Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Orlando

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Orlando

Orlando on suosittu lomakohde, jonne matkailijoita houkuttelee kuuluisat teemapuistot, loistavat shoppailumahdollisuudet ja lukuisat golf kentät. Tunnetuimmat teemapuistoista kuuluvat joko Walt Disney World tai Universal -teemamaailmoihin. Orlandossa on myös muun muassa SeaWorld ja hieman kauempana kaupungista Legoland. Teemapuistojen lisäksi kaupungissa on vesipuistoja kuten Universalin Wet ’n Wild ja Disneyn Typhoon Lagoon.

Lennot Orlando
Hotelli Orlando
Autonvuokraus Orlando
Äkkilähdöt Orlando
Orlandon kartta

Teemapuistojen lisäksi kaupungissa on myös muuta nähtävää. Lake Eola -järvi ja sitä ympäröivä puisto ovat yksi kaupungin tunnetuimmista maisemista. International Drive on Orlandon keskustan ulkopuolella kulkeva tie, jonka varrella sijaitsee paljon nähtävyyksiä, ravintoloita, hotelleja ja ostoskeskuksia. Tien varrelta löytyvät muun muassa Madame Tussauds -vahakabinetti ja SeaWorld -teemapuisto.

Matkakohteena Orlando on monipuolinen vaihtoehto, sillä kaupungissa on paljon tekemistä. Teemapuistot houkuttelevat erityisesti lapsiperheitä lomailemaan kaupunkiin. Puistojen lisäksi matkailijat viihtyvät kaupungin ostoskeskuksissa ja golfkentillä.

Lennot ja hotellit Orlando

Lennot Orlando

Orlandon lennot ovat nykyään Suomesta käsin todella edullisia. Jopa 350 euron pintaan näkyy lentoja vähän väliä olevan tarjolla. Orlandoon pääsee lentämään yhdella koneenvaihdolla joko Euroopassa tai USA:ssaKun haluat löytää halvat lennot Orlandoon, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotellit Orlando

Tässä parhaat vinkit Orlandon hotellit.

Orlandossa on paljon eritasoisia majoitusvaihtoehtoja. Jos tarkoituksenasi on vierailla vain Disneylandin puistoissa, etkä liikku kauemmaksi, on parhain vaihtoehto ottaa hotelli Disneylandin sisältä. Alueella pääsee liikkumaan bussilla ja junalla, jotka kuljettavat puistojen sekä hotellien väliä ja ovat tarkoitettu vain alueen sisällä majoittuville. Etäämmälle majoittuvan kannattaa ehdottomasti vuokrata auto loman ajaksi. Se helpottaa kulkemista huomattavasti.

Orlandossa erittäin suosittu majoittumisvaihtoehto on vuokra-asunto, joita on pilvin pimein tarjolla joka puolella kaupunkia, myös kaupungin ulkopuolella. Voit vuokrata joko kerrostaloasunnon eli condon, rivitaloasunnon town house tai ihan oman talon.

Autonvuokraus Orlando

Autonvuokraus Orlando-vinkkejä!

Autonvuokraus Orlandossa on aikalailla ehdoton liikkumisen kannalta. Vuokra-autoja välittäviä yrityksiä on Orlandossa runsaasti tarjolla. Jos vuokraat auton koko lomasi ajaksi, helpoin tapa on ottaa vuokra-auto jo lentokentältä käyttöösi. Jos taas aiot vuokrata auton vain muutamaksi päiväksi käyttöösi, voit sopia auton vuokrauksesta suoraan hotellisi autonvuokraamosta tai jonkun muun majapaikan lähistöllä olevan vuokraamon kanssa. Varaus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä halvimman hinnan saamiseksi.

Autonvuokrausyrityksiä on paljon, ja hinnoissa ja vuokrausehdoissa on eroja. Joten jos ei ole aiempaa kokemusta jostakin yrityksestä, kannattaa ottaa mahdollisimman paljon selvää yrityksen ehdoista ja lisämaksuista, ettei yllätys lisämaksuja tule.

Varaa autonvuokraus Orlandossa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!

Äkkilähdöt Orlando

Äkkilähdöt Orlandoon on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Orlandoon lennetään läpi vuoden päivittäin monen eri lentoyhtiön siivin. Talvisin Finnair lentää Helsinki-Miami suorilla lennoilla.

Äkkilähtö Orlandoon onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Orlandoon kaupunki- ja rantalomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Orlando-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Orlandoon ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Orlandon kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter