Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Varsova

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Varsova

Lennot Varsova
Hotelli Varsova
Autonvuokraus Varsova
Äkkilähdöt Varsova
Varsovan kartta

Puolan keskisosissa sijaitsevasta Varsovasta on tullut suosittu matkakohde kaupungin monipuolisuuden vuoksi. Myös polkka, masurkka sekä Chopin liittyvät kiinteästi tähän Puolan pääkaupunkiin.

Varsova on varsin mielenkiintoinen yhdistelmä kulttuurielämyksiä, makunautintoja, runsaita ostosmahdollisuuksia sekä vauhdikasta yöelämää.

Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat uskomattoman hienosti uudelleen rakennettu vanha kaupunki, joka on myös Unescon maailmanperintökohde, sekä vanhasta kaupungista Łazienki-puistoon vievä neljän kilometrin pituinen kolmesta kadusta muodostuva ”Kuninkaallinen tie”. Varsovasta löytyy myös monia näkemisen arvoisia museoita sekä paljon toisen maailmansodan ja juutalaisten historiaa.

Kuten Berliinissä, Euroopan historia on Varsovassakin kaikkialla läsnä. Sen kohtaa romanttisessa Chopin-puistossa, "Stalinin hampaana" tunnetussa Kulttuuri- ja tiedepalatsissa, neuvostoajan aikaisilla, kaupunkia halkovilla rumilla valtaväylillä ja juutalaisten joukkotuhosta muistuttavilla muistomerkeillä.

Niistä merkittävin juuri nyt on syksyllä 2014 avattu arkkitehti Rainer Mahlamäen suunnittelema Juutalaismuseo. Hieno rakennus on herättänyt huomiota ympäri maailmaa, ja siitä on tullut yksi Varsovan houkuttelevimmista turistikohteista. Museokierroksella voi tutustua Puolan juutalaisten tuhatvuotiseen historiaan ja tarinan surulliseen loppuun.

Ennen toista maailmansotaa Puolassa asui yli kolme miljoonaa juutalaista. Suurin osa heistä sai surmansa keskitysleireillä. Puolan juutalaisten massatuhon muisto on yhä läsnä.


Lennot ja hotelli Brysseli

Lennot Varsova

Varsovan lennot kestää runsaan tunnin Helsingistä. Tarjolla on ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta, Helsinki-Varsova-Helsinki. Norwegian Airlines ja Finnair lentävät suoraan Helsinki-Varsova-Helsinki väliä ja monella muullakin lentoyhtiöllä pääsee koneenvaihdolla Varsovaan joka päivä ja hyvillä aikatauluilla.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Varsovaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Varsova

Tässä parhaat vinkit Varsovan hotelli -kysymykselle.

Varsovan hotellien hintataso on monissa tapauksissa todella alhainen. Jopa turistikaudella.

Lyhyella viikonlopulomalla kannattaa yöpyä kävelymatkan etäisyydellä suurimmista nähtävyyksiä - valitse silloin yöpymispaikka läheltä vanhakaupunkia, linnanaukiota, Krakowskie Przedmieścieä, Nowy Światia tai Kulttuuri- ja tiedepalatsia.

Linnanaukiolle johtava Krakowskie Przedmieście ja sitä jatkava Nowy Świat ovat katuja, jotka lähialueineen ovat sijainniltaan ja liikenneyhteyksiltään koko Varsovan parhaita yöpyä. Lähellä on paljon nähtävyyksiä, ravintoloita, kauppoja ja illanviettomahdollisuuksia, ja liikenneyhteydet ovat hyvät niin linja-autoilla, raitiovaunulla kuin kahdella metrolinjallakin.

Alue Nowy Światin ja päärautatieaseman (Centralna) välimaastossa on sekin hyvää tienoota hotellille. Paljon hotelleja on etenkin Kulttuuri- ja tiedekeskuksen ja päärautatieaseman naapurissa, ja alueelle on kohonnut useita kansainvälisiä laadukkaita ketjuhotellejakin.

Autonvuokraus Varsova

Autonvuokraus Varsova-vinkkejä! Varsovassa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Varsovan autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Varsovassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Varsova

Äkkilähdöt Varsovaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Varsovaan lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Varsova-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Varsovan lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Varsovaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Varsovan kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Varsova-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Varsovaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Varsovan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter