Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Istanbul

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiIstanbul24.12.20191.1.202011 pv sitten510,37 €534,94 €Hae
HelsinkiIstanbul27.12.20193.1.20203 pv sitten553,49 €553,49 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL IST24.12.19 1.1.20510,37 € 534,94 €
haku: 11 pv sittenHae
HEL IST27.12.19 3.1.20553,49 € 553,49 €
haku: 3 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Istanbul

Lennot Istanbul
Hotelli Istanbul
Autonvuokraus Istanbul
Äkkilähdöt Istanbul
Istanbulin kartta

Istanbul sijaitsee aivan keskellä Aasian ja Euroopan rajaa. Kaupungin läntinen puoli kuuluu Eurooppaan ja itäinen Aasiaan. Kaupungin monet eri hallitsijat ovat jättäneet jälkeensä vaikutteita jotka ovat edelleen nähtävissä katukuvassa. Istanbul sopii erinomaisesti kaupunki- ja kulttuurilomakohteeksi.

Istanbulin erityispiirre on, että se levittäytyy sekä Euroopan että Aasian puolelle. Mielenkiintoiset ja äänekkäät basaarit, vaikuttavat moskeijat, tornit ja palatsit, ihmiset ja elämänmeno - kaikki on uutta ja jännitävää, parhaan Istanbul kokemuksen saat vain heittäytymällä mukaan kaupungin menoon.

Istanbulin tunnelman pääsee kokemaan kävelyllä syvällä kaupungissa ja esimerkiksi hyppäämällä bussin tai raitiovaunun kyytiin. Istanbulissa on myös julkinen vesiliikenne, joka kulkee eri kaupunginosien välillä.

Lue tästä päivitetty ulkoministeriön Turkin matkustustiedote.


Lennot ja hotelli Istanbul

Lennot Istanbul

Suomesta on erinomaiset lentoyhteydet Istanbuliin. Suoria lentoja Helsinki-Istanbul-Helsinki väliä lentää Turkish Airlines. Lento kestää noin kolme ja puoli tuntia. Istanbuliin pääsee vaivattomasti eri lentoyhtiöillä päivittäin koneenvaihdolla Euroopassa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Istanbuliin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Istanbul

Tässä parhaat vinkit Istanbulin hotelli -kysymykselle.

Istanbul on suurkaupunki, joten majoitus vaihtoehtoja on runsaasti. Parhaat majapaikka aluuet löytyvät keskustasta, joko Taksim-aukion läheltä, jonne on helppo päästä lentokentältä, tai sitten Sultanahmetista, jonne pääsee myös hyvin lentokentältä. Sultanahmetissa on myös kuapungin merkittävimmät nähtävyydet.

Autonvuokraus Istanbul

Autonvuokraus Istanbul-vinkkejä!

Istanbulista löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Istanbulin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Istanbulissa on aikalailla erilainen ajokulttuuri ja vaatii totuttelua, mutta jos haluat tutustua Turkkiin laajemminkin, niin autonvuokraus on hyvä vaihtoehto matkallesi.

Varaa autonvuokraus Istanbulissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Istanbul

Äkkilähdöt Istanbuliin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Suoria lentoja Helsinki-Istanbul-Helsinki väliä lentää Turkish Airlines. Koneenvaihdolla Istanbuliin pääsee usella eri lentoyhtiöllä.

Äkkilähtö Istanbuliin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Istanbuliin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Istanbul-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Istanbuliin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Istanbulin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter