Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Venetsia

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiVenetsia21.11.201925.11.201913 pv sitten313,63 €321,96 €Hae
HelsinkiVenetsia10.6.202024.6.202021 pv sitten517,85 €574,78 €Hae
HelsinkiVenetsia8.6.202022.6.202021 pv sitten542,85 €591,65 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL VCE21.11.19 25.11.19313,63 € 321,96 €
haku: 13 pv sittenHae
HEL VCE10.6.20 24.6.20517,85 € 574,78 €
haku: 21 pv sittenHae
HEL VCE8.6.20 22.6.20542,85 € 591,65 €
haku: 21 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Venetsia

Lennot Venetsia
Hotelli Venetsia
Autonvuokraus Venetsia
Äkkilähdöt Venetsia
Venetsian kartta

Venetsia, rakkauden tyyssija!

Kuin kangastus vetten päällä nousee Palazzo Ducale esiin Venetsian kanaalikuvassa. Arkkitehtuuri onkin tämän tyynen kaupungin parasta antia ja toinen toistaan upeammat rakennukset hiljentävät mielen aina roomalaisesta bysantin ajasta renesanssiin asti.

Venetsia tunnetaan ensisijaisesti juuri romanttisena kohteena, ja se onkin niin häämatkalaisten kuin muiden umpirakastuneiden suosima kohde. Toki se sopii myös muille matkailijoille, ja vaikka Venetsiaan matkustetaan kaupunkilomalle, on perinteinen kaupunkiloma sanan varsinaisessa merkityksessä kaukana historiallisesta italialaiskaupungista.

Kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet Rialton silta ja Pyhän Markuksen aukio on poikkeuksellisen helppo löytää labyrinttimaisessa Venetsiassa. Suurimpien nähtävyyksien sijaan kaupunkiin matkustetaan kuitenkin ensisijaisesti tunnelman vuoksi, ja yksittäiset kohteet ovat monille matkailijoille toissijaisia.

Kaikki liikenne kaupungissa tapahtuu joko jalkaisin tai veneiden avulla. Pikkusaaria yhdistää toisiinsa kanaalien yli kaartuvat sillat, joita on Venetsiassa 354 kappaletta. Itse Venetsian kaupungissa asuu alle 280000 asukasta, mutta lähellä sijaitsevan Padova-kaupungin kanssa se muodostaa noin 1,6 miljoonan asukkaan kaupunkikeskittymän.


Lennot ja hotelli Venetsiaan

Lennot Venetsia

Venetsiaan lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Tarjolla on suoria lentoja kesäisin eli sesonkiaikana. Muulloinkin Venetsiaan pääsee erittäin helposti monillakin eri lentoyhtiöillä Helsinki-Venetsia-Helsinki. Lentoyhteyksiä löytyy päivittäin useita.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Venetsiaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Venetsia

Tässä parhaat vinkit Venetsia hotelli -kysymykselle.

Venetsiassa käy vuosittain suuret massat turisteja. Suurin osa ei yövy vaan tulee päiväretkille, mutta yöpyjiäkin löytyy niin massoittain, että halpoja hotelleja Venetsiasta ei löydy. Korkeimmat sesongit ajatutuvat Carnevale eli laskiaiskarnevaalin aikaan helmi-maaliskuun vaihteessa sekä elo-syyskuun festivaalit. Tällöin Venetsia on aivan pullollaan väkeä ja suurin osa hotelleista varataan jopa vuotta aikaisemmin. Myös joulun aikaan sekä pääsiäisenä hotellien hinnat ovat huipussaan.

Suurin osa Venetsian hotelleista keskittyy San Marcon sestiereen eli Venetsian vanhan keskustan alueelle, ja ne ovat yleensä Venetsian kalleimpia hotelleja. Monet luksushotellit ovat aivan Canal Granden varrella, ja niiden maisemahuoneet ovat hyvin haluttuja. Nämä hotellit ovat usein neljän tähden hotelleja, jotka tarjoavat kaikki mukavuudet.

Jos kuitenkin haluaa majoittua aivan kaupungin sydämessä, mutta budjetti on rajallinen, Piazza San Marcon liepeillä on myös muutama hostelli. Hostelleja on Venetsiassa yhä enemmän: niitä on ympäri kaupungin, niin San Marcossa, Santa Crocessa, Cannaregiossa kuin Giudeccassakin< /p>

Autonvuokraus Venetsia

Autonvuokraus Venetsia-vinkkejä! Venetsiasta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Venetsian autonvuokras kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Jos asut ainoastaan Venetsian ytimessä, ei autonvuokraus kannata, mutta jos harkitset lähialueiden tutkimista samalla reissulla, niin Venetsian autovuokraus voi hyvinkin olla paikallaan.

Varaa autonvuokraus Venetsiassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Venetsia

Äkkilähdöt Venetsiaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Venetsiaan lennetään läpi vuoden päivittäin monenkin lentoyhtiön siivin. Finnair lentää Helsinki-Venetsia-Helsinki väliä suoraan sesonkiluonteisesti.

Äkkilähtö Venetsiaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Venetsia kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Venetsia-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Venetsiaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Venetsian kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter