Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Madrid

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiMadrid6.2.20209.2.202012 pv sitten238,45 €238,45 €Hae
HelsinkiMadrid23.4.202027.4.202017 pv sitten258,04 €258,04 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL MAD6.2.20 9.2.20238,45 € 238,45 €
haku: 12 pv sittenHae
HEL MAD23.4.20 27.4.20258,04 € 258,04 €
haku: 17 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Madrid

Lennot Madrid
Hotelli Madrid
Autonvuokraus Madrid
Äkkilähdöt Madrid
Madridin kartta

Espanjan parhaat tapasravintolat reunustavat Madridin katuja ja isot, vehreät puistot kaunistavat kaupunkikuvaa entisestään. Minkä tahansa kulman takaa saattaa ilmaantua arkkitehtoonisesti merkittävää historiaa – Madrid omaa ikivanhan sydämen modernilla hengellä.

Tutustuminen madridilaiseen elämänmenoon alkaa lounaalla La Torre del Orossa. Tilaat pullollisen voimakasta ja täyteläistä Navarra punaviiniä ja naposteltavaa espanjalaiseen tyyliin eli tapas-annoksen, jossa on muun muassa täytettyjä oliiveja ja suolamanteleita. Jatkat lomapäivän viettoa ostoksilla kaupungilla, voit piipahtaa vaikka Madridin flamencokaupassa osoitteessa 7 Conde de Lemos. Illalla tunnelma tiivistyy Cafe de Chinitasin ravintolassa. Kiihkeät kitaran rytmit, käsien taputukset ja päättäväiset kenkien kopautukset luovat dramaattisen ilmapiirin, johon upeat flamencotanssijoiden puvut antavat lisämausteensa.

Plaza Mayor on kaunis keskusaukio, joka on sekin tulvillaan historiaa, sillä viiden vuosisadan ajan se on ollut erilaisten tapahtumien näyttämönä: härkätaistelujen, jalkapallon ja julkisten teloitusten areenana sekä synkkien noitavainojen tuomiosalina.

Jos haluaa tutustua Madridin kuuluisaan yöelämään, kannattaa syödä hyvin, sillä juhlat kestävät parhaimmillaan aamuun asti. Jos näin käy, on aamu parasta aloittaa paikalliseen tapaan churroilla eli munkkitangoilla, jotka upotetaan paksuun kaakaoon. Niitä löytyy useista kahviloista.


Lennot ja hotelli Madrid

Lennot Madrid

Madridin lennot kestää nelisen tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti jopa suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines ja Finnair lentävät suoraan Helsinki-Madrid-Helsinki väliä päivittäin. Muillakin lentoyhtiöillä pääsee helposti Madiridiin koneenvaihdolla Euroopassa ja hyvillä aikatauluilla.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Madridiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Madrid

Tässä parhaat vinkit Madridin hotelli -kysymykselle. Yöpymispaikan löytäminen mistäpäin Madridin keskustaa tahansa on helppoa, ja hintataso Madridissa on positiivisen alhainen.

Ydinkeskustan suuret aukiot Puerta del Sol ja Plaza Mayor tarjoavat majapaikkoja kaikkien makuun ja ovatkin halutuimmat alueet turistien keskuudessa. Kolmas aukio Plaza de Santa Ana kuuluu samaan alueeseen ja se tarjoaa myös hintahaitariltaan laajalla skaalalla majoituspaikkoja haluaville.

Hyvätasoisia hotelleja rauhallisella alueella löytyy esimerkiksi Prado-museon ja Retiro-puiston läheisyydestä. Paseo del Prado-katu ja sen ympärillä olevat alueet ovat hyvää seutua korkeatasoiselle majapaikalle parhaiden nähtävyyksien vieressä. Vastaavanlainen hyvätasoinen tienoo, jolla on lähinnä keskihintaa kalliimpia majapaikkoja, on Salamancan kaupunginosa.

Autonvuokraus Madrid

Autonvuokraus Madrid-vinkkejä! Madridista löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot - sekä lentokentältä että kaupunkitoimistoista. Auto on kätevä vuokrata jo kentältä, jos haluaa liikkua laajemmin Madridin alueella tai sen lähimaastossa. Tarkista aina hotellistasi parkkimahdollisuus ja sen hinta.

Varaa autonvuokraus Madridissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Madrid

Äkkilähdöt Madridiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Madridiin lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Madrid-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Madridin lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Madridiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Madridin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Madrid-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Madridiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Madridin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter