Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Los Angeles

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Los Angeles

Lennot Los Angeles
Hotelli Los Angeles
Autonvuokraus Los Angeles
Äkkilähdöt Los Angeles
Los Angelesin kartta

Los Angeles on unelmien ja mahdollisuuksien suurkaupunki. Elokuvateollisuuden keskus on myös Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki, joka jakaantuu moneen erilaiseen alueeseen. Hollywoodin unelmatehdas, ylellinen Beverly Hills, ostoskatu Rodeo Drive ja paljon muuta mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Jos Los Angelesista on kaupunkina vaikea saada kunnon otetta, johtuu se siitä, että alue koostuu useista pikkukaupungeista. Ne ovat kuitenkin "L.A":n parasta nähtävää - vuokraa siis auto ja koe kaikki paikat samalla reissulla.

Hollywoodin varmasti yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on Sunset Boulevard. Los Angelesin keskustasta alkava katu kulkee läpi Hollywoodin aina halki west Hollywood alueen. Täältä alkaa kuuluisa Sunset Strip, joka tuli aikanaan kuuluisaksi filmitähtien täyttämistä ravintoloistaan.

Beverly Hillsistä löytyy loistokas Rodeo Drive. Katua reunustavat maailman kuuluisimpien vaatesuunnittelijoiden ja jalokivikauppiaiden luksuslikkeet.


Lennot ja hotelli Los Angeles

Lennot Los Angeles

Los Angelesiin lentää useat eri lentoyhtiöt päivittäin yhdellä koneen vaihdolla. Lento kestää vaihtoineen hieman alle 15 tuntia.

SAS:lla löytyy usein erittäin hyviä tarjouksia Helsinki-Los Angeles-Helsinki, edulliseen hintaan, jopa noin 350 € Kun haluat löytää halvat lentohinnat Los Angelesiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Los Angeles

Tässä parhaat vinkit Los Angelesin hotelli -kysymykselle.
Los Angeles on suuri kaupunki, joka koostuu monesta pikkukaupungista. Tämä kannattaa ottaa huomioon majapaikkaa valittaessa. Matkustajan, joka kaipaa rantaelämää, kannattaa suunnata rennolle Venice Beachille majoitukseen. Lähellä on upeat hiekkarannat surffaukseen ja auringon ottoon.

Hollywood boulevardille kannatta suunnata, jos on kiinnostunut L.A:n yöelämästä. Hollywoodin klubit ovat vain kivenheiton päässä. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös iso ostoskeskus Hollywood & Highland, josta löytyvät kaikki suosituimmat ketjuliikkeet.

Santa Monica on suosittua turisti aluetta. Sieltä löytyy erittäin hyvät vuokra-asunnot vierailun ajaksi.

Autonvuokraus Los Angeles

Autonvuokraus Los Angeles-vinkkejä! Los Angelesissa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Los Angelesin autovuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta ja turvallisinta. Los Angelesissä suositellaan auton vuokrausta, välimatkat ovat suuria ja julkinen liikenne vie tunteja. Hotellista kannattaa kysyä parkkipaikkaa, koska yleinen pysäköinti saattaa olla hankalaa ja kallista.

Varaa autonvuokraus Los Angelesissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Los Angeles

Äkkilähdöt Los Angelesiin ovat varattavissa helposti ja vaivattomasti. Los Angelesiin lennetään läpi vuoden.

SAS:lla on usein hyviä tarjouksia Helsinki-Los Angeles-Helsinki reittiä. Äkkilähtö Los Angelesiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Los Angelesin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Los Angeles-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Los Angelesiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Los Angelesin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter