Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Nizza

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Nizza

Lennot Nizza
Hotelli Nizza
Autonvuokraus Nizza
Äkkilähdöt Nizza
Nizzan kartta

Nizza on Ranskan tunnetuin rantalomakohde, aurinko paistaa lähes aina ja ranta on keskellä kaupunkia. Kauniita paikkoja on kaikkialla. Vanhakaupunki kapeine kujineen ja pastellinvärisine taloineen. Monta kilometriä pitkä, palmujen ja upeiden talojen reunustama Promenade des Anglais -rantakatu, jossa voit kävellä, harrastaa liikuntaa tai istahtaa rantatuoliin ihailemaan maisemia. Kuuluisa Cours Saleyan kukkatori Nizzan vanhassakaupungissa on avoinna kuutena päivänä viikossa. Rantakadun ja vanhankaupungin välissä oleva oopperatalo on ylväs nähtävyys. Cathédrale Ste Réparate -katedraali 1600-luvulta on rakennettu marmorista ja koristeltu kauniilla kipsiteoksilla.

Mielikuvat Nizzasta ovat silkkaa säihkettä ja säpinää, sillä kaupungilla on maine rikkaiden matkailijoiden lomailukohteena. Nizzasta pääsee kuitenkin erittäin edullisesti bussilla muihin Rivieran suosikkikaupunkeihin, kuten festivaaleistaan kuuluun Cannesiin, jetsetin suosimaan St. Tropeziin sekä ylelliseen Monacoon.


Nizza vanha kaupunki

Lennot Nizza

Helsingistä Nizzaan on helppoa suunnata Ranskan Rivieran suosituimpaan matkailukaupunkiin, sillä suoria lentoja Nizzaan liikennöidään pitkin viikkoa. Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja 2 200 kilometrin päässä sijaitsevaan Nizzaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähes koko vuoden ympäri, mutta eniten valinnanvaraa on suosittuun kesäaikaan. Pelkät lennot Nizzaan saa edullisesti jopa 130 € pintaan.

Hotelli Nizza

Nizza hotellien hintaan vaikuttaa sen tason ja palveluiden lisäksi suuresti sijainti. Mitä lähempänä merta hotelli on, sitä kalliimpi se yleensä on myös, halvimmat vaihtoehdot löytyvät taas sisämaan suunnalta ja kaupungin ulkopuolelta.

Vertaa ja varaa Nizzan hotellit Poptravelin hintavertailusta.

Promenade des Anglais'n varrella on upeita ja tyylikkäämpiä hotelleja. Vaikka hintataso rantabulevardilla onkin korkeimmillaan, myös hotellien taso on korkea ja saat rahoillesi vastinetta. Jos haluat majoittua lähellä Nizzan yöelämän keskusta, niin hotelli kannattaa valita vanhankaupungin läheltä.

Rautatieaseman ja rannan väliin jäävä keskusta-alue tarjoaa myös erittäin varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja. Nizzan keskusta on aika pieni ja siellä on ymmärrettävästi valtava määrä hotelleja. Esimerkiksi Nizzan pääostoskadun Avenue Jean Médecinin varrelta löytyy hotelleja, samoin läheltä Place Massénaa. Ne ovat oivallisella paikalla ja edullisempia kuin aivan rannan tuntumassa olevat Nizzan hotellit.

Äkkilähdöt Nizza

Nizzaan lennetään päivittäin suorilla lennoilla ja jos ei suoria lentoja löydy, niin aina pääsee välilaskun kautta lukuisilla eri lentoyhtiöillä.

Äkkilähtö Nizzaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Nizzan kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Nizzaan -hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Nizzaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!Autonvuokraus Nizza

Nizza Côte d'Azur Airport (NCE) sijaitsee noin 6 km päässä Nizzan keskustasta. Kenttä sijaitsee Nizzan länsipäässä. Nizzan lentokentällä on kaksi terminaalia, joiden välillä kulkee bussi. Lentokentältä on kätevä vuokrata auto suoraan tai vaihtoehtoisesti voi vuokrata auton Nizzan keskustan eri autonvuokrauspisteistä.

Autonvuokraus Nizzasta on kätevää ja helppoa Poptravelin autonvuokraus-osiosta.

Bussilla pääsee erittäin kätevästi Nizzan lentoasemalta Nizzan keskustaan. Nizzan kentän lähellä on myös pieni rautatieasema, josta TER-junat lähtevät itään päin Nizzaan, Monacoon ja Italian rajalle sekä länteen Cannesin suuntaan. Asema sijaitsee noin puolen kilometrin päässä lentokentästä ja sinne pääsee kävellen.

Nizzan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter