Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Oslo

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Oslo

Lennot Oslo
Hotelli Oslo
Autonvuokraus Oslo
Äkkilähdöt Oslo
Oslon kartta

Norjan tuhatvuotinen pääkaupunki sijaitsee Oslo-vuonon päässä. Kaupunki onkin saanut nimensä kyseisestä vuonosta. Oslo on kaupunki, jossa vanha ja uusi elää rinnakkain. Uutta rakennetaan jatkuvasti, mutta vanhat nähtävyydet ja rakennukset ovat säilyttäneet arvostuksensa.

Oslon keskusta ei itsessään ole laaja alue, mutta Suur-Oslo on alueeltaan valtava: se kattaa pitkät pätkät Oslonvuonon rantoja, monia saaria ja metsiä. Oslo on nykyisin suosittu turistikohde risteilijöiden keskuudessa. Satamaan saapuu joka aamu risteilijöitä, eniten kesäkuun alusta syyskuun alkupuolelle.

Norja on tunnettu viikinkihistoriastaan, ja silmäyksen menneeseen voit saada Viikinkilaivamuseossa, jossa on esillä viikinkien laivoja sekä muita hautaesineitä. Frogner-puisto tunnetaan etenkin Vigelandin veistos ihmispatsaista. Se on suosittupuisto etenkin paikallisten keskuudessa kesäisin, jolloin puistoa ympäröivät vehreät nurmikentät tarjoavat täydellisen paikan auringosta ja raikkaasta ilmasta nauttimiseen.


Lennot ja hotelli Dublin

Lennot Oslo

Suomesta on erinomaiset lentoyhteydet Osloon. Suoria lentoja Helsinki-Oslo-Helsinki väliä lentää Finnair, SAS ja Norwegian. Lento kestää noin yhden tunnin ja 25 minuuttia.

Lentoja voi saada alle sadalla eurolla halvimmillaan, kun tekee varauksen ajoissa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Osloon, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Oslo

Tässä parhaat vinkit Oslon hotelli -kysymykselle.

Paras yöpymispaikka keskustassa (Sentrum) ja koko Oslossa on päärautatieaseman lähellä, Siinä onkin monipuolinen valikoima majapaikkoja hostelleista kaupungin parhaisiin hotelleihin.

Monet hyvät hotellit sijaitsevat rautatieaseman etelä- tai pohjoispuolella, niitä on myös melko paljon lähikaduilla, kuten matkalla kohti Grünerløkkaa, etenkin Storgata-kadun varrella ja lähistöllä. Tällä alueella yöpyvät saavat nauttia erinomaisista kulkuyhteyksistä, loistavista shoppailumahdollisuuksista sekä kaikista palveluista mahdollisimman helposti päivällä kuin illallakin.

Autonvuokraus Oslo

Autonvuokraus Oslo-vinkkejä!

Oslon keskusta on hyvin tiivis ja suurin osa nähtävyyksistä on lähellä toisiaan. Jos kuitenkin haluaa mennä Oslon ulkopuolelle tutustumaan, on autonvuokraus hyvä idea. Oslosta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Oslon autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Lentokentältä auton vuokraaminen käy nopeiten, sekin tietysti etukäteen varattuna. Varaa autonvuokraus Oslossa edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Oslo

Äkkilähdöt Osloon on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Suoria lentoja Helsinki-Oslo-Helsinki väliä lentää päivittäin Finnair, SAS ja Norwegian.

Äkkilähtö Osloon onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Osloon lomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Oslo-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Osloon ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Oslon kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter