Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Rooma

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiRooma1.3.20205.3.202017 pv sitten182,11 €183,07 €Hae
HelsinkiRooma25.12.201929.12.201911 pv sitten379,12 €381,02 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL ROM1.3.20 5.3.20182,11 € 183,07 €
haku: 17 pv sittenHae
HEL ROM25.12.19 29.12.19379,12 € 381,02 €
haku: 11 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Rooma

Lennot Rooma
Hotelli Rooma
Autonvuokraus Rooma
Äkkilähdöt Rooma
Rooman kartta

Kaikki tiet vievät Roomaan!

Rooman rikas kulttuuri ja 3000 vuoden historia tarjoavat lukuisan määrän monumentteja, suihkulähteitä ja rakennuksia piazzoilla kävelevän matkaajan silmäniloksi. Vatsaa täyttävän maittavan ruoan ja helmeilevien viinien lisäksi voit täyttää myös vaatekaappisi muodikkailla ostoksilla.

Colosseumilta luoteeseen sijaitseva Forum Romanum on muinaisen Rooman ydinalue, jonka ympärille koko kaupunki kasvoi antiikinaikana. Tämä nykyisin Rooman huomattavin arkeologinen nähtävyys toimi muinoin poliittisen vallan, uskonnollisten menojen sekä kaupankäynnin keskuksena. Lukuisten temppeleiden ja basilikojen, kuten keisariaikaisen Antoninuksen ja Faustinan temppelin lisäksi alueella on kiinnostavia raunioita, monumentteja ja rakennuksia: Severuksen sekä Tituksen riemukaaret, Fokaksen pylväs, Lapis niger pyhäkkö, Castorin ja Polluxin temppeli, kotilieden jumalatar Vestalle pyhitetty temppeli sekä Saturnuksen temppeli, jossa säilytettiin kahtatoista pronssista lakitaulua, joihin oli kirjattu Rooman tasavallan lait.

Rooma on täynnä maailmanluokan nähtävyyksiä, mutta Colosseumin ja Vatikaanin varjosta voit löytää aivan oman Roomasi. Se voi olla elämäsi paras ravintolailta juutalaiskaupunginosa Ghetossa. Se saattaa olla raikas aamu Campo de Fiorin markkinoilla.

Talojen arkkitehtuuri, kaupunginosien erot, roomalaisten arkipäivän katuteatteri – pieni eksyminen on Roomassa vain nautinto.

Rooma on kulinaristin taivas, mutta tällöin on hyvä välttää turistirysien ravintoloita. Kurkista ravintolaan sisälle: jos näet paikallisia perheitä pöydissä, on ruoka todennäköisesti hyvää. Etnoravintoloita löytyy Terminin rautatieaseman ympäriltä, mutta roomalaisen keittiön herkut saattavat houkutella enemmän. Keväisin tarjoillaan artisokkaa ja syksyisin sieniä kymmenin eri tavoin.


Lennot ja hotelli Rooma

Lennot Rooma

Roomaan lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää joko suoraan Helsinki-Rooma-Helsinki, Finnair lentää päivittäin suoria lentoja Helsinki-Rooma-Helsinki väliä. Monilla muillakin yhtiöillä pääsee Roomaa esim. KLM, Air France, Lufthansa koneenvaihdolla jossain Euroopan kaupungissa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Roomaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Rooma

Tässä parhaat vinkit Rooman hotelli -kysymykselle. Roomassa on paljon hotelleja ja monet niistä sijaitsevat keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella tai lähellä niitä.

Joen toisella puolella centro storicosta katsottuna on Trastevere, joka on tunnelmallinen yöpymispaikka ja sopii niille, jotka haluavat viettää iltansa baareissa ja ravintoloissa. Alue on keskustan kaupunginosista myös se, jolla on eniten paikallisväriä, ja täällä pystyy keskustaa paremmin kokemaan sitä aitoa roomalaista elämänmenoa.

Terminin alue on Rooman pääasiallinen paikka hostelleille ja muille halvoille majapaikoille. Aivan rautatieaseman vieressä on hiukka rauhatonta, mutta suuri osa hotelleista, hostelleista ja majataloista (guest house) sijaitsee ainakin korttelin parin päässä asemalta, mikä parantaa asiaa.

Centro storico on tunnelmallinen yöpymispaikka, ja täällä kuten Trevin ja Espanjalaisten portaittenkin lähettyvillä on paljon yöelämän viettopaikkoja, konserttisaleja, ravintoloita ja kauppoja.

Centro storicon vieressä sijaitseva Tridente on toinen vanhan keskustan osa, joka on tunnelmaltaan ja tyyliltään samanlainen kuin centro storico. Tridenten alue alkaa Piazza del Popolo -aukiolta ja kulkee siitä kohti Treviä ja Piazza di Spagnaa, missä ovat Espanjalaiset portaat.

Autonvuokraus Rooma

Autonvuokraus Rooma-vinkkejä! Roomasta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Rooman autonvuokraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Roomassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Rooma

Äkkilähdöt Roomaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Roomaan lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Rooma-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Rooman lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Roomaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Rooman kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Rooma-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Roomaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Rooman kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter