Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Puerto Vallarta

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Puerto Vallarta

Lennot Puerto Vallarta
Hotelli Puerto Vallarta
Autonvuokraus Puerto Vallarta
Äkkilähdöt Puerto Vallarta
Puerto Vallartan kartta

Puerto Vallarta on ikimuistoinen kaupunki, kylän asenteella. Puerto Vallartalla käy paljon turisteja, mutta turismin ei ole annettu vaikuttaa kaupungin tapoihin ja näkemyksiin.

Puerto Vallarta on loistava kävelykaupunki, ja sen valtteja ovat henkeäsalpaavan kauniit auringonlaskut pitkällä rantaviivaa syleilevällä kävelykadulla, paikalliset hyvätasoiset ravintolat ja loivasti syvenevät rannat. Kaupungin läheisyydessä on erinomaisia golfkenttiä, surffareiden rantoja ja mielenkiintoisia retkikohteita, kuten Unescon perintökohde Tequilan alue, mariachimuusikoista tunnettu Guadalajaran kaupunki ja Sayulitan värikäs hippikylä.

Puerto Vallarta on siunattu trooppisella säällä, aurinkoisia päiviä keskimäärin vuodessa 300, kauniit viidakot ja luonnon ympäröimä kaupunki, mäet antavat alueelle karakteeria, kauniit lahdet, jossa läpikuultavan sininen vesi kylpee valkoiset hiekkarannat, ja kaiken päälle Puerto Vallarta on kansainvälisesti tunnetttu sen erittäin ystävällisistä asukkaista.


Lennot ja hotelli Puerto Vallarta

Lennot Puerto Vallarta

Puerto Vallartalle pääsee monella eri lentoyhtiöllä koneenvaihdolla. Talvisesonkiaikaan Finnair lentää Helsinki-Puerto Vallarta-Helsinki suorilla lennoilla. Helsinki-Puerto Vallarta-Helsinki väliä lennetään sunnuntaisin sesogin alettua, 19.11.2017 - 18.3.2018. Lento Puerto Vallartalle kestää 12h 30min.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Puerto Vallertalle, aloita lentojen etsiminen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Puerto Vallarta

Parhaat vinkit Puerto Vallartan hotelli -kysymykselle.

Pääalueet Puerto Vallartassa ovat Marina Vallarta, the Hotel zone, Downtown, Romantic zone (Old Vallarta) ja South zone. Jotta löydät itsellesi hyvän alueen majoittua on sinun hyvä tietää etukäteen millaista lomaa olet menossa viettämään.

North zonessa on monia pieniä kyliä, missä saa enemmän paikallisen fiiliksen. North Zonea suositellaan lomailijoille, jotka etsivät rauhallista ja "pois kaikesta" lomaa.

Nuevo Vallarta on rakennettu turistikohteeksi, siellä ei siis ole ns. keskustaa. Tämä alue sopii hyvin lomailijalle, joka haluaa all-inclusive loman. Täällä löhötään, otetaan aurinkoa, rentoutudutaan ja syödään hyvin.

Marina Vallartassa on isot hotellit, suurin osa myös all-inclusive. Lähellä on ranta ja täältä on hyvät kulkuyhteydet Puerto Vallertan keskustaan. Tällä alueella on hieman enemmän nuorisoa ja menoa varsinkin loma-aikoihin.

Hotel Zone alkaa satama-alueelta, josta löytyy risteilyalukset. Lähettyvillä on Galeria-ostoskoeskus ja paikallinen Walmart. Tällä alueella hotelleja löytyy moneen eri lähtöön. On halvimpia kahden tähden hotelleja sekä isoja viiden tähden luksushotelleja.

Downtown on kaupungin historallisin alue. Sieltä löytyy Malecon, kauppakatu joka on lähtökohta useempaan alueen toimintaan. Jos pidät pitkistä kävelyista auringonlaskussa, shoppailusta, syömisestä, tanssimisesta, taiteesta, baareista, kaviloista, arkkitehtuurista, niin on tämä sinulle loistava majoituspaikka.

Romantic zone (Old Vallerta) on ulkomaalaisten sekä paikallisten suosima paikka, koska siellä on aina jotain tekemistä, aina jonnekkin minne mennä ja nauttia kaupungista. Se on hyvä vaihtoehto lapsiperheille, joilla on kaikenikäisiä lapsia, loistava vanhemmille pareille.

Autonvuokraus Puerto Vallerta

Autonvuokraus Puerto Vallarta-vinkkejä!

Puerto Vallartasta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot lentokentältä. Jos aikoo pysytellä vain Puerto Vallertan alueella, ei autonvuokrausta tarvitse.

Varaa autonvuokraus Puerto Vallartassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Puerto Vallarta

Äkkilähdöt Puerto Vallartaan on varattavissa läpi vuoden reittilennoilla. Puerto Vallartaan lennetään läpi vuoden ja talvisin Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Puerto Vallarta-Helsinki.

Parhaat matkatarjoukset Puerto Vallartan lomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Puerto Vallarta-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Puerto Vallartaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Puerto Vallartan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter