Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli San Francisco

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli San Francisco

Lennot San Francisco
Hotelli San Francisco
Autonvuokraus San Francisco
Äkkilähdöt San Francisco
San Franciscon kartta

San Francisco on rento, innovatiivinen ja raikas merellinen kaupunki, jossa henki kulkee. Friscossa kuka vain saa olla oma itsensä, mistä juontuu kaupungin liberaali maine. Kiemuraiset kadut ja kauniit kukkulat antavat kaupungille leimansa. Raitiovaunuajeluilla näet erivärisiä viehättäviä taloja vieri vieressä yllättävän jyrkillä kaduilla, joilta avautuu upeita maisemia.

San Francisco on kulttuurisesti ja kulinaristisesti rikas matkakohde. Se on täynnä vastakohtia: korkeita kukkuloita ja laakeaa rantaviivaa, värikkäitä puutaloja ja manhattantyyppisiä pilvenpiirtäjiä, Kalifornian pistävää auringonpaahdetta ja koleaa sumua, katutaidetta ja hulppeita taidemuseoita.

San Franciscon tunnetumpiin nähtäyyksiin kuuluu esimerkiksi Golden Gate Bridge ja Alctrazin saari. Nämä ovat ehdoton suositus käydä tutustumassa kun vierailee San Franciscossa.


Lennot ja hotelli San Francisco

Lennot San Francisco

Kun haluat löytää halvat lennot San Fransiscoon, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

San Frainciscon lennot onnistuvat kätevästi päivittäin reittilentoliikenteessä. Monet eri lentoyhtiöt lentävät sinne ja Suomesta pääsee lentämään yhdellä koneenvaihdolla Helsinki-San Francisco-Helsinki montaa eri reittiä ja usealla eri vaihtoehdolla. Halvimmillaan Helsinki-San Francisco-Helsinki lentoja löytyy noin 380 eurolla.

Hotellit San Fransisco

Tässä parhaat vinkit San Franciscon hotelli -kysymykselle.

San Franciscossa on suhteellisen kalliita hotelleja. Luonnollisesti sieltä löytyy kaikentasoista ja -hintaista vaihtehtoa. Sijainnin kanssa kannattaa olla tarkkana ja ottaa huomioon julkisen liikenteen mahdollisuudet, jos majoittuu hieman kauemmaksi niin sanotusta keskustasta.

Suurin osa keskihintaisista ja kalleimmista hotelleista sijaitsee Union Squaren ympäristössä, SoMassa ja Embarcaderon tuntumassa. Muistakin kaupunginosista löytää kelpo vaihtoehtoja, jotka saattavat olla hiukan edullisempiakin. Union Squarelta on pari korttelia Tenderloinin rajuimmille kaduille, joita kannattaa välttää. Majoitus kannattaa varata etukäteen ja bongailla tarjouksia.

Autonvuokraus San Francisco

Autonvuokraus San Francisco-vinkkejä!

Kaikki suurimmat (ja pienempiä)autonvuokrausyrityket löytyvät San Franciscosta - sekä lentokentiltä että kaupunkitoimistoin. Autonvuokraus on ihan kätevää, jos haluaa ajella Kaliforniaa hieman laajemmin. Autovuokraus San Franciscossa kannattaa aina tehdä etukäteen ja pääsee hyödyntämään pakettivakuutustarjouksia, jotka ovat myynnissä vain ulkomailla turisteille.

Varaa autonvuokraus San Fanciscossa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!

Äkkilähdöt San Francisco

Äkkilähtö San Franciscoon onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset San Franciscoon kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot San Franciscoon ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

San Franciscon kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter