Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Hampuri

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Hampuri

Lennot Hampuri
Hotelli Hampuri
Autonvuokraus Hampuri
Äkkilähdöt Hampuri
Hampurin kartta

Lyhyen lentomatkan päässä oleva Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki, jossa on runsaasti nähtävää, hyvät ostosmahdollisuudet, tyylikkäitä kävelykatuja ja monipuolinen ravintolatarjonta. Hampuri on todella suuri kaupunki, mutta lomailija ei sitä heti huomaa. Suurin osa kupungin nähtävyyksistä ja houkutuksista on keskittynyt keskustan alueelle, jossa on helppo liikua ympäriinsä. Hampuri on upeiden puistojensa ansiosta Saksan vihrein kaupunki. Kaupungin tunnusmerkkejä ovat myös lukuisat sillat, joita pitkin pääsee kävellen kätevästi Hampuria halkovien kanavien toiselle puolelle.

Hampurin keskus on Rathausmarkt-aukion lähistöillä. Aukio ei ole varsinainen kaupungin pääaukio, mutta sen tuntumassa on paljon merkkittävää nähtävää. Neustadt-uudenkaupungin alueella sijaitsee valtava määrä putiikkeja ja kauppakeskuksia. Niitä löytyy lisää Rathausmarktin toiselta puolelta, Mönckebergstrasse-metroaseman tienoilta, joka on arkisempaa shoppailumaastoa kuin Jungfernstieg-kadun kulmat.

Lennot ja hotelli Hampuri Hampuri on monipuolinen kaupunkikohde, jossa riittää tekemistä erilaisille matkoille ja matkailijoille. Kun lapsiperheet suuntaavat kaupungin suureen eläintarhaan, voivat nuoret keskittyä shoppailuun ja juhlimiseen. Piipahda Hampurin-vierailullasi aamuyön kalamarkkinoilla, tanssi Reeperbahnin klubeilla, herkkutele paikallisissa ravintoloissa ja tee kultturelli taidekierros kaupungin museoissa. Usein Berliinin varjoon jäänyt kaupunki odottaa löytäjäänsä.


Lennot Hampuri

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Hampuriin, aloita etsiminen lentojen Poptravelin hintavertailusta. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta Helsinki-Hampuri-Helsinki lennoille.

Hampurin lennot on helppo varata - Hampuriin lennetään suorilla lennoilla Helsinki-Hampuri-Helsinki Finnairin siivin.

Hotellit Hampuri

Tässä parhaat vinkit Hampurin hotelli -pohdinnalle

Suurena kaupunkina Hampurista löytyy majoitusta joka makuun. On viiden tähden laatuhotelleja, edullisempia turistihotelleja ja nuorten suosimia hostelleja.

Hotellin löytäminen Hampurista ei ole vaikeaa, eikä eri seutujen välillä tarvitse juurikaan pähkäillä. Hotelleja on paljon Hauptbahnhof-päärautatieaseman vieressä, lisää naapurissa olevan St. Georg -kaupunginosan uumenissa, Mitte-ydinkeskustan joissain osissa etenkin melko lähellä Rathausmarkt-aukiota ja Landungsbrücken-jokipromenadia sekä St. Paulin metroaseman lähettyvillä ja lähellä Sternschanzen metroasemaa.

Mitte-ydinkeskusta on kätevä mutta usein hintava paikka yöpyä, ja täällä majoittuvat pääsevät nauttimaan Hampurista siisteimmillään. St. Paulin kaupunginosa on Reeperbahnin osalta punaisten lyhtyjen aluetta, joka on levinnyt lähikaduillekin, kuten Davidstrasselle ja Herbertstrasselle. Tienoo on osin arveluttavaa yöpymisseutua, jossa kylläkin on paljon halpoja hotelleja. Punaisten lyhtyjen alueen meininkiä voi suurelta osalta välttää yöpymällä lähellä St. Paulin U-bahn-asemaa, Millerntorplatzia ja Spielbudenplatzia. Altonassa, joka sijaitsee St. Paulin vieressä mutta kauempana keskustasta, on jonkin verran hotelleja, ja siellä on kesäkautenakin melko rauhallista.

Autonvuokraus Hampuri

Autonvuokraus Hampuri-vinkkejä! Hampurissa on tarjolla kaikki kansainväliset ja kansalliset autovuokraamot. Vuokra-autolla on helppo päästä liikkumaan Hampurin ulkopuolisille alueille, jos kuitenkin aikoo pysytellä Hampurin sisällä, ei autonvuokraus välttämättä kannata. Hampurissa pääsee liikkumaan hyvin julkisilla, taksilla ja kävellen. Vuoka-auto Hampurissa kannattaa aina kuitenkin varata netissä etukäteen edullisuutensa, turvallisuutensa ja vakuutusten takia.

Varaa autonvuokraus Hampurissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Hampuri

Äkkilähdöt Hampuriin on varattavissa helposti ja vaivattomasti.

Äkkilähtö Hampuriin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Hampurin lomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Hampuriin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Hampurin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter