Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Brysseli

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiBryssel30.11.20193.12.201918 pv sitten224,84 €224,84 €Hae
HelsinkiBryssel6.12.20198.12.20199 pv sitten276,92 €276,92 €Hae
HelsinkiBryssel5.12.20198.12.20199 pv sitten323,67 €323,67 €Hae
HelsinkiBryssel23.12.201927.12.20198 pv sitten358,64 €358,64 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL BRU30.11.19 3.12.19224,84 € 224,84 €
haku: 18 pv sittenHae
HEL BRU6.12.19 8.12.19276,92 € 276,92 €
haku: 9 pv sittenHae
HEL BRU5.12.19 8.12.19323,67 € 323,67 €
haku: 9 pv sittenHae
HEL BRU23.12.19 27.12.19358,64 € 358,64 €
haku: 8 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Brysseli

Lennot Brysseli
Hotelli Brysseli
Autonvuokraus Brysseli
Äkkilähdöt Brysseli
Brysselin kartta

Brysselissä suklaata ja shoppailua tyylillä.

Roomalaisten, espanjalaisten ja saksalaisten valloittajien jälkeen Brysselin kadut ovat kansainvälisen liike-elämän, diplomaattien ja europoliitikkojen valtaamia. Silti vain muutaman askeleen päässä moderneista rakennuksista ovat mukulakivikadut, tunnelmalliset kahvilat sekä hienostunut art nouveau -arkkitehtuuri.

Bryssel on helposti lähestyttävä, ystävällinen kaupunki, jossa aika ei tule pitkäksi ja jossa vietetty loma ei koskaan unohdu.

Belgialaista ruokaa verrataan usein ranskalaiseen, ja monia yhteneväisyyksiä ilmenee paitsi maiden perinteisten ruokien, myös Brysselin ja Pariisin välillä. Bryssel vaikuttaa samanlaisine kortteleineen, kahviloineen, markkinoineen ja ravintoloineen ”pikku-Pariisilta”, joskin se on isoveljeään kansainvälisempi ja liberaalimpi. Brysselissä on mahdollista nauttia maan eri osien, kuten myös paikallisista herkuista, ja sen kaduilta voi löytää miltei mistä tahansa maailmaa peräisin olevia ruokia.

Bryssel on olut- ja kokouskaupunkina erinomainen paikka vaihtaa vapaalle niin viikolla kuin viikonloppuisinkin. Kaupungista löytyy hienoja, pariisilaistyylisiä kahviloita, perinteisiä oluttupia ja pubeja, trendikkäitä baareja ja villejä yökerhoja, ja mikä tahansa vuodenaika on hyvää juhlimisaikaa Brysselissä.


Lennot ja hotelli Brysseli

Lennot Brysseli

Brysselin lennot kestää runsaan kaksi tuntia Helsingistä. Tarjolla on suoria lentoja Suomesta Finnairin siivin. Monella muullakin lentoyhtiöllä pääsee Brysseliin helposti lentämään hyvillä aikatauluilla Helsinki-Brysseli-Helsinki.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Brysselin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Brysseli

Tässä parhaat vinkit Brysseli hotelli -kysymykselle.

Valtaosa hotelleista sijaitsee joko Grand-Place-aukion lähistöllä vanhoissa kortteleissa, missä on paljon suhteellisen kalliita hotelleja, EU-korttelistossa lähellä tätä aluetta tai sitten muissa keskustan osissa. Vähän syrjemmällä, Ixelles-kaupunginosassa, on erinomainen valikoima hotelleja.

Grand-Place-aukion ympäristöön majoittuva pääsee nauttimaan Brysselin parhaista puolista helposti, kaikki on lähellä.

Ihanassa Marolles-kaupunginosan kortteleissa ei ole satapäin hotelleja, mutta täällä on edullisempia hotelleja, viehättäviä kortteleita aitoon paikalliseen tyyliin.

Autonvuokraus Brysseli

Autonvuokraus Brysseli-vinkkejä! Brysselissä on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Brysselin autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Brysselissä turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Brysseli

Äkkilähdöt Brysseliin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Brysseliin lennetään läpi vuoden päivittäin Finnairin siivin Helsinki-Brysseli-Helsinki.

Äkkilähtö Brysseliin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Brysselin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Brysseli-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Brysseliin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Brysselin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter