Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Dubrovnik

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiDubrovnik5.2.20209.2.202012 pv sitten291,59 €291,59 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL DBV5.2.20 9.2.20291,59 € 291,59 €
haku: 12 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Dubrovnik

Lennot Dubrovnik
Hotelli Dubrovnik
Autonvuokraus Dubrovnik
Äkkilähdöt Dubrovnik
Dubrovnikin kartta

Kroatia on kaikkien huulilla - sinne halutaan sen kauneuden ja vieraanvaraisuuden takia yhä uudelleen ja uudelleen.

Dubrovnikin kaunis ja eloisa Vanhakaupunki kuuluu UNESCON maailmanperintökohteisiin, kaupungin yli 1000 vuotinen historia kuiskii kivimuureilta.

Sukeltaminen ja snorklaaminen taivaansinisen Adrianmeren peilikirkkaassa vedessä on unohtumaton kokemus, suosittuja lomalaisen harrasteita ovat myös kajakkiveneily sekä vaellus. Kaupungin rannat ovat pääosin luonnonkalliota tai sorakiveä, mutta muun muassa läheisiltä saarilta tai suositulta Copacabanalta löytyy hiekkarantoja.

Dubrovnik on eläväinen kaupunki myös pimeän tultua. Lukuisat ravintolat, konserttihallit, yöklubit ja baarit ovat valmiina viihdyttämään vierailijoitaan. Jos kaipaat rauhallista menoa, alueelta löytyy lukuisia ravintoloita laidasta toiseen, pikaruokaloista viiden tähden ravintolaelämyksiin. Kannattaa kokeilla joitain Dubrovnikin nimikkoruokalajeja, kuten vihreää kasviskeittoa,a kotonjata tai mustaa risottoa - jotka paikalliseen tyyliin huuhdellaan alas laadukkailla, lähellä tuotetuilla viineillä.Jos taas etsit menevämpää tekemistä illaksi, on Dubrovnikin yöklubi- ja baaritarjonta laaja ja painottuu pitkälti alueen ydinkeskustaan.

Jos nähtävyyksien kiertely alkaa kyllästyttää, voit ottaa suunnaksesi jonkin kaupungin upeista rannoista, joiden hiekkaa huuhtoo kristallinkirkas, sininen vesi. Rantoja löytyy jokaisen makuun; on hiekkarantaa, kivirantaa tai pientä pyöreää kiveä olevia rantoja. Välimerellinen ilmasto takaa hyvän sään koko lomakauden ajan, eli aurinkoisia päiviä riittää ja merivesi on mukavan lämmintä, tehden Dubrovinikistä täydellisen kesälomakohteen.


Lennot ja hotelli Dubrovnik

Lennot Dubrovnik

Dubrovnikin lennot kestää kolmisen tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää sekä suoria lentoja Helsinki-Dubrovnik-Helsinki ja koneenvaihdolla Skandinaavien kautta. Finnair lentää suorilla lennoilla myös Helsinki-Dubrovnik-Helsinki väliä. Muillakin lentoyhtiöllä löytyy yhteyksiä runsaasti Suomeasta Dubrovnikiin koneenvaihdolla ja erittäin hyvillä yhteyksillä.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Dubrovnikiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Dubrovnik

Tässä parhaat vinkit Dubrovnikin hotelli -kysymykselle. Dubrovnikissa hotelleja on luonnollisesti joka puolella, mutta suurin osa lomailijoista yöpyvät yleensä vanhastakaupungin kupeesta, Lapad-kaupunginosasta tai Babin kuk -niemimaalta, joka on rauhallinen paikka hotellille lähellä Lapadia.

Vanhassakaupungissa paras paikka yöpymiselle on Placa-pääkadun välitön lähimaasto, sillä kaupempana sijaitsevat vaativat suht vaativaa porrasaskeltamista matkalaukkuineen päivineen.

Valtaosa matkaajista Dubrovnikissa yöpyy alueella, joka on hivenen Pile-portista etäämpänä. Tämä alue alkaa niin sanotusta Boninovo-kaupunginosasta ja jatkuu aina Lapadiin ja Babin kukin -niemimaalle asti. Tästä alueesta löytyy huomattavasti edullisempaa majoitusta, kuin vanhasta kaupungista.

Dubain historialliset nähtävyydet ovat taas helposti tutustuttavissa, jos valitse Dubain hotellin Bur Dubaista tai Deirasta. Vierekkäiset, Dubai Creekin erottamat alueet ovat lähellä Dubain kansainvälistä lentokenttää, etenkin Deira, ja majoitus on molemmissa yleensä edullisempaa kuin muualla Dubaissa.

Autonvuokraus Dubrovnik

Autonvuokraus Dubrovnik-vinkkejä! Dubrovnikissa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Dubrovnik autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta. Kroatiassa on helppo ajaa ja autolla pääsee kätevästi tutustumaan laajemmin Kroatian kauniiseen luontoon ja lähimaastoon.

Varaa autonvuokraus Dubrovnikissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Dubrovnik

Äkkilähdöt Dubrovnikiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Dubrovnikiin lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin ja Finnairin toimesta suorilla lennoilla Helsinki-Dubrovnik-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Dubrovnikin lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Dubrovnikiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Dubrovnikin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Dubrovnik-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Dubrovnikiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Dubrovnikin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter