Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Phuket

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiPhuket6.6.202016.6.202016 pv sitten577,41 €577,41 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL HKT6.6.20 16.6.20577,41 € 577,41 €
haku: 16 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Phuket

Lennot Phuket
Hotelli Phuket
Autonvuokraus Phuket
Äkkilähdöt Phuket
Phuketin kartta

Pinjametsäiset vuoret, kalkkikivimuodostelmat ja ihanat, pitkät hiekkarannat ovat Thaimaan suurimman saaren, Phuketin, tunnusmerkkejä.

Phuketin valkohiekkaiset rannat ovat pitkiä ja leveitä, ja meri saa turkoosin sävyjä. Ja rantoja on monta. Parin viikon lomalla voi mennä vaikka joka päivä uudelle, hienolle hiekkarannalle. Mutta Phuket on muutakin kuin rantoja. Saarella on tarjottavaa kaikenlaisille matkailijoille. Luksuksen etsijöille on tarjolla jetset-elämää. Kulttuurinystävät voivat tutustua Thaimaan parhaiten säilyneeseen vanhaankaupunkiin Phuket Towniin.

Oman rauhan lisäksi Phuketissa on paljon nähtävää luonnon omista taideteoksista kultaiseen buddhaan. Thaimaa on hymyilevien ihmisten maa ja myös “Etelän helmessä” eli Phuketissa aito ja avoin vieraanvaraisuus on edelleen aistittavissa.

Phuketin trooppinen helmi tarjoaa ravintoloita, baareja ja vilkasta yöelämää. Mikäli kaipaat kuitenkin välillä lepoa ja rauhaa, löydät saarelta myös palmujen reunustamat hiekkarannat tai monia virkistäviä vesiurheilumahdollisuuksia golfin ja tenniksen ohella.


Lennot ja hotelli Phuket

Lennot Phuket

Phuketin suorat lennot kestää n. 11 tuntia Helsingistä. Finnair lentää reittilentopuolella Helsinki-Phuket-Helsinki väliä marraskuusta maaliskuuhun. Muutoin Phuketiin pääsee erittäin kätevästi monellakin lentoyhtiöllä - sekä eurooppalaisilla että aasialaisilla lentoyhtiöillä. Lentoaikataulut ovat sujuvia ja nopeita.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Phuketiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Phuket

Tässä parhaat vinkit Phuket hotelli -kysymykselle. Phuketissa tärkeä asia hotellikysymyksessä on sijainti. Riippuen täysin lomasi luonteesta, valitse sijainti tarkkaan.

Patong Beach on rannoista vilkkain ja sopii erinomaisesti vauhdikkaaseen lomaan - kauppoja, ravintoloita ja baareja on paljon. Seuraavaksi vilkkain on Kata Beach, jossa iltaelämä on huomattavasti hiljaisempaa kuin Patong Beachilla. Kata beach on erittäin kaunis ranta.

Karon Beach taas on jotain näiden edellemainittujen välistä. Karon Beachin ravintolat sijaitsevat rannan pohjoispäässä, eteläpäästä on taas lyhyt kävely Kata Beachin monipuoliseen ravintolakeskustaan. Karon Beachin keskivaiheilla on vain vähän palveluita. Karon on omiaan niille, jotka pitävät pitkistä ja rauhallisista rantakävelyistä.

Neljäs suosittu ranta on Kamala Beach, joka sijaitsee Patongista pohjoiseen. Kamalalla paljon rantaravintoloita, mutta tunnelmaltaan se on hyvin rauhallinen – iltaelämää ei ole juuri lainkaan.

Autonvuokraus Phuket

Autonvuokraus Phuket-vinkkejä! Phuketissa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Phuket autonvuokraus kannattaa AINA tehdä etukäteen netissä. Se on edullisempaa vakuutuksineen ja omavastuun alentamisineen. Muista AINA tarkistaa auton kolhut ja klommot virkailijan kanssa ENNEN kun otat auton vastaan.

Phuketin liikenne on vilkasta ja paikalliset harvoin noudattavat liikennesääntöjä, joten parhaiten omalla skootterilla tai vuokra-autolla selviää seuraamalla paikallisten esimerkkiä. Sekä autoja että skoottereita voi vuokrata useista eri pisteistä ympäri Phuketin saarta ja vuokraus edellyttää ajokorttia ja passia.

Varaa autonvuokraus Phuketissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Phuket

Äkkilähdöt Phuketiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Phuketiin lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin, Finnairin ja monen muun lentoyhtiön toimesta lennoilla Helsinki-Phuket-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Phuketin lennot saattaa saada jopa alle 300 euron.

Äkkilähtö Phuket onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Phuketin rantalomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Phuket-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Phuketiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Phuketin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter