Suomalaista palvelua

Matkat > Lennot ja hotelli Frankfurt

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu
Aikuisia Lapsia (0-17v.)
Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot ja hotelli Frankfurt

Autamme sinua löytämään halvimmat ja parhaat kaupunkilomapaketit Frankfurtiin. Vertaa ja varaa kaupunkiloma Frankfurtiin Poptravelin hakumoottorissa ja säästät paljon rahaa ja aikaa.

Lennot Frankfurt
Hotelli Frankfurt
Autonvuokraus Frankfurt
Äkkilähdöt Frankfurt
Frankfurtin kartta

Frankfurt am Main (lyhennettynä pelkkä Frankfurt) tunnetaan pilvenpiirtäjistään, ' messuistaan ja vilkkaasta lentokentästään, mutta kaupunki on myös monipuolinen lomakohde täynnä nähtävyyksiä, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia.

Frankfurtiin matkustetaan ensisijaisesti kaupunkilomalle tai työmatkalle. Arkkitehtuuristaan tuttu kaupunki sopii loistavasti perinteiselle kaupunkiseikkailulle. Kaupunkikohteena Frankfurt tarjoaa kävijöille mainiot shoppailumahdollisuudet, runsaan ravintolatarjonnan sekä runsaasti kahviloita. Modernien pilvenpiirtäjien lisäksi kaupungista löytyy myös kauniita kirkkoja, vanhoja kauppiastaloja ja muita rakennuksi eri aikakausilta.

Pilvenpiirtäjiensä vuoksi Frankfurt saattaa aluksi vaikuttaa kokoistaan suuremmalta kaupungilta, jossa voi alkuun vaikuttaa siltä että liikkuminen paikasta toiseen tapahtuu vaikeasti. Välimatkat Frankfurtissa ovat kuitenkin lyhyehköjä, ja nähtävyydeltä toiselle voi kävellä. Hyvin toimivan julkisen liikenteen käyttö kuitenkin parantaa liikkumismukavuutta. Frankfurtin julkisen liikenteen verkosto käsittää niin metron (U-bahn), paikallisjunat (S-bahn), raitiovaunut kuin bussitkin. Matkailijalle raideliikenne on yleensä helpoin ja nopein vaihtoehto.

Lennot ja hotellit Frankfurt

Lennot Frankfurt

Frankfurtin lennot on helppo varata ja verrata Poptravelin hintavertailussa. Frankfurtiin pääsee helposti suorilla lennoilla Helsingistä.

Hotellit Frankfurt

Tässä parhaat vinkit Frankfurtin hotellimajoitukselle.

Moni yöpyy mieluummin keskustan ytimen ulkopuolella, missä on edullisempia huoneita mutta mistä on sopiva kävelymatka ydinkeskustaan ja hyvät kulkuyhteydet läheisiltä metroasemilta ja raitiovaunupysäkeiltä.

Bahnhofsviertel alueella on hyvä majoittua, jos haluaa yöpyä keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä messukeskusta ja ydinkeskustaa mutta rauhallisella ja kohtuuhintaisella alueella.

Mikäli Frankfurtiin saapuu messuille, kannattaa yöpyä messukeskuksen metroaseman lähistöllä olevalla alueella. Täältä on melko lyhyt kävelymatka ydinkeskustaan, ja metroasemalta pääsee hyvin nopeasti päärautatieasemalle ja muihin kaupungin osiin.

Autonvuokraus Frankfurt

Autonvuokraus Frankfurt-vinkkejä!

Jos Frankfurtin keskustan alueelta ei ole liikkumassa pidemmälle, kannattaa käyttää Frankfurtin erittäin kätevää julkista liikennettä.

Varaa autonvuokraus Frankfurtissa turvallisesti ja edullisesti tästä, Poptravelin autonvuokrausosioista!

Äkkilähdöt Frankfurt

Äkkilähdöt Frankfutiin on varattavissa helposti ja vaivattomasti. Äkkilähtö Frankfurtiin onnistuu vaikka samana päivänä - lentoyhteyksiä on niin valtavasti. Parhaat matkatarjoukset Frankfurtin kaupunkilomalle löytyy Poptravelin lento+hotelli Frankfurt-hakukoneesta. Yllä olevasta hakulaatikosta pääset valitsemaan omat matkustuspäivät ja pääset vertailemaan satojen eri vaihtoehtojen väliltä yhdellä haulla.

Poptravelin "Minne lennot halvalla"-osiossa pääset selaamaan helposti kaikkein halvimmat lennot Frankfurtiin ja pystyt määrittelemään kuukauden, jolloin haluat matkustaa!

Frankfurt kartta

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter