Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Ateena

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Ateena

Lennot Ateena
Hotelli Ateena
Autonvuokraus Ateena
Äkkilähdöt Ateena
Ateenan kartta

Dionysoksen teatteri, Akropolis ja museoita – Ateena on kuitenkin paljon muutakin kuin antiikin Kreikan taiteen ja kulttuurin aarreaitta.

Historiallinen Ateena on muistomerkkien mekka ja Kalkkikivikukkulalla 100 metrin korkeudella sijaitseva Parthenonin temppeli on niistä tunnetuin. Vaikka tässä suurkaupungissa asuu yli neljä miljoonaa asukasta, kaupunkiin on helpoin tutustua kävelemällä sekä varaamalla paljon aikaa. Rantalomaankin löytyvät mahdollisuudet kaupungin lähistöltä hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Kaupunki tarjoaa siis jokaiselle jotakin, ruokanautinnoista rantaelämään, kulttuurista suurkaupungin yöelämän sykkeeseen.

Ateenan sydämessä sijaitsevan Plakan alueella voi todellakin tuntea historian siipien havinaa, ja paikka onkin ollut asuttu esihistoriallisista ajoista lähtien. Vanhojen asuintalojen naapureina sokkeloisten kujien vierellä on lukuisia kauppoja, ravintoloita ja hotelleja. Plakassa on myös useita merkittäviä bysanttilaisia kirkkoja, kuten upein seinämaalauksin koristeltu Pikku-Mitropolis ja suurempi tuomiokirkko Suuri Mitropolis.

Roman Agora, roomalainen tori, oli Ateena kaupallinen keskus 100 eKr.-400 jKr. välisenä aikana. Laajalla suorakulmaisen muotoisella alueella käytiin muinoin vilkasta kauppaa. Julius Caesar rakennutti ja uudisti toria ensimmäisellä vuosisadalla.

Tuulten tornin on rakennuttanut kreikkalainen tähtitieteilijä Andronikos ja torni näytti muinoin tarkasti tuulen suunnan ja myös ajan, sillä torniin kuului vesikello. Tuulten torni on yksi parhaiten säilyneistä roomalaisista monumenteista Ateenassa.


Lennot ja hotelli Ateena

Lennot Ateena

Ateenan lennot kestää nelisen tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti jopa suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää joko suoraan Helsinki-Dubai tai koneenvaihdolla Skandinaavien kautta. Finnair lentää ns. talvikaudella eli Dubain parhaalla turistikaudella myös suoria lentoja Helsinki-Dubai jopa seitsemän kertaa viikossa.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Dubaihin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Ateena

Tässä parhaat vinkit Ateenan hotelli -kysymykselle.

Monastiraki- tai Syntagma-metroasema läheisyydessä on loistava vaihtoehto hotellille, kun haluat majoittua lähelle nähtävyyksiä ja päästä lentokentälle metrolla ilman vaihtoja. Näistä Monastiraki on hieman rauhallisempi ja sen lähellä on enemmän hyviä ravintoloita ja illanviettopaikkoja.

Myös Plaka ja Psirri kaupunginosat ovat hyvä vaihtoehto hotellille, kun varmistat, että hotelli sijaitsee lähellä Monastirakin metroasemaa.

Jos on lähdössä Piraeuksen satamasta muualle Kreikkaan lautalla ja haluaa yöpyä lähistöllä, on tähän lukuisia vaihtoehtoja. Hyvätasoinen majapaikka satamassa on esimerkiksi Piraeys Port Hotel. On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että ydinkeskustan metroasemilta kuten Omoniasta on vain 20 minuutin metromatka Piraeukseen.

Autonvuokraus Ateena

Autonvuokraus Ateena-vinkkejä! Ateenassa on monia kansainvälisiä autovuokraamoja. Ateenan autonvuokra kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä. Se on kaikkein edullisinta.

Varaa autonvuokraus Ateenassa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Ateena

Äkkilähdöt Ateenaan on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Ateenaan lennetään suorilla lennoilla Helsingistä sesonkiluonteisesti huhtikuusta eteenpäin Norwegian Airlinesillä, Finnairilla ja kreikkalaisella Aegean Airlinesillä suorilla lennoilla Helsinki-Ateena-Helsinki. Ateenaan pääsee kuitenkin monilla lentoyhtiöillä päivittäin ja montakin kertaa päivässä yhdellä koneenvaihdolla Euroopassa.

Norwegian Airlinesillä on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Ateenan lennot saattaa saada jopa alle 120 euron.

Äkkilähtö Ateenaan onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Ateenan kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Ateena-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Ateenaan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Ateenan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter