Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Milano

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiMilano6.2.20209.2.202012 pv sitten203,03 €203,03 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL MIL6.2.20 9.2.20203,03 € 203,03 €
haku: 12 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Milano

Lennot Milano
Hotelli Milano
Autonvuokraus Milano
Äkkilähdöt Milano
Milanon kartta

Milanossa on pakko nähdä "the one and only", maailman kuuluisimpiin maalauksiin kuuluva Da Vincin "Viimeinen ehtoollinen". Se onnistuu Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa Santa Maria delle Grazie-renesanssikirkossa. Älä ohita tätä, kun menet Milanoon! Muista hankkia Santa Maria Delle Grazie-lippu etukäteen netissä.

Italian muodin mekka on modernista arkkitehtuuristaan ja teollisuudestaan huolimatta edelleen antoisa paikka taiteen ystäville. Kaupunki vetää vuosittain puoleensa miljoonia muodin, taiteen, jalkapallon ja La Scala oopperan ystäviä.

Milanossa on tosin paljon muutakin kuin muotia. Voit esimerkiksi vierailla ikonisessa goottilaisessa Il Duomo -katedraalissa aivan kaupungin sydämessä. Monipuolisen kulttuuri- ja muotielämän lisäksi kaupunki on tunnettu myös menestyksekkäistä jalkapallojoukkueistaan FC Internazionalesta (Inter) ja AC Milanista. Jos suinkin ehdit, yritä päästä seuraamaan kotipeliä vierailusi aikana.

Tutustu tiistaisin ja lauantaisin pidettäviin Via Fauchè -kadun markkinoihin. Toinen hyvä markkinapaikka on Mercato Papiniano. Se on Milanon suurin ulkotori, jolla myydään kaikkea koruista ja vaatteista hedelmiin ja vihanneksiin.


Lennot ja hotelli Milano

Lennot Milano

Milanon lennot kestää runsaat kolme tuntia Helsingistä. Tarjolla on ruhtinaallisesti myös suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää suoraan Helsinki-Milano-Helsinki ja Finnair lentää samaa reittiä Helsinki-Milano-Helsinki. Monella muullakin lentoyhtiöllä pääsee Suomesta Milanoon koneenvaihdon kanssa ja erittäin hyvillä aikatauluilla.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Milanoon, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Milano

Tässä parhaat vinkit Milano hotelli -kysymykselle.

Milanon hotelli kannattaa valita joko ydinkeskustaan lähelle Duomoa, Breraan tai Navigliin.

Duomon ympäristö on erittäin kätevä paikka majoittua lomallaan. Se on hieman kalliimpaa aluetta jo pelkästään sijaintinsa takia. Turistikausilla tässä kohtaa kaupunkia on luonnollisesti aika lailla väkeä, mutta myös erittäin lyhyt matka kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Navigli on tyylikäs kaupunginosa, jossa on jonkin verran hotelleja, ja sieltä on hyvät liikenneyhteydet metrolla tai ratikalla ydinkeskustaan ja muualle kaupunkiin. Navigli on erinomainen yöpymispaikka niille, jotka haluavat pysyä eroa keskustan melusta, ja paljon ihmisiä Naviglissä on oikeastaan vain jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina, jolloin sen syystä suositut antiikki- ja keräilyesinemarkkinat pidetään.

Keskustan kenties kauneimmat kadut sijaitsevat monen mielestä Brerassa, jonne on lyhyt kävelymatka Duomolta ja joka on myös Kultaisen Neliön muotiliikkeiden läheisyydessä. Brera on yksi kätevämpiä seutuja hotellille, ja majapaikan hintataso on usein hivenen Duomon liepeitä edullisempi.

Autonvuokraus Milano

Autonvuokraus Milano-vinkkejä! Milanosta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Milanon autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Italiassa on aikalailla erilainen ajokulttuuri, kuin Suomessa ja sen mukaan tätyy luonnollisesti elää, kun sielläpäin ajelee.

Varaa autonvuokraus Milanossa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Milano

Äkkilähdöt Milanoon on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Milanoon lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta Helsinki-Milano-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Milanon lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Milanoon onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Milanon kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Milano-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Milanoon ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Milanon kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter