Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Tampa, FL

Tampa, FL - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Tampa, Yhdysvallat

Tampa kartta
Tampa, USA valuutta
Tampa sää
Tampa nähtävyydet

Tampa on Floridan kolmanneksi suurin kaupunki, jonka väkiluku vuonna on noin 350.000.

Tampa sijaitsee keskellä Floridan niemimaan länsirannikkoa ja Tampa on monikulttuurillinen,aurinkoinen ja lämmin lomakohde, josta löytyvät erittäin tasokkaat museot, jännittävät nähtävyydet sekä loputon määrä viihdettä. Rannat ja golfkentät kutsuvat aurinkoon, mutta oma kokemuksensa on myös nauttia tiiviistä tunnelmasta urheilun parissa: kaupungin NHL-joukkue on Tampa Bay Lightning ja NFL-joukkue Tampa Bay Buccaneers.

Tampassa kannattaa ehdottomasti vierailla huvipuisto Busch Gardens Entertaiment Park:ssa. Siellä saa vauhtia kaikki hurjapäisimmätkin vauhdinrakastajat.

Kultuurireinnoista kiinnostuneille, Tampasta löytyy myös huippukonsertteja tarjoava Ford Amphitheatre, joka ei tuota pettymystä koskaan.

Tampassa avattiin vuonna 1995 upea merenalainen maailma, The Florida Aquarium, jossa viihtyy kaikki vauvasta vaariin värikkäiden ja erikokoisten merenelävien joukossa.

Lennot Tampa

Tampa nähtävyydet

1. Merenalainen maailma The Florida Aquarium.

2. Musiikkielämyksiä tarjoava Ford Amphitheatre.

3. Huvipuisto Busch Gardens Entertaiment lapsille ja lapsenmielisille.

Halvat lennot Tampaan

Kun haluat löytää halvat lennot Tampaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Lennot Tampaan löytyy monella tavalla. Star Alliansiin kuuluvat Lufthansa ja United Airlines mm. lentävät Tampaan erittäin hyvillä aikatauluilla väliä Helsinki-Tampa-Helsinki. Monella muullakin lentoyhtiöllä pääsee Tampaan yhdellä koneenvaihdolla.

Lento ja hotelli Tampaan löytyy edullisesti matkapaketti-osiostamme. Säästät reilusti paketoimalla Tampaan matkan Poptravelin lento ja hotelli-osiossa.

Tampa, USA:n valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein.

Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti).

Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Lennot ja hotelli Tampa

Tampa sää

Tampan ilmasto on subtrooppinen. Kesät ovat kuumia ja kosteita ja talvet Suomen kesää vastaavia. Paras aika matkustaa Floridaan on talvikuukausien aikana, jolloin ilmasto on miellyttävän lämmin.

Atlantin hurrikaanikausi ajoittuu heinäkuusta marraskuuhun, jolloin Floridaankin voi rantautua merellä syntyneitä myrskyjä. Yleensä hurrikaanit ovat kuitenkin jo heikentyneet Floridaan saapuessaan ja vain harvoin myrskyt iskevät alueelle kovalla tuhovoimalla.

Tampa kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Tampa, FL

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter