Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Dublin

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Dublin

Lennot Dublin
Hotelli Dublin
Autonvuokraus Dublin
Äkkilähdöt Dublin
Dublinin kartta

Dublinin kotoisa tunnelma saa matkustajan viihtymään jokaisena vuodenaikana. Dublin on erittäin suosittu pidennetyn viikonlopunkohde. Dublinista on myös helppo tehdä retkiä lähialueille ja luontokohteisiin.

Dublinissa nähtävää riittää pitemmäksikin aikaa, mutta pika retki keskustan ulkopuolelle kannatta tehdä, siinä pääsee esimerkiksi tutustumaan merelliseen Dubliniin Howthissa tai Sandymountissa.

Dublinin keskustan halkoo Liffey-joki, joka jakaa kaupungin kahteen osaan. Northside on joen pohjoispuolella ja on enemmän tavallisen tallustelijan tienoota. Southside taas on vauraampi ja näyttävämpi osa keskustaa. Northsiden aluella sijaitsee kaupungin pääkatu O'Connell Street. Sen sivukadut ovat kaupungin parhaimpia kauppakatuja. Tiesitkö, että voit Dublinissa mennä Bonolle yöksi? Liffey-joen varrella sijaitsevan The Clarence -hotellin omistavat U2-yhtyeen komeat miehet, Bono ja The Edge. Yö viiden tähden putiikkihotellissa maksaa noin 159 euroa (The Wellington Quay 6–8).

Lennot ja hotelli Dublin

Lennot Dublin

Norwegian ja Finnair lentävät Helsinki-Dublin-Helsinki reittiä sesonki luonteisesti suorilla lennoilla. Lentoja lennetään ympäri vuoden yhden tai kahden koneen vaihdolla.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Dubliniin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Dublin

Tässä parhaat vinkit Dublinin hotelli -kysymykselle.

Hotellin tai majapaikan löytäminen Dublinista ei ole vaikeaa, sillä vaihtoehtoja on paljon ja majapaikat ovat keskittyneet alueille, jotka kaupungissa vierailevan kannalta ovat parhaita yöpymispaikkoja.

Tärkein asia majapaikaa valittaessa on, ettei hotelli ole liian kaukana Grafton Streetiltä ta i O'Connelly streetiltä, oli majapaikka sitten joen etelä- tai pohjoispuolella.

Yöpymis paikassa kannattaa ottaa huomioon, että lentokenttäbussin pysäkkejä on O'Connelly Streetillä ja myös Grafton Streetin lähellä Trinity Collegen edessä. Kunhan on näistä kävelymatkan päässä, niin on lähellä melkein kaikkea Dublinissa.

Autonvuokraus Dublin

Autonvuokraus Dublin-vinkkejä!
Dublinista löytyy kaikki kansainväliset autovuokraamot. Dublinin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Lentokentältä auton vuokraaminen käy nopeiten, sekin tietysti etukäteen varattuna.

Dublinissa ajaessa täytyy muistaa vasemmanpuoleinen liikenne. Liikenteeseen totuttelu vaatii keskittymistä ja kärsivällisyyttä. Auton mittasuhteiden hahmottaminen oikealla istuen on aluksi hankalaa ja myös kaistavalinnan joutuu miettimään jokaisessa risteyksessä erikseen.

Varaa autonvuokraus Dublinissa edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Dublin

Äkkilähdöt Dubliniin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Suoria lentoja Helsinki-Dublin-Helsinki väliä lentää Norwegian ja Finnair kausiluonteisesti.

Äkkilähtö Dubliniin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Dubliniin lomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Dublin-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Dubliniin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Dublinin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter