Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Lontoo

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiLontoo6.2.20209.2.202012 pv sitten165,13 €211,19 €Hae
HelsinkiLontoo12.12.201915.12.20192 pv sitten241,31 €249,04 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL LON6.2.20 9.2.20165,13 € 211,19 €
haku: 12 pv sittenHae
HEL LON12.12.19 15.12.19241,31 € 249,04 €
haku: 2 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Lontoo

Lennot Lontoo
Hotelli Lontoo
Autonvuokraus Lontoo
Äkkilähdöt Lontoo
Lontoon kartta

"When a man is tired of London, a man is tired of life."

Lontoon vanhan ajan charmi on aivan omaa luokkaansa maailman pääkaupunkien keskuudessa. Kaupungin keskustan katuja kävellessä, punaisen kaksikerroksisen linja-auton tai perinteisen, mustan taksin kyydissä voi aistia menneen ajan tunnelmaa ja kuninkaallista historiaa, joka lumoaa ainutlaatuisuudellaan. Olitpa kultturelli, kulinaristi taikka shoppailija, on Lontoossa jokaiselle jotain.

Lontoo on oikeastaan kaksi kaupunkia, "The City of London", jota usein kutsutaan nimellä The City ja Westminster, joka sijaitsee The Citystä länteen. Nykyisen Lontoon keskuksena voidaan pitää West Endiä.

Lukuunottamatta yhtä katua, Savou Courtia, Lontoossa ja koko Englannissa ajetaan tien vasemmalla puolella. Jalankulkijan kannalta tämä tarkoittaa että ylittäessä tietä pitääkin katsoa ensin tuleeko autoja oikealta, eikä vasemmalta kuten muualla Euroopassa.

Erilaisen Lontoo-kokemuksen tarjoaa London Dungeon Tooley Streetillä - historiallisia, verisiä ja kammottavia Lontoon tapahtumia vierailijoiden koettaviksi! Tämä alunperin vuonna 1974 avautunut, syvällä maan alapuolella oleva interaktiivinen tyrmä on 90 minuutin yhdistelmä ammattinäyttelijöitä, erikoisefektejä ja erilaisia “kyytejä”. Täällä kohtaa muun muassa jälleen Viiltäjä-Jackin sekä Lontoon suuren tulipalon, kadotettuja sieluja ja Englannin ensimmäisen 5D ajelun.


Lennot ja hotelli Lontoo

Lennot Lontoo

Lontoon lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Tarjolla on ruhtinaallisesti lentoja Suomesta. Norwegian Airlines, Finnair ja British Airways lentää suoraan Helsinki-Lontoo-Helsinki väliä. Monilla lentoyhtiöillä pääsee Lontooseen Suomesta koneenvaihdolla jossain Euroopan kaupungissa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Lontooseen, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Lontoo

Tässä parhaat vinkit Lontoo hotelli -kysymykselle. Edullinen hotelli löytyy Lontoossa usein vasta hieman kauempaa keskustasta. Tämän hintaluokan hotellia valitessa oleellista onkin selvittää liikenneyhteydet eli Lontoossa ollessa lähinnä onko hotellin lähellä metroasemaa. Metron avulla Lontoossa on erittäin kätevä liikkua ja nopea!

Lontoon hotellit ovat kalliita miltei missä tahansa kaupunginosassa, joskin yöpyminen lähellä Piccadilly Circusta on kalliimpaa kuin muualla yöpyminen ja myös sellaisissa hienostokaupunginosissa kuin Mayfair yöpymisestä maksetaan aina enemmän, mille saa sitten kyllä vastinetta keskeisen, siistin ja turvallisen ympäristön muodossa. Mikäli hotelliin ei halua laittaa satoja euroja, kannattaa yöpyä hostelissa, joita Lontoossa on kaikkialla ja joka lähtöön. Hosteleissa voi yöpyä yhteismajoitushuoneessa alkaen noin 10 punnalla per yö, ja niistä löytyy poikkeuksetta myös kahden hengen huoneita, joissa yöpyminen maksaa yleensä 35-50 euroa per huone.

Hintalaatu-suhteeltaan erinomainen Bayswater-Paddington sijaitsee aivan tämän alueen vieressä, ja se on Hyde Parkin pohjoispuolelle muodostunut kiireinen, urbaani kaupunginosa, jossa on valtava määrä hotelleja, kansainvälinen tunnelma ja katuja, jotka vaihtelevat äärimmäisen vilkkaista hyvin rauhallisiin.

Lontoon keskeisimmät majapaikat sijaitsevat alueella, joka on Marble Arch - ja Holborn -metroasemien välisellä alueella, ja tätä hotellikielellä kutsutaan alueeksi nimeltä Bloomsbury-Soho. Alue on osa West Endin huvittelukeskusta, jossa kaikki on lähellä, jossa on ympäri vuoden ja vuorokauden vilkasta ja jossa yöpyminen maksaa enemmän kuin vähän syrjemmällä.

Toinen keskeinen mutta rauhallisempi seutu majapaikalle on Mayfair-Marylebone. Alue ei ole kovinkaan yhteneväinen muulla tavoin kuin siinä mielessä, että joitain vilkkaita katuja kuten Bond, Oxford ja Baker streetiä lukuun ottamatta siellä on melko rauhallista, ja vain muutaman korttelin päässä kaupungin vilkkaimmista kaduista saattaa olla vilkkaimpaan aikaankin täysin hiljaista.

Autonvuokraus Lontoo

Autonvuokraus Lontoo-vinkkejä! Lontoossa on edustettuna kaikki kansainväliset autovuokraamot. Jos oleilet lomallasi vain Lontoon keskustassa, ei sinun välttämättä kannata vuokrata autoa, mutta jos haluat tutustua laajemmin alueeseen, niin autonvuokraus on kätevä ja helppo tapa. Englannissa on vasemmanpuoleinen liikenne, joka kannattaa ottaa huomioon ennen autonvuokrausta.

Varaa autonvuokraus Lontoossa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Lontoo

Äkkilähdöt Lontooseen on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Lontooseen lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin, Finnairin ja British Airwaysin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Lontoo-Helsinki. Monella muullakin lentoyhtiöillä pääsee päivittän Lontooseen erittäin hyvillä aikatauluilla.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Lontoon lennot saattaa saada jopa alle 80 euron.

Äkkilähtö Lontooeen onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Lontoon kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Lontoo-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Lontooseen ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Lontoon kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter