Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Budapest

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiBudapest5.2.20209.2.20209 pv sitten176,60 €176,60 €Hae
HelsinkiBudapest31.7.20203.8.202011 pv sitten281,10 €333,38 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL BUD5.2.20 9.2.20176,60 € 176,60 €
haku: 9 pv sittenHae
HEL BUD31.7.20 3.8.20281,10 € 333,38 €
haku: 11 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Budapest

Lennot Budapest
Hotelli Budapest
Autonvuokraus Budapest
Äkkilähdöt Budapest
Budapestin kartta

Budapestin keuhkoiksikin kutsuttu Tonavan keskellä sijaitseva kaunis Margit-saari sopii hyvin rentoutumiseen kaupungin hälinästä. Saari on noin kahden kilometrin mittainen ja pitää sisällään myös ravintoloita, kahviloita, puiston ja maauimalan, Palatinuksen.

Unkarin pääkaupunki on yhdistynyt kahdesta Tonava-joen erottamasta eri kaupunginosasta (Buda ja Pest) Chain nimisellä sillalla, josta onkin tullut Budapestin symboli. Sillalta on myös mainiot näköalat kaupungin arkkitehtuurisen kauneuden katselemiseen barokin, neo-klassisen ja art nouveaun merkeissä.

Harvan kaupungin keskusta on yhtä monipuolinen kuin Budapestin, ja etenkin Tonavan saaret Margitinsaaren johdolla, Gellértinvuoren vapaudenpatsas ylhäisessä yksinäisyydessään ja kaupunginpuiston monipuoliset vierailukohteet valtavasta aukiosta puiston kylpylään ja eläintarhaan tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiselle lomalle.

Budapestissa on helppo liikkua paitsi kävellen myös sen erinomaisilla julkisilla liikennevälineillä, ja siellä voi muutamassa päivässäkin nähdä unohtumattoman määrän kaikenlaista. Säiltään Budapest on kotimaata huomattavasti parempi: kesät ovat pitkiä ja aurinkoisia ja talvet lyhyitä, ja Suomesta sinne on hyvä lähteä koska tahansa.

Neo-renessanssityylisen oopperatalon on suunnitellut arkkitehti Miklós Ybl vuonna 1884. Budapestin kauneimpiin rakennuksiin kuuluvaan oopperataloon järjestetään myös opastettuja kierroksia, joihin kuuluu myös musiikkiesityksiä. Oopperatalo sijaitsee keskellä Pestia. Hungarian State Opera Housessa on loistava akustiikka ja samanaikaisesti rakennukseen mahtuu yli 1200 vierasta nauttimaan upeista musiikkiesityksistä.


Lennot ja hotelli Budapest

Lennot Budapest

Budapest lennot kestää pari tuntia Helsinki-Budapest. Budapestin lentoja on tarjolla ruhtinaallisesti suorinakin lentoina Suomesta. Norwegian Airlines ja Finnair lentävät Helsingistä suoraan Budapestiin. Lentoja löytyy päivittäin. Ryan Air lentää Tampereelta suoraan Budapestiin sesonkityyppisesti keväästä syksyyn.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Budapestiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Budapest

Tässä parhaat vinkit Budapest hotelli -kysymykselle. Budapestiin matkustavan kannattaa miettiä, haluaako yöpyä iltaisin rauhoittuvan linna-alueen kupeessa vai keskustan hulinassa. Hinnat ovat kohtuullisia kaikkialla, mutta Linnavuoren ympäristössä ja Pestin ydinkeskustassa ne ovat kaupungin kalleimpia.

Budapestin jakaa Tonava, jonka itäpuolella on Pest, länsipuolella Buda. Buda on mäkisempi ja vähemmän asuttu, sokkeloinen paikka, jota hallitsevat turistin näkökulmasta Gellértinvuori ja Linnavuori ja jossa on paljon museoita ja merkittäviä nähtävyyksiä. Pest on vilkkaampi puoli, joka on täysin tasainen ja jolla on helppo liikkua paikasta toiseen.

Linnasta katsottuna joen toisella puolella sijaitsee Budapestin ydinkeskusta. Tämä monissa varauspalveluissa "Pestin keskustaksi" nimetty alue on monin tavoin vilkkainta ja merkittävintä Budapestia. Turistit liikkuvat mielellään lähellä joenrantoja ja Váci utca -kävelykatua, joka kulkee tämän alueen läpi. Alue on laaja, ja sen voidaan katsoa sisältävän kaiken Margitinsaaren ja suuren kauppahallin välimaastossa, joenrannalta ainakin Deák tér -aukiolle. Näillä aluella olevat hotellit ovat kivenheiton päässä Budapestin turistinähtävyyksia, jos sellaisiin kaipaa lyhyillä lomilla.

Autonvuokraus Budapest

Autonvuokraus Budapest-vinkkejä! Budapestin lentokentältä löytyy kaikki kansainväliset autonvuokrausyritykset. Jos oleilet ainoastaan Budapestissa, ei autoa kannata välttämättä vuokrata. Budapestissa pääsee erittäin kätevästi liikkumaan ratikoilla ja busseilla. Jos kuitenkin haluat nähdä Unkarissa muutakin, kuin Budapestin, niin autonvuokraus on erittäin suositeltavaa. Autonvuokraus Budapestissa kannattaa aina tehdä etukäteen netissä - vertailla hintoja ja ostaa kattava vakuutus autolle, joka ei maksa paljoa ja jolla alennat esim. omasvastuun pois kolarin sattuessa.

Varaa autonvuokraus Budapestissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Budapest

Äkkilähdöt Budapestiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Helsinki-Budapestiin lennetään läpi vuoden päivittäin Finnairin siivin ja kolme useasti viikossa Norwegian Airlinesin siivin.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Budapestiin lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Budapestiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Budapestin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Budapest-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Budapestiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Budapestin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter