Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Kreeta

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiKreeta, Hania22.8.202029.8.20209 pv sitten437,12 €511,69 €Hae
HelsinkiKreeta, Hania4.5.202025.5.202010 pv sitten613,24 €709,28 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL CHQ22.8.20 29.8.20437,12 € 511,69 €
haku: 9 pv sittenHae
HEL CHQ4.5.20 25.5.20613,24 € 709,28 €
haku: 10 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Kreeta

Lennot Kreeta Hania
Hotelli Kreeta Hania
Autonvuokraus Kreeta Hania
Äkkilähdöt Kreeta Hania
Kreeta Hanian kartta

Auringonpaisteessa valkoisena hohtavan vuorijonon, Lefká Óri, ja häkellyttävän sinisen meren välissä oleva Hania on vilkas ja värikäs yhdistelmä antiikkia ja nykypäivää. Hanian länsipuolella, hiekkarantojen äärellä sijaitsevista lomakylistä ehtii hetkessä kaupungin rientoihin.

Lennot ja hotelli Kreeta Hania Haniassa historia on voimakkaasti läsnä. Pääkadut jakavat kaupungin kahteen osaan: Rannikonpuoleinen vanhakaupunki on täynnä viehättäviä rakennuksia, siellä on myös Unescon suojelema venetsialainen satama. Uusi kaupunginosa on nykyaikainen liikekeskus kauppojen ja virastojen kera. Kaupungin sydän, kauppahalli Agora, on todellinen paratiisi kreetalaisherkkujen ystävälle.

Hanian suosutuimmat nähtävyydet ovat vanha satama ja sen maamerkki, venetsialainen majakka. Jos haluaa nähdä enemmän rantabulevardia, kannatta jatkaa kävelyä ohi Plateia Katehakin ja jatkaa suoraan, sillä vähän matkan päässä turistien kansoittamasta vanhasta satamasta on lisää rantabulevardia, jonka kahviloissa ja terasseilla viihtyy erityisesti paikallinen nuoriso, nauttimassa kahvia ja pelaamassa backgammonia.Lennot Kreeta Hania

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Kreetalle Haniaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta. Lennot Kreetalle Haniaan löytyy helpoiten Poptravelin hintavertailusta. Esim. Norwegian lentää suoraan Helsingistä kätevästi Kreetalle Haniaan. Tämän lisäksi Kreetalle Haniaan löytyy lentoja runsaasti eri lentoyhtiöillä yhdellä koneenvaihdolla Suomesta ja erittäin hyvillä aikatauluilla.

Hotellit Kreeta Hania

Tässä parhaat vinkit Hanian hotelli -pohdinnalle

Haniassa on hyvä määrä mitä erilaisimpia yöpymispaikkoja. Huoneet ovat usein hyvin varusteltuja, ja niissä on keittomahdollisuudet jääkaappeineen ja mikroaaltouuneineen, televisio, oleskelutila ja parveke. Edullisimmat hotellit sijaitsevat vanhankaupungin ulkopuolella ja useita edullisia hotellivaihtoehtoja löytyy myös Hanian päärannan lähellä.

Autonvuokraus Kreeta Hania

Autonvuokraus Kreeta Hania-vinkkejä! Kreetalla Haniassa on tarjolla kaikki kansainväliset ja kansalliset autovuokraamot. Vuokra-autolla on helppo päästä liikkumaan paikasta toiseen. Jos ei ole aikomusta liikkua paljon ympäriinsä, ei ehkä kannata vuokrata autoa. Haniassa pääsee liikkumaan hyvin bussilla, taksilla ja kävellen. Kuitenki vuokra-auto Haniassa kannattaa aina varata netissä etukäteen edullisuutensa, turvallisuutensa ja vakuutusten takia.

Varaa autonvuokraus Kreetalla Haniassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Kreeta Hania

Äkkilähdöt Kreeta Haniaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti.

Äkkilähtö Kreetalle Haniaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Kreetan Hanian lomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Kreetalle Haniaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Kreeta Hanian kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter