Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Tukholma

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiTukholma13.12.201915.12.2019tänään143,38 €218,18 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL STO13.12.19 15.12.19143,38 € 218,18 €
haku: tänäänHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Tukholma

Lennot Tukholma
Hotelli Tukholma
Autonvuokraus Tukholma
Äkkilähdöt Tukholma
Tukholman kartta

Tukholman kauniissa ilmapiirissä murheet unohtuu ja elämä maistuu.

Tukholman keskusta eli Innerstaden koostuu hyvin erilaisista kaupunginosista, joista jokaisella on omaleimainen tunnelmansa. Vanha kaupunki eli Gamla Stan on suomalaisten kestosuosikki, jonka viihtyisät kahvilat ja ravintolat sekä pikkukujat houkuttelevat kerta toisensa jälkeen. Djurgården on lapsiperheiden ja museonkävijöiden suosikkikohde. Saarella vierähtää helposti koko päivä.

Tukholmasta löytyy shoppailumahdollisuuksia niin lukutoukille kuin designin ystäville. Monipuolinen muotitarjonta pitää sisällään monia Ruotsalaisia klassikkomerkkejä, joiden liikkeet ovat ehdottomasti käynnin arvoisia. Vintage-aarteiden perässä kannattaa suunnistaa Södermalmille ja erityisesti SoFoon, joksi kutsutaan aluetta, joka jää pohjoisessa Folkungagatanin, lännessä Götgatanin, etelässä Ringvägenin ja idässä Erstagatanin.

Monipuolinen kulttuuritarjonta on tärkeä osa Tukholma-elämystä. Tukholma on monien menneiden, nykyisten ja tulevien elokuvatähtien kotikaupunki. Tukholman museoissa riittää nähtävää ja koettavaa ja osaan niistä on nykyisin jopa ilmainen sisäänpääsy. Kesän lopulla ja alkusyksystä kaupungissa on tarjolla huima kattaus festivaaleja ja urheilutapahtumia jokaiseen makuun.

Tukholman ympäristössä monet linnat tarjoavat mahdollisuuden yöpyä historiallisessa miljöössä sekä hulppeat puitteet romanttiselle viikonlopulle. Kirjaimellisesti kuninkaallista majoitusta Tukholman ympäristöstä etsivän tie kulkee Rosersbergin linnan hotelliin. Kuninkaallinen jo 1600-luvulla rakennetusta Rosersbergistä tuli vuonna 1762, kun Ruotsin valtio antoi sen kuningasperheen käyttöön. Nykyisin Rosersberg on ainoa kuninkaallisen statuksen omaava linna, jossa voi vierailun lisäksi myös yöpyä. Mälarenin rannalla sijaitsevaa Rosersbergiä majoittivat muun muassa ensimmäiset Bernadotten suvun edustajat, Kuningas Kaarle XIV Juhana ja kuningatar Desideria. Rosersbergin historia on tunnettu herkkusuiden parissa, sillä Bernadottet toivat mukanaan Ruotsiin ranskalaisen keittiön. Myös linnan nykyinen keittiö ammentaa vaikutteensa linnan historiasta ja Ranskasta.


Lennot ja hotelli Tukholma

Lennot Tukholma

Tukholman lennot kestää 40 minuuttia Helsingistä. Tarjolla on ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines, SAS ja Finnair lentävät monta kertaa päivässä Helsinki-Tukholma-Helsinki. Muistakin Suomen kaupungeista pääsee suorin lennoin Tukholmaan.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Tukholmaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Tukholma

Tässä parhaat vinkit Tukholma hotelli -kysymykselle.

Norrmalm ja Gamla stan ovat suuressa suosiossa majoitukselle ja siellä onkin hotelleja mistä valita. Hinnat ovat sijaintinsa takia luonnollisesti aika korkeita. Hienostokaupunginosa Östermalmissakin on mukava yöpyä, se ei ole niinkään tunnettu hotelleistaan, ja sen alueella yöpyvät lähinnä vain hostelleissa viihtyvät asiakkaat. Södermalmia voi myöskin suositella, sieltä löytyy jonkin verran majapaikkoja, jotka yleensä ovat edullisempia kuin ydinkeskustassa.

Vasastaden on kätevä, aivan ydinkeskustaa edullisempi alue. Kungsholmen on sekin edullisempi, ja sen alueella on sielläkin hostelleja ja hotelleja.

Autonvuokraus Tukholma

Autonvuokraus Tukholma-vinkkejä! Tukholmasta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Tukholman autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Niinkuin kaikissa kaupungeissa, yleisimpiin sääntöihin ja lakeihin kannattaa tutustua etukäteen, kun vuokraa auton.

Tukholmassa ja Göteborgissa on käytössä tietullimaksut ruuhkien vähentämiseksi (tietullista käytetään Ruotsissa termiä trängelskatt eli ruuhkavero). Maksu koskee 1.1.2015 alkaen Ruotsin lisäksi myös ulkomaan rekisterissä olevia ajoneuvoja. Maksujärjestelmä on täysin automaattinen ja maksuaseman ohi ajaville lähetetään lasku kotiin. Ruuhkamaksujen suuruus vaihtelee 10-20 SEK välillä kuitenkin niin, että päivittäinen enimmäisveloitus on 60 SEK. Lue lisää tästä - omalla autolla Ruotsiin.

Varaa autonvuokraus Tukholmassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Tukholma

Äkkilähdöt Tukholmaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Tukholmaan lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin, Finnairin ja esim. SAS:n siivin Helsinki-Tukholma-Helsinki. Myös muista kaupungeista Suomesta pääsee suoralla lennolla Tukholmaan.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Tukholman lennot saattaa saada jopa alle 40 euron.

Äkkilähtö Tukholmaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Tukholman kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Tukholma-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Tukholmaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Tukholman kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter