Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Firenze

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Firenze

Lennot Firenze
Hotelli Firenze
Autonvuokraus Firenze
Äkkilähdöt Firenze
Firenzen kartta

Salaperäinen salaisuuksien Firenze.

Firenze on loistava kaupunki muodista kiinnostuneille sekä hyvää ruokaa arvostaville. Michelangelon ajoista alkaen kivenhakkaajien sukupolvet toinen toisensa jälkeen ovat jättäneet jälkensä kaupungin rakennuksiin, katuihin, jalkakäytäviin, torneihin ja siltoihin, jotka huokuvat Italian rikasta kulttuuria ja arvokasta historiaa.

Firenze on vanha ja perinteikäs italialainen kaupunki, joka sijaitsee Toscanan alueella ja jossa asuu noin 400 000 ihmistä. Renessanssiajan nähtävyydet ovat tehneet kaupungista erittäin suositun matkailukohteen.

Duomo ja sen halkaisijaltaan 45 metriä oleva kupoli sekä vieressä sijaitseva kellotorni ovat Filippo Brunelleschin taidonnäyte ja samalla oman aikansa arkkitehtoorinen mestariteos. Muista myös kirkon kryptassa oleva museo. Duomo lähellä sijaitseva Battistero eli kastekirkko on tunnettu ennen kaikkea Lorenzo Ghibertin suunnittelemista upeista pronssisista pariovista. Ponte Veccio on Firenzen vanhin silta, joka on rakennettu vuonna 1345. Sillan reunoilla ja yläosissa olevissa kaupoissa myydään uusia ja vanhoja koruja. Siltaan on myös rakennettu salakäytävä. Käytävä toimii taidegalleriana.

Santa Croce on fransiskaanien kirkko, joka on rakennettu 1300-luvulla Firenzen työläiskaupunginosaan. Kirkkoon on haudattu mm. Machiavelli, Michelangelo ja Galileo Galilei. Kirkon yhteydestä löytyy Brunelleschin suunnittelema Pazzi-kappeli. Gucci Museo on vuonna 1921 Guccio Guccin perustaman muotitalon historiaan keskittyvä näyttelytila. Museon yhteydessä on modernia taidetta, kirjakauppa ja kahvila.


Lennot ja hotelli Milano

Lennot Firenze

Firenzen lennot kestää runsas kolme tuntia Helsingistä. Tarjolla on ruhtinaallisesti lentoja Suomesta eri lentoyhtiöillä. KLM, Air France, Lufthansa kaikki lentävät Firenzeen erittäin hyvillä aikatauluilla.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Firenzeen, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Firenze

Tässä parhaat vinkit Firenzen hotelli -kysymykselle. Firenzessä Santa Maria Novella -päärautatieasemastan liepeillä on suurin osa hotelleista ja myös kaikkein ruuhkaisinta. Siitä on kuitenkin hyvä matka joka paikkaan.

Päärautatieasemaan nähden toisella puolella jokea sijaitseva Oltrarno on sekin hyvää seutua hotellille etenkin kiireisinä matkustusaikoina, kuten heinä-elokuussa ja pääsiäisen aikaan. Joen tällä puolella on nimittäin aina rauhallisempaa, ja tänne eksyy vain murto-osa turisteista, jotka lähinnä pyörivät keskiaikaisen keskustan suosituimpien nähtävyyksien lähimaastossa.

Muualla Firenzessä keskiaikaisen keskustan kapeilla kujilla on etenkin talvikuukausina hienoa tunnelmaa. Esimerkiksi Santa Croce -alue, joka on samannimisen kirkon ja Sant’Ambrogion kauppahallin ympäristössä, on hyvää seutua majapaikalle, sillä täällä on paljon kävelykatuja ja enemmän paikallisten suosimia ravintoloita ja baareja kuin muualla keskiaikaisen ydinkeskustan alueella.

Autonvuokraus Firenze

Autonvuokraus Firenze-vinkkejä! Firenzestä löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Firenzen autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Jos yövyt pelkästään Firenzen keskustassa lomasi ajan, ei sinun kannata vuokrata autoa, mutta jos haluat tutustua hieman laajemmin ihanaan Toscanan alueeseen, niin autolla se sujuu kätevästi.

Varaa autonvuokraus Firenzessä turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Firenze

Äkkilähdöt Firenzeen on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Firenzeen lennetään läpi vuoden päivittäin monen lentoyhtiön toimesta Helsinki-Firenze-Helsinki.

Varsinkin Lufthansalla on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Firenzen lennot saattaa saada jopa alle 110 euron.

Äkkilähtö Firenzeen onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Firenzen kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Firenze-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Firenzeen ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Firenzen kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter