Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Amsterdam

Halvimmat lento+hotellit

mistämihinlähtöpaluu haettuhalvin hinta / hlö3+ tähden hinta / hlöhae
HelsinkiAmsterdam21.5.202024.5.20203 pv sitten280,91 €280,91 €Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin hinta / 3+ tähden hinta / hlö
HEL AMS21.5.20 24.5.20280,91 € 280,91 €
haku: 3 pv sittenHae
* Hinnat ovat viimeisen 3 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia yhdelle aikuiselle. Näet tämän hetken hinnan kahdelle klikkaamalla hintaa.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Amsterdam

Lennot Amsterdam
Hotelli Amsterdam
Autonvuokraus Amsterdam
Äkkilähdöt Amsterdam
Amsterdamin kartta

Amsterdamin yössä tuikkivat tähdet ja valot, jotka koristavat 1200 siltaa melkein 200 kanaalin yllä.

Kanaaleista voit nauttia talviaikaan luistelemalla niitä pitkin paikallisten tavoin tai hyppäämällä kesällä lasikattoisen veneen kyytiin, joka kuljettaa sinut kanaaleja pitkin satumaisen kaupungin lumoihin. Matkailijan iloksi Amsterdamin kanaalien ja satojen siltojen keskeltä löytyvät myös museot, kuten Vincent van Cogh ja Rembrandthuis museo, Artis eläintarha ja Albert Cuyp kirpputori. Myös antiikkiliikkeet, kahvilat ja yökerhot ovat käynnin arvoisia kohteita kaupungissa.

Kanavaristeilyn jälkeen on hyvä tutustua Amsterdamin nähtävyyksiin myös jalkaisin. Hyvä paikka aloittaa kaupungin nähtävyyksien kiertely on esimerkiksi Damsquare eli tuttavallisemmin Dam-aukio. Dam on Amsterdamin keskeisin aukio, jonka laidalla komeilee kuninkaallinen palatsi, paikallisittain Koninklijk Paleis, sekä myöhäisgoottilainen kirkko, Nieuwe Kerk.

Amsterdamin ravintolatarjonta on monipuolinen, ja kaupungissa voikin tehdä helposti makumatkan maailman ympäri. Tyypillisten hollantilaisten ruokien sijaan paikalliset suosivat esimerkiksi kiinalaisia, portugalilaisia ja ranskalaisia ravintoloita. Hinta-laatusuhde on useimmiten mainio pahimpia turistikeskittymiä lukuun ottamatta, mutta kannattaa varautua siihen, että hinnat ovat suurin piirtein Suomen tasolla.

Toisaalta kaupunki tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästään, ja erityisesti kesäaikaan Amsterdamin yö houkuttaa juhlijoita kuin kirkasvalolamppu kärpäsiä. Iltaa voi viettää joko jazz-klubeilla, pubi- ja loungehenkisissä istuskeluravintoloissa tai tanssilattialla jossain kaupungin monista yökerhoista.

Amsterdamiin pääsee todella kätevästi junalla lentokentältä suoraan. Jos haluaa tutkia Alankomaita muutenkin, on juna älyttömän kätevä matkustusmuoto siihen.


Lennot ja hotelli Amsterdam

Lennot Amsterdam

Amsterdamin lennot kestää pari tuntia Helsingistä. Nykyään on tarjolla ruhtinaallisesti suoria lentoja Suomesta. Norwegian Airlines lentää joko suoraan Helsinki-Amsterdam tai koneenvaihdolla Skandinaavien kautta. Finnair lentää suoraan Helsinki-Amsterdam-Helsinki väliä päivittäin ja KLM:n halpalentoyhtiö Transavia lentää myös Helsinki-Amsterdam. Valinnanvaraa löytyy ja hintakilpailu on asiakkaan kannalta hyvä!

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Amsterdamiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Amsterdam

Tässä parhaat vinkit Amsterdam hotelli -kysymykselle. Amsterdamissa on melkoinen määrä hotelleja, hostelleja ja Bed ja Breakfasteja. Amsterdam on myös ympäri vuoden aika lailla täynnä turisteja, niin majoituspaikkoja tarvitaan. Airbnb on erittäin hyvä vaihtoehto myös majoitukselle.

Kaupungin keskiaikaisessa keskustassa on paljon hotelleja, ja erityisen hyvin niitä löytyy Centraal Station -päärautatieaseman eteläpuolelta, jonne on helppo päästä lentokentältä. Sieltä on myös vaivaton kävellä miltei mihin tahansa keskustan osaan ja päästä kaikkialle kaupunkiin julkisilla menopeleillä.

Museumplein-alue on rauhallisempi alue, kuin Centrum ja Nieuwmarkt-aukio lähellä Centraal Station -päärautatieasemaa, ja sen kanavat tarjoavat rauhallisemman ja tunnelmallisemman yöpymisseudun kuin kiireinen ja monilta paikoilta kivikaupunkimainen vanha keskusta, joka sekin kuitenkin on melko tunnelmallinen alue.

Autonvuokraus Amsterdam

Autonvuokraus Amsterdam-vinkkejä! Amsterdamissa on kaikki kansainväliset autovuokraamot edustettuina. Amsterdamin autonvuokraus onnistuu helposti joko suoraan kentältä tai kaupunkitoimistoista, joita on useita Amsterdamissa. Amsterdamin autonvuokraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä - sen saa edullisemmin ja paremmin ehdoin vakuutuksineen.

Varaa autonvuokraus Amsterdamissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Amsterdam

Äkkilähdöt Amsterdamiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Amsterdamiin lennetään läpi vuoden päivittäin Norwegian Airlinesin, Finnairin, KLM:n ja Transavian siivin suorilla lennoilla Helsinki-Amsterdam-Helsinki.

Varsinkin Norwegian Airlinesillä ja Transavianilla on usein tarjouksia, kun varaa hyvissä ajoin ja Dubain lennot saattaa saada jopa alle 100 euron.

Äkkilähtö Amsterdamiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Amsterdam kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Amsterdam-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Amsterdamiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Amsterdamin kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter