Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Wien

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiWien23.11.201925.11.201918 pv sitten203,55 €294,31 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL VIE23.11.19 25.11.19203,55 € 294,31 €
haku: 18 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Wien

Lennot Wien
Hotelli Wien
Autonvuokraus Wien
Äkkilähdöt Wien
Wienin kartta

Vatsa pullollaan herkkuja ja kulttuuria - sitä on Wien.

Wien on kaupunki, joka varastaa sydämesi ja kumartaa kauniisti jälkeenpäin, kuin Habsburgin prinssille. Wien on täynnä menneen ajan lumoa ja kuninkaallista hienostuneisuutta.

Arkkitehtuuria ja kulttuurien säkenöivää loistetta tarjoileva Wien on yksi Keski-Euroopan kiehtovimmista kaupunkikohteista. Wienin lukuisat museot, palatsit, ja erinomaiset ostosmahdollisuudet pitävät huolen sitä, että nähtävää ja koettavaa riittää matkan jokaiselle päivälle. Kun nälkä yllättää, ovat kaupungin erinomaiset ravintolat, kahvilat ja konditoriat valmiina ruokkimaan vaativimmankin matkailijan.

Wienissä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla Habsburgien keisarisuvun aikainen loisto ja nykypäivän moderni kaupunkimiljöö. Vehreiden puistojen suojissa niin aikuisten kuin lasten kelpaa paistatella kauniina kesäpäivinä. Talvisin Wienin joulumarkkinat ja wieniläistanssiaiset houkuttelevat kaupunkiin runsaasti matkailijoita. Wien onkin oiva matkakohde kaikkina vuodenaikoina.

Wienissä kannattaa suunnata myös aivan ydinkeskustan ulkopuolelle esimerkiksi Praterin kaupunginosaan, josta löytyy paljon viehättäviä katuja, kahviloita, tori sekä huvipuisto. Praterin kaupunginosan nimeä kantava huvipuisto ja sen edustalla sijaitseva tunnettu maailmanpyörä Riesenrad ovat näkemisen arvoisia. Praterin huvipuiston alueelle ei ole sisäänpääsymaksua, joten rennon tivolitunnelman pääsee kokemaan ilmaiseksi. Myös Tonavan varrella sijaitseva vihreä Donauinsel-saari sekä eriskummallinen Hundertwasser-talo ovat näkemisen arvoisia.


Lennot ja hotelli Wien

Lennot Wien

Wienin lennot kestää runsas kaksi tuntia Helsingistä. Finnair operoi Helsingistä suoralla lennolla Helsinki-Wien-Helsinki väliä. Wieniin pääsee usealla eri lentoyhtiöllä ja erittäin hyvillä aikatauluilla. Yhden koneenvaihdon taktiikalla.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Wieniin , aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Wien

Tässä parhaat vinkit Wienin hotelli -kysymykselle.

Innere Stadt-keskusta ja Altstadt-vanhaksikaupunki ovat suosituimmat yöpymispaikat Wienissä. Täältä löytyy korkeatasoisia hotelleja ja sijainti on hieno.

Hieman kohtuuhintaisempaa yöpymisvaihtoehtoa löytyy Mariahilfer Strasse -hoppailukadun liepeiltä.

Mikäli mielii päästä hyvin sisälle paikallisten wieniläisten elämänmenoon, on majapaikka hyvä valita Neubausta, jossa on ydinkeskustaan nähden vähän turisteja, mutta tästä huolimatta kansainvälinen meininki. Siirtyminen Mariahilfer Strassen varrelta ja Neubausta Innere Stadt -ydinkeskustaan tapahtuu nopeasti kävellen

Autonvuokraus Wien

Autonvuokraus Wien-vinkkejä! Wienissä on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Wienin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Wienissä turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Wien

Äkkilähdöt Wieniin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Wieniin lennetään läpi vuoden päivittäin Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Wien-Helsinki.

Äkkilähtö Dubaihin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Wienin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Wien-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Wieniin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Wienin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter