Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Krakova

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiKrakova13.12.201915.12.20192 pv sitten179,37 €179,37 €Hae
HelsinkiKrakova30.11.20193.12.201921 pv sitten185,60 €207,33 €Hae
HelsinkiKrakova29.11.20192.12.201911 pv sitten194,89 €199,17 €Hae
TurkuKrakova6.2.20209.2.20205 pv sitten250,77 €262,04 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL KRK13.12.19 15.12.19179,37 € 179,37 €
haku: 2 pv sittenHae
HEL KRK30.11.19 3.12.19185,60 € 207,33 €
haku: 21 pv sittenHae
HEL KRK29.11.19 2.12.19194,89 € 199,17 €
haku: 11 pv sittenHae
TKU KRK6.2.20 9.2.20250,77 € 262,04 €
haku: 5 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Krakova

Lennot Krakova
Hotelli Krakova
Autonvuokraus Krakova
Äkkilähdöt Krakova
Krakovan kartta

Krakova on historiaa, kulttuuria ja lukemattomia nähtävyyksiä. Krakovan sympaattinen kaupunki hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja monipuolisuudellaan – sekä synkällä menneisyydellään.

Krakovan Vanhakaupunki on yksi Euroopan suurimpia ja parhaiten säilyneitä vanhoja, keskiaikaisia kaupunkikeskustoja. Se on edelleen myös Krakovan kaupallinen ja huvielämän keskus. Koska vanhojen kaupunginmuurien ympäröimä alue on lähes kokonaan suljettu liikenteeltä, Krakovan keskustassa voi huoleti ja helposti viettää aikaa vain kävelemällä ympäriinsä.

Wawelin kuninkaanlinna Vanhankaupungin kyljessä kohoavalla kukkulalla on puolalaisuuden pyhä paikka. Täällä asuivat kuninkaat silloin, kun Puola oli suuri ja mahtava. Tänne heidät on myös haudattu. Upea katedraali ja muhkea renessanssilinna ovat kohonneet Krakovan yllä kuin merkkinä Puolan suuruudesta.

Vanha juutalaiskaupunki Kazimierz on Krakovan kaupunginosista eriskummallisin ja varmasti myös surullisin. Toisen maailmansodan jälkeen tämä vanha juutalaisen elämän keskus autioitui ja slummiutui. Kazimierz on viime vuosina herännyt rappiostaan ja siitä on tulossa yksi Krakovan trendikkäimpiä asuinalueita sekä yöelämän ja turismin keskus. Juutalaisen menneisyyden trendikkyydestä kertoo jo se, että 1980-luvun lopulla Krakovassa ei ollut yhtään juutalaista ravintolaa - nyt niitä on joka lähtöön.

Vanhalle juutalaiselle hautausmaalle pääsee Remun synagogan edessä olevalta pihalta. Tänne Kazimierzin juutalaiset hautasivat vainajansa aina 1800-luvun alkuun asti. Täällä kuolleet kirjaimellisesti olivat kaupungin keskellä - viereisten talojen ikkunat ovat miltei kiinni hautakivissä.


Lennot ja hotelli Krakova

Lennot Krakova

Krakovan lennot kestää kaksi tuntia Helsingistä. Tarjolla on jopa suoria lentoja Suomesta Helsinki-Krakova-Helsinki. Finnair lentää Helsinki-Krakova-Helsinki väliä suoralla lennolla läpi vuoden. Muillakin lentoyhtiöillä pääsee erittäin kätevästi Krakovaan koneenvaihdolla päivittäin.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Krakovaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Krakova

Tässä parhaat vinkit Krakova hotelli -kysymykselle.

Krakova on suosittu matkailukohde, mistä syystä myös hotellien hinnat ovat muuta Puolaa korkeammat. Etenkin keskikesällä majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä kaupunki on tuolloin täynnä turisteja.

Majoitusvaihtoehtoja on kuitenkin paljon ja hyviä hostelleja ja hotelleja löytyy ympäri kaupunkia. Tarjolla on valikoimaa kaikista hintaluokista, ja halvimman majapaikan saa helposti kymmenellä eurolla yölle.

Autonvuokraus Krakova

Autonvuokraus Krakova-vinkkejä! Krakovassa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Krakovan autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Krakovan ympräristössä on todella paljon kohteita, joihin kannattaa lähteä tutustumaan ja silloin nimenomaan auto on kätevä väline.

Varaa autonvuokraus Krakovassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Krakova

Äkkilähdöt Krakovaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Krakovaan lennetään läpi vuoden päivittäin Finnairin siivin Helsinki-Krakova-Helsinki.

Finnairilla on ihan kohtuullinen hinta Helsinki-Krakova-Helsinki lennolle, kun varaa hyvissä ajoin ja Krakovan lennot saattaa saada jopa alle 150 euron.

Äkkilähtö Krakovaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Krakovan kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Krakova-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Krakovaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Krakovan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter