilla on ihailijoita ympäri maailman.

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

<< Takaisin Poptravel.fi - matkailun hintavertailu -etusivulle

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter