Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Split

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Split

Lennot Split
Hotelli Split
Autonvuokraus Split
Äkkilähdöt Split
Splitin kartta

Split on Adrianmeren helmi.

Adrianmeren itärannalla sijaitseva Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki ja Split-Dalmatian maakunnan pääkaupunki. Rooman keisari Diocletaniuksen palatsin ympärille syntynyt Split koetaan usein itä-eurooppalaiseksi kaupungiksi vaikka se on lähempänä Italiaa ja Kreikkaa kuin esimerkiksi Bulgariaa tai Romaniaa. Split onkin saanut paljon vaikutteita Italiasta ja jopa ihmiset muistuttavat ulkonäöltään enemmän italialaisia kuin muutaman sadan kilometrin päässä Zagrebissa, Kroatian pääkaupungissa, asuvia maanmiehiään.

Splitin historia ulottuu 1700 vuoden taakse ja historiallisesti vaikuttavaa kaupunkia vanhankaupungin sokkeloisine kujineen kutsutaankin Kroatian kulttuuripääkaupungiksi. Paras paikka kokea entisajan tunnelmaa on nimenomaan vanhassa kaupunginosassa. Balkanin sodasta Split selvisi suhteellisen vähin vaurioin, toisin kuin moni muu Dalmatian alueen kaupungeista ja turisteja ehkä kiinnostavin alue on taivaansinistä Adrianmerta kohti katsovat rantabulevardit, joista suosituin Riva uusittiin vuonna 2007. Palmujen katveessa kutsuvat kahvilat suurine terasseineen, joista kävelymatkaa voi jatkaa kohti venesatamaa ja kaupungin uimarantoja.

Kroatialainen keittiö on sekoitus merellistä, mannermaista ja alueellista ruokaa, joten myös kulinaristeille löytyy mielenkiintoisia makunautintoja!

Splitistä on todella hyvät ja kätevät lauttayhteydet lähisaariin, jotka kilpailevat keskenään kauneudellaan valkoisine hiekkarantoineen ja koralliriuttoineen. Kannattaa ehdottomasti olla muutama yö lähisaarissa ja tuntea ja kokea paikallista kulttuuria ja makuelämyksiä saarien gastronimisissa ravintoloissa.


Lennot ja hotelli Split

Lennot Split

Splitin lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Tarjolla on suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää joko suoraan Helsinki-Split-Helisnki tai koneenvaihdolla Skandinaavien kautta. Monet lentoyhtiöt lentävät Helsinki-Split-Helsinki väliä hyvillä yhteyksillä ja koneenvaihdolla Euroopassa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Splitiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Split

Tässä parhaat vinkit Splitin hotelli -kysymykselle. Majoituksen hankkiminen Splitistä ei ole vaikeaa, sillä siellä on pitkään jatkuneen suosion takia paljon majapaikkoja ja vain pari varteenotettavaa seutua, joilla kannattaa yöpyä.

Tunnelmallinen paikka yöpyä on Grad eli vanhakaupunki, joskin sen kaikkein vanhimmissa osissa ei ole paljon majapaikkoja. Huomattavasti enemmän kaikenlaisia majapaikkoja on vanhan ydinkeskustan muurien liepeillä.

Muista kaupunginosista Veli Varoš, Manuš, Lučac ja Bačvice ovat kaikki tunnelmallisia paikkoja yöpyä paikallisten asuttamissa kortteleissa, ja jonkin verran hyviä majapaikkoja on myös Bačvice-ranta-alueella bussi- ja rautatieasemien takana.

Autonvuokraus Split

Autonvuokraus Split-vinkkejä! Splitissä on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Splitin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Auto on oiva kulkuväline Kroatiassa. Sillä pääsee erittäin kätevästi tutustumaan lähialueisiin.

Varaa autonvuokraus Splitissä turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Split

Äkkilähdöt Splitiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Splitiin lennetään sesonkiajalla huhtikuusta eteenpäin esim. Norwegian Airlinesin siivin Helsinki-Split-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Splitin lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Splitiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Splitin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Split-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Splitiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Splitin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter