Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Kööpenhamina

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiKööpenhamina13.12.201915.12.20192 pv sitten178,62 €211,24 €Hae
HelsinkiKööpenhamina5.2.20209.2.202012 pv sitten238,20 €256,33 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL CPH13.12.19 15.12.19178,62 € 211,24 €
haku: 2 pv sittenHae
HEL CPH5.2.20 9.2.20238,20 € 256,33 €
haku: 12 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Kööpenhamina

Lennot Kööpenhamina
Hotelli Kööpenhamina
Autonvuokraus Kööpenhamina
Äkkilähdöt Kööpenhamina
Kööpenhaminan kartta

Kööpenhamina – Pohjoismaiden kansainvälisin kaupunki.

Vapaamielinen mutta vauras Kööpenhamina on erinomainen kaupunkilomakohde. Lentomatka on lyhyt, kaupungissa liikkuminen on helppoa, nähtävyydet ovat mieleenpainuvia ja tunnelma on rento ja turvallinen. Hintataso ei suomalaista hätkäytä ja hintalaatu-suhde on kaupungissa niin ostosten, ruokien kuin juhlimisenkin kohdalla erinomainen.

Kööpenhaminan-matkalla kannattaa välillä suunnata pois ydinkeskustan vilskeestä. Frederiksbergin kaupunginosasta matkailija löytää eläintarhan, kauniin Frederiksberg Have -puiston sekä keskustan kauppakatujen kanssa tasapäisesti kilpailevan Falkoner Allen.

Nørrebrossa puolestaan pääsee aistimaan Kööpenhaminan monikulttuurisuutta. Lukuisat etniset ravintolat tarjoavat herkkujaan keskustan ruokailupaikkoja edullisemmin. Ilmapiiri on välitön ja värikäs, ja kaupunginosaa voikin suositella erityisesti nuoremmille matkailijoille.

Aikoinaan pahamaineinen Vesterbro on puolestaan nykyään kaupungin trendikkäin kaupunginosa. Alueelta löytyy lukuisia viehättäviä kahviloita, tyylikkäitä baareja sekä designliikkeitä. Erityisesti vanha teurastamoalue Kødby on nuorten ja trendikkäisen tanskalaisten suosiossa illanviettosuunnitelmia tehtäessä.

Christiania puolestaan tunnetaan boohemina vapaakaupunkina, jonka erityisasemaa on kuitenkin jo purettu. Christianian mainetta turhankin vauhdikkaana kaupunginosana on ehkä hieman romantisoitu. Erilaisuudessaan ja omaperäisessä kauneudessaan alue tarjoaa kuitenkin matkailijoille unohtumattoman ja varoitteluista huolimatta varsin turvallisen kokemuksen.


Lennot ja hotelli Levi

Lennot Kööpenhamina

Kööpenhaminan lennot kestää puolisentoinsta tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines, Finnair, SAS lentää suoraan Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki väliä monta kertaa päivässä.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Kööpenhaminaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Kööpenhamina

Tässä parhaat vinkit Kööpenhaminan hotelli -kysymykselle.

Kööpenhamina on kaupunki, josta löytyy majapaikkoja niin varakkaille kuin pienellä budjetilla matkustavillekin.

Majoituksen osalta tyyliä arvostavat voivat valita mieluisimman kaupungin useista designhotelleista, kun taas säästeliäämmät voivat aivan keskustan parhailta paikoilta löytää edullisen vuoteen erittäin tasokkaasta, turvallisesta ja hyvin varustellusta hostellista.

Monissa hostelleissa on myös yksityishuoneita, ja hieman yllättäen kesäisin niissä yöpyminen on talvea edullisempaa. Tähän on syynä se, että muun muassa monet koulut muuntautuvat kesän kuukausiksi edullisiksi majapaikoiksi.

Kohtuuhintaisia hotelleja on myös tarjolla, ja niitä kannattaa katsastaa erityisesti rautatieaseman takana sijaitsevalta Vesterbron alueelta.

Autonvuokraus Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhamina-vinkkejä! Kööpenhaminasta löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Kööpenhaminan autonvuokraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Kööpenhaminassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Kööpenhamina

Äkkilähdöt Kööpenhaminaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Kööpenhaminaan lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin, Finnairin ja SAS:n toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Kööpenhaminan lennot saattaa saada jopa alle 70 euron.

Äkkilähtö Kööpenhaminaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Kööpenhaminan kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Kööpenhamina-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Kööpenhaminaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Kööpenhaminan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter