Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Pariisi

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Pariisi

Lennot Pariisi
Hotelli Pariisi
Autonvuokraus Pariisi
Äkkilähdöt Pariisi
Pariisin kartta

Pariisissa on maailman koko kulttuurikirjo miniatyyrikoossa.

Pariisin mainetta ylpeänä kaupunkina ei pidä pelästyä. On totta, että englantia voisi Pariisissa puhua useampikin, mutta väitteet pariisilaisten tylyydestä ovat puppua. Kun opettelet sanomaan “bonjour” ja “merci”, voi lehtikioskin myyjä tai baarin tarjoilija väläyttää hymyn joka valaisee maailman.

Ensi kertaa Pariisissa käyvän must-kohteisiin kuuluvat toki Eiffel-torni, Champs-Elysées, Notre Dame ja Sacré Coeur. Louvreen kannattaa varata aikaa ja yritys nähdä jättimuseon anti yhdessä päivässä on tuhoon tuomittu. Kannattaa siis joko käyttää Louvreen muutama päivä tai valita pari mieluisinta osastoa. Mona Lisa on sarjassa MUST, mutta pettymys se on monelle ollut. Musée de l´Orangerie kattaa impressionismin parhaita maalauksia ja Musée d´Orsay on upea kokemus sekin. Modernin taiteen ystävien kannattaa suunnata Pompidou-keskukseen ajan kanssa.

Pariisi on kulinaristien paratiisi. Sadat ravintolat tarjoavat niin koko maailman herkkuja kuin ranskalaisen keittiön parhaimistoa. Vältä kuitenkin turistirysiä, joissa ruoka voi olla kammottavaa. Paradoksaalista kyllä: jos tarjoilija ei puhu sulavasti englantia, ravintola saattaa olla oivallinen. Hyviä ravintoloita löytyy muun muassa Rue Mongen ja Rue Mouffatardin alueelta. Rue des Rosiersin alueella on erinomaisia italialaisia ravintoloita, sushipaikkoja ja kosher-ravintoloita.

Sartre paransi ystävineen maailmaa Latinalaiskortteleissa ja voit seurata heidän jalanjälkiään englanninkielisessä Cafe Philossa (Cafe de Flore, 172 Blvd St-Germain) joka kuun ensimmäinen keskiviikko. Pohjatietoja filosofiasta ei tarvita, joten voisiko kulttuurimatkailija hauskempaa muistoa matkastaan saada?


Lennot ja hotelli Pariisi

Lennot Pariisi

Pariisin lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Pariisin lennoissa on tarjolla ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää joko suoraan Helsinki-Pariisi-Helsinki tai koneenvaihdolla Skandinaavien kautta. Finnair lentää päivittäin Helsinki-Pariisi-Helsinki ja useilla muilla lentoyhtiöillä pääsee koneenvaihdolla erittäin hyvillä yhteyksillä.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Pariisiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Pariisi

Tässä parhaat vinkit Pariisi hotelli -kysymykselle. Pariisissa hotellialuetta valitessa kannattaa hotellin hintatason lisäksi miettiä sen sijaintia - vaikka hotelli sijaitsisi aivan keskustassa tunnetuimpien nähtävyyksien lähellä, niin se ei aina ole paras vaihtoehto, sillä alueella ei välttämättä ole paljon muuta, kuten ravintoloita, baareja, kahviloita ja muuta viihdykettä.

Viehättävät Montmartren ja Le Marais'n alueen hotellit ovat jossain mielessä Kultaisen kolmion tarjonnan vastakohtia tarjoten vanhempia ja pienempiä, mutta sitäkin ihastuttavampia hotelleja. Vaikka varsinkin Le Marais'n alue on melko keskeinen ja Montmartren idylli kuuluisa, niin alueilta saattaa löytää hotellin suhteellisen edullisesti.

"Kultaisen kolmion" alueelta Champs Elysées'n ja Avenue Montaignen eleganttien katujen lähistöltä löytyvät yhdet Pariisin hienoimmista hotelleista. Alueen luksushotellit soveltuvat vaativimmillekin asiakkaille tarjoten laatua sekä palveluja laidasta laitaan.

Latinalaiskorttelin ja Saint-Germain-des-Près'n alueelta löytyy myös erilaisia majapaikkoja, yliopistoalue houkuttelee varsinkin "elegantteja intellektuelleja" melko huokeisiin majoitusvaihtoehtoihin.

Autonvuokraus Pariisi

Autonvuokraus Pariisi-vinkkejä! Pariisissa on tarjolla kaikki kansainväliset ja kansalliset autovuokraamot. Jos yövyt Pariisin matkallasi vain Pariisissa, niin ei välttämättä kannata ottaa vuokra-autoa, mutta jos haluat tutustua lähtitienooseen muuten, niin autonvuokraus voi olla ihan kiva vaihtoehto. Vuokra-auto Pariisissa kannattaa aina varata netissä etukäteen edullisuutensa, turvallisuutensa ja vakuutusten takia.

Varaa autonvuokraus Pariisissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Pariisi

Äkkilähdöt Pariisiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Pariisiin lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Pariisi-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Dubain lennot saattaa saada jopa alle 80 euron.

Äkkilähtö Pariisiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Pariisin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Pariisi-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Pariisiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Pariisin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter