Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli München

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiMünchen13.12.201915.12.20192 pv sitten227,89 €227,89 €Hae
HelsinkiMünchen20.12.201925.12.201911 pv sitten381,39 €381,39 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL MUC13.12.19 15.12.19227,89 € 227,89 €
haku: 2 pv sittenHae
HEL MUC20.12.19 25.12.19381,39 € 381,39 €
haku: 11 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli München

Lennot München
Hotelli München
Autonvuokraus München
Äkkilähdöt München
Münchenin kartta

Baijeri tunnetaan ennen kaikkea olutkulttuuristaan, mutta sen pääkaupungissa Münchenissä riittää nähtävää muulloinkin kuin Oktoberfestien aikaan.

München on muutakin kuin Oktoberfest. Paikallisidentiteetti on Munchenissä vahva. Baijerilaiset ovat ennen kaikkea baijerilaisia ja saksalaisia vasta toisena identiteettinään.

Münchenista löytyvät myös eräät Euroopan parhaat joulumarkkinat, uskomattomat shoppailumahdollisuudet mihin vuodenaikaan tahansa ja lyömätön kokoelma museoita ja muita mieleenpainuvia nähtävyyksiä. München on kaupunkikuvaltaan kaunis, mutta myös sen sijainti lyö monet ällikällä – Alppien juurella, keskellä kauneinta Saksaa.

Münchenin ehdoton keskus on Marienplatz-aukio, jonka laidalla sijaitsee uusi kaupungintalo (Neues Rathaus) – tämän Glockenspiel-kellopeli vetää puoleensa turisteja pitkin päivää. Lähellä sijaitseva Residenz, jossa Bavarian mahtimiehet asuivat 1385-1918, esittelee arkkitehtuuria reilun 500 vuoden ajalta, ja se on keskustan merkittävin palatsi.

Yökerhoja, diskoja ja klubeja ei Münchenistä puutu. Ehkä paras paikka heittäytyä vapaalle on mennä Kultfabrik–huvittelualueelle (Grafingerstrasse 6), joka on entiseen tehtaaseen rakennettu klubikompleksi. Huippuoopperaa voi nähdä Residenztheater-teatterissa (Max-Joseph-Platz 2), joka on Baijerin Valtionoopperan kotipaikka ja jossa on paljon muitakin kulttuuritilaisuuksia.


Lennot ja hotelli Munchen

Lennot München

Münchenin lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti jopa suoria lentoja Suomesta. Finnair ja Transavia lentävät suoraan Helsinki-München-Helsinki väliä. Koneenvaihdolla pääsee monella eri lentoyhtiöllä Müncheniin Suomesta.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Müncheniin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit München

Tässä parhaat vinkit München hotelli -kysymykselle.

Altstadt-vanhakaupunki on Münchenin varmasti tunnelmallisin yöpymispaikka.

Hieman edullisempaa hotellivaihtoehtoa Münchenissä löytyy Hauptbahnhof-päärautatieaseman ympäristöstä.

Hauptbahnhof-aseman ja Altstadt-vanhankaupungin lisäksi "keskustan alueeksi" voidaan katso myös Lehel-kaupunginosan. Se on heti Platzl-aukion ja sen lähikorttelien takana, lyhyen matkan päässä Viktualienmarkt-ruokatorista. Myös sieltä on lyhyt matka Marienplatzille, eikä päärautatieasemallekaan ole alueelta pitkä matka. Toisin kuin Altstadt, Lehel on päärautatieaseman tienoon tavoin paikka, jossa on sekä hintavia että edullisia majapaikkoja.

Autonvuokraus München

Autonvuokraus München-vinkkejä! Münchenista löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Münchenin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Münchenissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt München

Äkkilähdöt Müncheniin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Münchenin lennetään läpi vuoden päivittäin FinnairinNorwegian Airlinesin ja talvisin Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Dubai-Helsinki.

Varsinkin Transavialla on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Münchenin lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Müncheniin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Münchenin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli München-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Müncheniin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Münchenin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter