Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Malta

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiMalta24.4.20203.5.20207 pv sitten361,97 €361,97 €Hae
HelsinkiMalta21.12.201926.12.201915 pv sitten447,71 €462,44 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL MLA24.4.20 3.5.20361,97 € 361,97 €
haku: 7 pv sittenHae
HEL MLA21.12.19 26.12.19447,71 € 462,44 €
haku: 15 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Malta

Lennot Malta
Hotelli Malta
Autonvuokraus Malta
Äkkilähdöt Malta
Maltan kartta

Malta on pieni saari, mutta sitäkin monipuolisempi matkakohde. Se houkuttelee matkailijoita välimeren kirkkailla vesillä, kulttuurinähtävyyksillä ja monilla aktiviteeteilla. Malta on erityisesti nuorten aikuisten suosima loma saari.

Ostoskeskukset, klubit ja ravintolat keskittyvät Maltan saarelle, kun taas Gozon saarella pääsee kiirettä pakoon hiekkarannoille. Pieni Comino on tunnettu upeasta uinti- ja sukeltelupaikasta, Sinisestä laguunista. Saari on loistava lomokohde auringonotolle ja hauskanpidolle.

Malta on säilyttänyt upeasti ritarikunnan ajoilta periytyvän vanhan arkkitehtuurinsa, eikä Maltaa suotta kutsutakaan maailman suurimmaksi ulkomuseoksi. Malta on myös maailman parhaita paikkoja tutustua ihmiskunnan esihistoriaan: saarilla on säilynyt useita megaliittisia temppeleitä, jotka kuuluvat maailman vanhimpiin rakennuksiin.


Lennot ja hotelli Malta

Lennot Malta

Suora lentoaika Välimerellä sijaitsevalle maltalle on noin neljä tuntia. Suoria lentoja on tarjolla esimerkiksi Finnairilla. Finnair lentää Helsinki-Malta-Helsinki väliä 9.4.–24.10.2017 kolmesti viikossa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Maltalle, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Malta

Tässä parhaat vinkit Maltan hotelli -kysymykselle. Maltalla tai Gozolla ei ole pulaa majoituksesta. Matkailijoiden suosimat saaret ovat täynnä hotelleja, majataloja ja vuokrahuviloita. Suurin osa hotelleista sijaitsee Vallettan lähellä tai saaren pohjoisosassa.

Pääkaupungissa Vallettassa on paljon nähtävää, mutta hotelleja ja majapaikkoja rajoitetummin. Vallettassa ei ole juuri iltaelämää, kaupunki on vilkkaimmillaan päiväsaikaan. Sliemasta löytyy lukuisia hotelleja, tarjontaa on paljon Vallettaa enemmän. Siellä on pitkä rantakatu joka tarjoaa upeat näkymät merelle ja jatkuu kilometrejä. Kolmas alue Vallettan lähellä, josta löytyy runsaasti hotelleja, on St. Julians. St. Julians ja siihen kuuluva Paceville ovat yksi Maltan turismin keskuksista, varsinkin Pacevillen alue on suosittu yöelämän keskus.

Autonvuokraus Malta

Autonvuokraus Malta-vinkkejä! Autonvuokraus kannattaa ehdottomasti tehdä netissä ennen matkalle lähtöä. Se on kaikkein edullisinta ja turvallisinta. Autonvuokraus voi olla hyvä idea, jos haluaa tutustua Maltan syrjäisempiin alueisiin, jonne ei julkisilla välinellä pääse.

Varaa autonvuokraus Maltassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Malta

Äkkilähdöt Maltalle onnistuu ympäri vuoden reittilennoilla. Kesäisin matkanjärjestäjät eli seuramatkat lennättävät matkailijoita suorilla lennoilla Helsinki-Malta-Helsinki. Reittilennoilla pääsee kuitenkin vaivattomasti läpi vuoden Suomesta Maltalle hyvillä lentoyhteyksillä ja edullisilla hinnoilla.

Parhaat matkatarjoukset Maltan lomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Malta-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Maltalle ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Maltan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter