Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Las Palmas

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiLas Palmas6.2.20209.2.202012 pv sitten325,62 €357,47 €Hae
HelsinkiLas Palmas18.2.202025.2.202013 pv sitten429,52 €464,38 €Hae
HelsinkiLas Palmas18.2.20203.3.20206 pv sitten550,57 €608,99 €Hae
HelsinkiLas Palmas26.12.20192.1.202012 pv sitten842,30 €974,52 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL LPA6.2.20 9.2.20325,62 € 357,47 €
haku: 12 pv sittenHae
HEL LPA18.2.20 25.2.20429,52 € 464,38 €
haku: 13 pv sittenHae
HEL LPA18.2.20 3.3.20550,57 € 608,99 €
haku: 6 pv sittenHae
HEL LPA26.12.19 2.1.20842,30 € 974,52 €
haku: 12 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Las Palmas

Lennot Las Palmas
Hotelli Las Palmas
Autonvuokraus Las Palmas
Äkkilähdöt Las Palmas
Las Palmasin kartta

Kanariansaariin kuuluvan Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas on lomakaupunkien klassikko ja suosittu matkakohde niin kaupunki- kuin rantalomailijoidenkin keskuudessa.

Las Palmas on monipuolinen kaupunki niin asumiseen, työskentelyyn kuin lomailuunkin. Las Palmasin kaupungissa on paljon upeaa nähtävää sekä jännittävää koettavaa pidemmäksikin aikaa. Matkailija voi rauhassa nauttia kulttuurielämyksistä, museoista, teatterista, konserteista ja vanhankaupungin arkkitehtuurista. Tai vaikkapa istua kahvilassa Trianan trendikkäällä ostoskadulla ja nauttia kaupungin iloisesta tunnelmasta. Kauppahalleissa voi käydä myös tutustumassa paikallisiin herkkuihin. Santa Catalinan puistossa on joka viikonloppu menoa ja meininkiä. Helmikuisten karnevaalien lisäksi ympäri vuoden on laulu- ja tanssiesityksiä, ruoka-tapahtumia, urheilutapahtumia jne.

Las Palmasin kaupunkia reunustaa kolme hyvin hoidettua ja upeaa rantaa. 3km pituinen pääranta Las Cantares on yksi Euroopan parhaimpia kaupunkirantoja. Tunnelmalliselta rantakadulta löytyy tasokkaita gourmetravintoloita, tapaspaikkoja, hampurilaisravintoloita, pizzerioita, baareja ja kahviloita jokaiseen makuun.

Kaupungissa on kaksi keskustaa: Triana-Vegueta -alue San Telmon linja-autoaseman tuntumassa ja lähempänä Las Canterasin rantaa sijaitseva Parque Santa Catalina-Avenida de Mesa y López -alue. Kauniilla Trianalla sijaitsee viehättävä kävelykatu, jossa on loistavat ostosmahdollisuudet. Trianan pääkadulla ja sen sivukaduilla on tunnettuja kansainvälisiä liikkeitä sekä pieniä putikkeeja. Vegueta on niin sanottuna Las Palmasin vanhakaupunki, jossa sijaitsee mm. katedraali, museoita, Pérez Galdós -teatteri sekä tietysti tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita. Vaikka Las Palmas on suomalaisille perinteisesti ollut talvilomakohde, on kaupunki erinomainen lomakohde ympäri vuoden. Kesäsisin kaupunki täyttyy ihmisistä ympäri maailman. Ilmastokin kesäsisin on miellyttävän lämmin eikä tukahduttavan kuuma.


Lennot ja hotelli Las Palmas

Lennot Las Palmas

Las Palmasin lennot kestää kuutisen tuntia suorana lentona. Helsingistä pääsee Finnairin suoralla koneella Las Palmasiin kätevästi. Monella muullakin yhtiöllä pääsee lentämään Las Palmasiin koneenvaihdolla. Vaihtoehtoja on useita.

Seuramatkojen charter-lennot ovat eri asia ja niitäkin löytyy seuramatkajärjestäjien taholta useita.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Las Palmasiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Las Palmas

Tässä parhaat vinkit Las Palmasin hotelli -kysymykselle.

Las Palmasissa on kaksi huomioitavaa ja toisistaan hyvin poikkeavaa aluetta majapaikalle: kaupungin etelä- ja pohjoisosa.

Eteläosassa sijaitsee Vegueta. Veguetassa on paljon nähtävyyksiä, kuten museoita ja kirkkoja. Se on hyvin rauhallinen ja tyylikäs paikka, huonona puolena on, että lähettyvillä ei ole hyvää rantaa. Eteläosa sopii erinomaisesti shoppailulle, ravintola-aterioille ja yöelämälle. San Telmon linja-autoaseman kautta pääsee nopeasti päiväretkelle mihin tahansa Gran Canarialle. Vaikka Trianan ja Veguetan lähellä ei olekaan hyviä rantoja, sieltä löytyy Playa San Agustķn, jonka rantapromenadi on paikallisten suosikki lenkkeilylle, pyöräilylle ja koirien ulkoiluttamiselle. Promenadi jatkuu noin viiden kilometrin matkan Playa de las Alcaravaneras -rannalle ja pidemmällekin Santa Catalinaan. Matkan voi mieluusti kävellä tai vaikka pyöräillä. Bussit kulkevat tiuhaan tahtiin aamusta yömyöhään etelä- ja pohjoisosien välillä.

Pohjoisosaa hallitsee Canteras-ranta, jossa on monipuolisesti tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille. Rannalla on helppo mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua auringon paisteessa, mutta sopii myös esimerkiksi lentopalloiluun ja muuhun aktiiviseen tekemiseen. Valtaosa Las Palmasissa vierailevista mieltyy enemmän pohjoisosassa sijaitsevaan Santa Catalinaan kuin eteläosan Veguetan ja Trianan kauniisiin kortteleihin, joissa käydään ahrekasti silti vierailemassa.

Kaupungin pohjoispuoli muodostuu Alcaravaneras-, Santa Catalina- ja La Isleta -kaupunginosista, joista Santa Catalina on ehdottomasti kaupungin paras yöpymispaikka. Alcaravaneras-kaupunginosassa on muutamia majapaikkoja, täällä korttelit ovat hiljaisia karnevaalienkin aikaan ja rannoille on lyhyet kävelymatkat. Santa Catalinassa on runsaasti yöpymispaikkoja, rannan lähistöllä sekä Parque Santa Catalina -aukion ympäristössäkin. Kannattaa ottaa huomioon, että Parque Santa Catalina on karnevaalien aikaan, suunnilleen laskiaisena, äänekkäiden konserttien pitopaikka. Alue on muutenkin iltaisin ja öisin rauhaton niinä aikoina.

Canteras-rannan vieressä on valtava määrä erilaisia hotelleja ja muita majapaikkoja. Niille, jotka haluavat käydä mahdollisimman paljon rannalla, nämä ovat ehdottomasti parhaita majapaikkoja ja hotelleja. Rannan läheisyydessä on hintaakin enemmän kuin muualla Santa Catalinassa.

Autonvuokraus Las Palmas

Autonvuokraus Las Palmas-vinkkejä!

Autonvuokrausyrityksiä on paljon, ja hinnoissa ja vuokrausehdoissa on eroja. Joten jos ei ole aiempaa kokemusta jostakin yrityksestä, kannattaa ottaa mahdollisimman paljon selvää yrityksen ehdoista ja lisämaksuista, ettei yllätys lisämaksuja tule. Hintaan 40 €/päivä saa alleen hyvän menopelin, ja hintaan sisältyvät verot, täysi vakuutus, rajoittamaton km-määrä, ei omavastuuta.

Autonvuokraus Las Palmasissa ja ylipäänsä Gran Canarialla on turvallista ja edullista. Liikennekulttuuti Gran Canarialla on yleisesti ottaen rauhallinen. Las Palmasissa kadut ovat melko kapeita, ja kaupungissa on paljon yksisuuntaisia katuja. Parkkipaikan löytäminen Las Palmasissa saattaa olla paikoitellen työlästä. Pysäköinti on suomen hintoihin verrattuna halpaa.

Varaa autonvuokraus Las Palmasissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Las Palmas

Äkkilähdöt Las Palmasiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Las Palmasiin lennetään läpi vuoden päivittäin monen eri lentoyhtiön toimesta. Finnair lentää väliä Helsinki-Las Palmas-Helsinki suoralla lentoyhteydellä.

Äkkilähtö Las Palmasiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Las Palmasin rantalomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Las Palmasin-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Las Palmasiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Las Palmasin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter