Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Levi

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Levi

Lennot Kittilä
Hotelli Levi
Autonvuokraus Levi
Äkkilähdöt Levi
Levin kartta

Levi hurmaa vieraanvaraisuudellaan talvet ja kesät.

Levin rinteillä viihtyvät niin perheet kuin alppitähdet! Uusi hiihtokeskus South Point on avattu Etelärinteille. Tutustu lämmitetyillä istuimilla varusteltuun 6-hengen Levi South-tuolihissiin, jolla nouset viidessä minuutissa tunturin huipulle. Ota rinteet haltuun hiihtokoulussa!

Lapin laskettelukeskuksista yksi on monipuolisuudessaan ylitse muiden on Levi. Päivä Levillä voi koostua esimerkiksi koiravaljakkoajelusta, laskettelusta ja lumikenkäilystä tai yhtä hyvin kylpylässä rentoutumisesta, shoppailusta ja ravintolassa hyvästä ruoasta nauttimisesta. Menoa ja meininkiä Levillä totisesti riittää, myöhään yöhön saakka sitä löytyy vaikkapa Hullu Poro -Areenalta.

Lasten kanssa matkustavat arvostavat lyhyen lentomatkan lisäksi Levin käteviä etäisyyksiä, tenaville suunniteltuja hiihtokouluja ja laskettelualuetta.


Lennot ja hotelli Levi

Lennot Kittilä

Kittilän lennot kestää hieman yli tunnin Helsingistä. Tarjolla ruhtinaallisesti suoria lentoja eri puolilta Suomea. Norwegian Airlines ja Finnair lentävät tiuhaa tahtia Kittilään vieden laskettelijoita talvella ja luonnonrauhaa etsiviä patikoitsijoita kesällä suoraan Helsinki-Kittilä-Helsinki.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Kittilään, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Levi

Tässä parhaat vinkit Levin hotelli -kysymykselle.

Leviltä löytyy sekä hotellitasoista majoitusta että mökkejä joka lähtöön. Valinnanvaraa löytyy vaikka millä mitalla. Hintahaitari on suuri riippuen majoituksen tasosta ja sijainnista. Mitä lähempänä itse rinteitä ja hissejä majoitus sijaitsee, sitä kalliimpi. Mitä enemmän varusteluja mitä suurempi mökki, sitä kalliimpi. Kaikkea löytyy.

Autonvuokraus Levi

Autonvuokraus Levi-vinkkejä! Leviltä löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Levin autonvuokraus kannattaa tehdä etukäteen netissä. Se on huomattavasti edullisempaa.

Varaa autonvuokraus Levillä turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Levi

Äkkilähdöt Leville on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Leville eli Kittilään lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta suorilla lennoilla päivittäin Helsinki-Kittilä-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Levin lennot saattaa saada jopa alle 80 euron.

Äkkilähtö Leville onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Levin hiihtolomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Kittilä-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Kittilään ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Levin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter