Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Praha

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiPraha20.1.202024.1.202018 pv sitten169,16 €177,76 €Hae
HelsinkiPraha12.12.201916.12.201916 pv sitten178,60 €220,74 €Hae
HelsinkiPraha3.2.20209.2.202012 pv sitten194,15 €201,99 €Hae
HelsinkiPraha25.12.201929.12.201910 pv sitten288,78 €305,22 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL PRG20.1.20 24.1.20169,16 € 177,76 €
haku: 18 pv sittenHae
HEL PRG12.12.19 16.12.19178,60 € 220,74 €
haku: 16 pv sittenHae
HEL PRG3.2.20 9.2.20194,15 € 201,99 €
haku: 12 pv sittenHae
HEL PRG25.12.19 29.12.19288,78 € 305,22 €
haku: 10 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Praha

Lennot Praha
Hotelli Praha
Autonvuokraus Praha
Äkkilähdöt Praha
Prahan kartta

Unescon maailmanperintöluetteloonkin yltänyt Prahan keskiaikainen Vanhakaupunki, olut, tukeva ruoka ja tsekkiläinen mustalla huumorilla kyllästetty elämänmeno - siinä Prahaa parhaimmillaan. Ja tämä on vasta alkua.

Prahan yli tuhatvuotinen historia arkkitehtuurin ja taiteen saralla on vaikuttava. Goottilaiset, barokin ja renesanssin ajan upeat, mukulakivikatujen reunustamat talot ovat todistaneet kuninkaallisten ratsukkojen, Hitlerin joukkojen ja puna-armeijan tankkien ohikulkua aikojen saatossa. Seikkailu eksymättä pitkin vanhan kaupungin kapeita kujia, loistavat museot, monipuolinen musiikkitarjonta ja monet galleriat ovat tämän muodikkaan kaupungin parasta antia.

Prahan lumoava kauneus ja mielenkiintoinen historia tekevät kaupungista yhden Euroopan huippukohteen. Osa kaupungin herkkyyttä ovat esimerkiksi Prahan linna ja St. Vitus katedraali, jotka hallitsevat maisemaa Charles sillalta katsottuina ja ovat edukseen erityisesti öisessä valaistuksessaan. Päivämatkan päässä kaupungista sijaitsee myös vähintään tusina keskiaikaista linnaa, joissa historian voi aistia kivisiltä seiniltä.

Viikonloppulomalla Prahassa tehdään myös ostoksia. Kaunis kaupunki hemmottelee erityisesti teatterin ja musiikin ystävää. Marionetti- ja pantomiimiteatteriesitykset sekä taianomainen musta teatteri avautuvat kieltä taitamattomallekin. Konserttisaliensa ohella Praha on kuulu lukuisista, tunnelmallisista jazzklubeistaan.

Lennot Praha

Lennot ja hotelli Praha Helsinki-Praha-Helsinki lennot kestää vain pari tuntia per suunta. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti jopa suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines, Finnair ja Tsekin oma lentoyhtiö Czech Airlines lentää tällä hetkellä suoria lentoja Prahaan. Muillakin lentoyhtiöillä pääsee helposti Helsinki-Praha-Helsinki väliä tai muualtakin Suomesta esim. SAS:lla pääsee kätevästi.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Prahaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Praha

Tässä parhaat vinkit Prahan hotelli -kysymykselle.

Hotellin löytäminen Prahasta on helppoa, sillä kaupungissa on tunnetusti liikaa hotellihuoneita ja hinnat ovat hienoimpia hotelleja lukuun ottamatta melkoisesti edullisempia kuin läntisen Euroopan pääkaupungeissa. Hotelleja, hostelleja ja muita majoitusmahdollisuuksia on ympäri kaupungin, mutta nykyisin majapaikka kannattaa valita keskeiseltä paikalta, lähinnä vanhastakaupungista, Nové Město -uudestakaupungista mieluiten mahdollisimman läheltä vanhaakaupunkia tai Malá Stranasta, joka sijaitsee Vltava-joen toisella puolella.

Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva vanhakaupunki on paras paikka yöpyä Prahassa. Hotelleja ja muita majapaikkoja vanhassakaupungissa on paljon, ja niitä on joka makuun. Vanhankaupungin hotellit ovat monipuoliset, ja nykyään sen kaduilla tulee vastaan mitä erilaisimpia vaihtoehtoja ja usein täysin kilpailukykyisin hinnoin ydinkeskustan muiden osien kanssa.

Parhaita tienoita hotellille uudessakaupungissa ovatkin kaikki vanhankaupungin läheiset osat, kuten alue aivan Náměstí Republiky -aukion vierestä aina päärautatieasemalle saakka. Václavské náměstí -aukio on keskeinen, kätevä paikka hotellille, mutta kannattaa huomata, että kesäaikaan (huhti-lokakuu) se on iltaisin rauhaton alue, jolla liikkuu sekalaista juhlakansaa ja jossa etenkään lapsiperheiden ei turhaan kannata iltaiseen aikaan liikuskella.

Autonvuokraus Praha

Autonvuokraus Praha-vinkkejä! Prahassa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Prahan autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Autolla pystyy helposti tutustumaan Prahan ulkopuolisiin, mielenkiintoisiin kohteisiin, mutta silloin kun olet pelkästään Prahassa, niin autoa ei välttämättä kannata vuokrata. Prahassa pääsee kätevästi liikkumaan yleisillä kulkuvälinellä tai taksilla.

Varaa autonvuokraus Prahassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Praha

Lennot ja hotelli PrahaÄkkilähdöt Prahaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Prahaan lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin, Finnairin ja Czech Airlines siivin. Helsinki-Praha-Helsinki välille on nyt erittäin paljon vaihtoehtoja suorilla lennoilla.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Prahan lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Prahaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Prahan kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Praha-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Prahaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Prahan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter