Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Seattle, WA

Seattle, WA - Yhdysvallat (USA)

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiSeattle, WAsu 30.5.2021su 6.6.202112 pv sitten1004,00 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL SEA 30.5.21 6.6.211004,00 € -
haku: 12 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Seattle, Yhdysvallat

Seattle kartta
Sää Seattle
Valutta Seattle, Yhdysvallat
Lennot Seattle, Yhdysvallat
Seattle nähtävyydet

Seattle kuuluu Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltioon, ja se sijaitsee Tyynen valtameren rannalla lähellä Kanadan rajaa. Jos roadtrippiä suunnittelee, niin täältä useimpien matka alkaakin, ja sitten jatkavat Highway 1 -valtatietä alas kohti Kaliforniaa - maailman yhdeksi kauneimmista kehuttua rantatietä pitkin.

Kahvilakulttuuri Seattlessa on vahvasti näkyvää päivittäisessä arjessa. Se ei niinkään ole ihme, sillä Seattlesta onkin kotoisin suuret kahvilaketjut, kuten Starbucks ja Tully´s Coffee. Parhaat kahvit tarjotaan kuitenkin pienissä kahvipuodeissa, jotka suurinosa on sisustettu olohuonemaisiksi vilttien kera.

Seattle USA lennot

Rock-musiikin ystäville kaupunki on loisto kohde. Kaupunki nimittäin tunnetaan Grunge-musiikin kotina. Konsertteja pidetään pienistä katusoittajista isoihin stadionikeikkoihin useasti vuodessa.

Seattle valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein. Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti). Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Seattle sää

Suurin osa Seattlen sateista tulee talvikuukausina, joka merkkaa vain hyvää kesäkuukausille, sillä kesällä ei niinkään sada. Vähiten sataa heinäkuussa, jolloin lämpötilakin on korkeimmillaan. Seattlessa korkeimmillaan on noin 23 astetta kesällä. Talvella lämpötila ei kutienkaan laske alle nollan, vaan pysyttelee viiden tienoilla.

Lennot Seattle, USA

Kun haluat löytää halvat lennot Seattleen, USA, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä lentohintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Seattle USA
Lennot Seattleen löytyy kätevästi monelta eri lentoyhtiöltä. Esim SAS lentää Seattleen erittäin hyvillä aikatauluilla suoraan Skandinaviasta. Uset muutkin lentoyhtiöt lentävät Seattleen yhdellä koneenvaihdolla Suomesta.

Seattle nähtävyydet

Seattlen kauppahalli Pike Place Market on näkemisen arvoinen paikka. Ennenvanhaan kauppahallissa myytiin kalaa, mutta mykyään se on täynnä paljon muutakin kuin kalaa. Täältä löytyy esimerkiksi ensimmäisen Starbucksin liiketila, levydivareita ja pieniä ravintoloita.

Kaupungin oma näköalatorni Space Needle on myös nähtävä, sillä se tosiaan on turistien kestosuosikki vuodesta toiseen! Se kohoaa kaupungin yläpuolelle 184 metrin korkeuteen.

Lapsille Seattlesta löytyy paljon viihdykettä. Hyviä koettavia Seattlessa ovat muun muassa valasretki, Pike Place Market, Boeingin ilmailu- ja avaruusmuseo ja Mount Rainierin kansallispuisto.

Seattle kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Seattle, WA

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter