Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Puerto Plata

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Puerto Plata

Lennot Puerto Plata
Hotelli Puerto Plata
Autonvuokraus Puerto Plata
Äkkilähdöt Puerto Plata
Puerto Platan kartta

Puerto Platan paratiisimaisessa ympäristössä kaikki rentouttavan rantaloman ainekset ovat aivan käden ulottuvilla. Upeiden rantamaisemien ohella Puerto Platan matkailuvaltteja ovat hyvät harrastusmahdollisuudet ja tasokkaat hotellit.

Puerto Plata on erityisesti talvikauden lomakohde. Suosituin matkustusaika on marraskuulta huhtikuulle. Puerto Plata on ilmastoltaan lämmin ja kostea. Lämpötilat pyörivät 30 asteen tuntumassa ympäri vuoden ja sadekuurot ovat todella yleisiä vuodenajasta riippumatta.

Puerto Plata sopii mainiosti rennolle rantalomalle tai vaikka uusia seikkailuja etsiville matkailijoille. Koskenlasku, vaijeriliut ja syvänmerenkalastus saavat adrenaliinin sopivasti virtaamaan lämpimässä auringossa.

Rantaelämän ja urheilulajien ohella Puerto Platassa kannattaa tutustua myös alueen kulttuuriin. Vaikka hotellit ja matkailu ovatkin valloittaneet osansa rannikon maapinta-alasta, löytyy Puerto Platasta vielä aidon karibialaista tunnelmaa.


Lennot ja hotelli Puerto Plata

Lennot Puerto Plata

Finnair aloittaa suorat reittilennot Puerto Plataan talvikaudella 2017-2018. Se helpottaa monien halukkaiden lentämistä tähän kuvankauniiseen saareen. Helsinki-Puerto Plata-Helsinki lennot löytyy myös monelta eri lentoyhtiöltä yhdellä tai kahdella koneenvaihdolla. Yhteyksiä on valtavasti.

Kun haluat löytää halvat lentohinnat Puerto Plataan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Puerto Plata

Tässä parhaat vinkit Puerto Platan hotelli pohdinnalle.

Puerto Platassa on monia hotellialueita lähellä rantoja. Puerto Platan hotellit ovat usein all-inclusive tyylisiä.

Playa Dorada on yksi suosituimmista rantakaupungeista Puerto Platalla. Siellä rantojen lisäksi on paljon aktiviteettimahdollisuuksia.

Sosualla on puolestaan yksi Puerto Platan kauneimmista rannoista. Puolikuun muotoinen ranta on suuressa suosiossa matkailijoiden kesken. Sinne kannattaa mennä nauttimaan elämän kaudeudesta.

Autonvuokraus Puerto Plata

Puerto Platasta lentokentältä löytyy kaikki kansainvaliset autonvuokrausyritykset. Jos aikoo pysytellä vain Puerto Platan alueella, ei autonvuokrausta välttämättä tarvita.

Varaa autonvuokraus Puerto Platalla turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!Äkkilähdöt Puerto Plata

Parhaat matkatarjoukset Puerto Platan hemmottelulomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Puerto Plataan ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Puerto Platan kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter