Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Lissabon

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiLissabon6.2.20209.2.202012 pv sitten190,92 €202,56 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL LIS6.2.20 9.2.20190,92 € 202,56 €
haku: 12 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Lissabon

Lennot Lissabon
Hotelli Lissabon
Autonvuokraus Lissabon
Äkkilähdöt Lissabon
Lissabonin kartta

Portugalin pääkaupunki Lissabon on yksi Euroopan edullisimpia ja eksoottisimpia matkailukohteita. Lissaboniin matkustaessa voi odottaa miellyttävää ilmastoa, hyviä ruokia, ystävällisiä paikallisia sekä mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Lissabon on erinomainen vaihtoethto viikonloppumatkalle. Kaupunkiin tutustuu helposti jo pitkän viikonlopun aikana.

Lissabon on kaunis sekoitus uutta ja vanhaa. Siellä voi kävellä vanhan kaupungin pienillä kujilla, tutustua kaupungin maukkaaseen ravintolatarjontaan ja seikkailla pienissä putiikeissa. Lissabonissa on paljon historiallisia nähtävyyksiä kuten tusina tunnettuja kirkkoja, patsaita ja linnoja. Myös museoita on monelle eri tyylistä pitäville.


Lennot ja hotelli Lissabon

Lennot Lissabon

Lissabonin suora lento kestää 4 tuntia 40 minuuttia Helsinki-Lissabon-Helsinki. Portugalilainen lentoyhtiö TAP lentää suoria lentoja Helsinkiin sesonkiluonteisesti kolmesti viikossa tiistaisin, lauantaisin ja suunutaisin. Paluulennot ovat myös kolmesti viikossa maanantaisin, perjataisin ja lauantaisin. Talvikautena TAP lentää harvemmin.

Mahdollisesti halvempi ja paremmin saatavilla oleva vaihtoehto on tehdä välilasku Tukholmassa tai Kööpenhaminassa. Kun haluat löytää halvimmat lentohinnat Lissaboniin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löydät aina halvimmat lennot haluamillesi päiville. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Lissabon

Tässä parhaat vinkit Lissabonin hotelli -kysymykselle.

Lissaboniin matkustaessa majoittumisen etsiminen on hyvä aloittaa ydinkeskustasta ja metroaseman lähettyviltä. Ydinkeskusta eli Baixa on kätevin mutta useasti myös kallein paikka yöpyä. Baixan alueella yöpyvät näkevät suurimmanosan kauppungin oleellisista nähtävyyksistä kävelumatkan päästä. Baixa on kiireinen kaupungionsa päiväsaikaan, mutta hiljenee hyvin öisin.

Keskustan ulkopuolella Estrelan, Lapan, Santoksen ja São Benton muodostama alue on turvallinen ja rauhallinen alue majapaikalle. Suurelta osin aluetta pääsee liikkumaan bussilla tai raitiovaunulla Baixaan. Alueella on useimmiten halvemmat hinnat kuin ydinkeskustassa Baixassa.

Autonvuokraus Lissabon

Autonvuokraus Lissabon-vinkkejä! Lissabonista löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Lissabonin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta ja varminta. Jos yövyt pelkästään Lissabonin keskustassa lomasi ajan, ei sinun kannata vuokrata autoa, mutta jos haluat tutustua hieman laajemmin ihanaan Lissabonia ympäröivään alueeseen, niin autolla se sujuu kätevästi.

Varaa autonvuokraus Lissabonissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Lissaboniin

Äkkilähdöt Lissaboniin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Lissaboniin lennetään läpi vuoden päivittäin monen lentoyhtiön toimesta. Portugalin oma lentoyhtiö TAP lentää suoria lentoja Helsinki-Lissabon-Helsinki kolme kertaa viikossa.

Äkkilähtö Lissaboniin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Lissabonin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Lissabon-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Lissaboniin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Lissabonin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter