Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > San Juan, Puerto Rico

San Juan, Puerto Rico - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot San Juan, Puerto Rico

San Juan, Puerto Rico kartta
San Juan, Puerto Rico valuutta
San Juan, Puerto Rico sää
San Juan, Puerto Rico nähtävyydet

Puerto Rico on Karibialla "Paratiisi paratiisissa".

Eksoottinen ja ystävällinen Puerto Rico tarjoaa Karibianmeren elämää parhaimmillaan. Vierailija saa rentoutua upeilla hiekkarannoilla, vierailla San Juanin kaupungissa ja kokea puertoricolaista kulttuuria ja elämänmenoa aitiopaikalta, sekä maistaa kolmen eri maan keittiöiden sekoitusta olevia ruokia, jotka vievät kielen mennessään. Puerto Ricosta löytyy myös ainutlaatuista luontoa ja ilmiöitä, joita ei muualla näe.

Puerto Rico on juuri se, mitä länsimaalainen matkailija Karibianmereltä unelmoi. Siellä on valkeita hiekkarantoja, koskematonta sademetsää ja kulttuurien kohtaamista. El Yunquen -sademetsä on ainoa maailmassa, joka on täysin luonnontilassa säilynyt sademetsä.Lennot Puerto Ricoon

Puerto Ricon parhaat rannat

Puerto Rico on rantojen luvattu saari, jota ympäröivä Karibianmeri on vuoden ympäri lämmin, turkoosi ja houkutteleva.

Rantakohde kannattaa valita omien mieltymysten mukaan. Surffaajille paras valinta on Rincon ranta, jota on kehuttu yhdeksi maailman parhaista surffaamiseen sopivista rannoista. Muita kauniita ja matkailijoille sopivia rantoja ovat esimerkiksi Boqueron ja Luquillo. Snorklaamisesta tykkäävien kannattaa suunnata El Coventon rannalle.

Kirkkaan veden ja runsaan merenalaisen elämän vuoksi monet rannat sopivat hyvin myös snorklaajille. Edellä mainittujen lisäksi kannattaa kokeilla myös läheisten pikkusaarten, Viequesin ja Culebran antimia.

Huikea luonnon oma valoshow - eliöt valaiset koko Puerto Mosquiton rannan

Viequesin saarella sijaitseva Puerto Mosquitolla pääsee katsomaan yhtä maailman ihmeellisimmistä luonnonilmiöistä. Vedessä asustavat eliöt tuottavat valoa ja ne saavat veden hohtamaan!

Tähän mielettömään luonnonilmiöön kannattaa tutustua pimeän aikaan, silloin valoilmiö on vaikuttavimmillaan. Puerto Mosquitolle järjestetään ohjattuja retkiä, joilla tähän luonnonihmeeseen pääsee tutustumaan kanootin kyydissä.

Rento ja letkeä Puerto Rico

Puerto Rico kuuluu Isojen Antillien saariryhmään Karibianmerellä. Se muodostaa yhdessä lähellä olevien pienempien saarten kanssa Yhdysvaltoihin kuuluvan itsehallintoalueen. Puerto Ricon pääkaupunki on San Juan. Puerto Ricossa asuu noin 4 miljoonaa asukasta. Saarella on useita eri väestöryhmiä. Hyvin suuri osa asukkaista puhuu äidinkielenään espanjaa. Englannilla on nykyään virallisen kielen asema, joten matkailija pärjää myös sillä oikein hyvin.Salsa tanssi Puerto Ricossa

San Juan - pääkaupungin syke ja kuumat salsan rytmit

San Juan on ostosmahdollisuuksia ja yöelämää vilisevä Puerto Ricon sydän. San Juanin vanhastakauoungista löytyy pieniä kojuja ja eksoottista ruokaa. San Juanin yöelämään kiteytyy puertoricolainen elämänmeno ja ihmisvilinässä pääseekin tutustumaan paikallisiin ja nauttimaan osansa heidän ystävällisyydestään ja rennosta elämänasenteesta. Samalla voi nauttia Pina Coladan kuuman auringon alla. San Juanissa voi ajautua salsan vietäväksi tai etsiä rockhenkisiä klubeja tai rauhallisia ravintoloita.

Halvat lennot San Juaniin, Puerto Ricoon

Tähänkin paratiisisaareen pääsee nykyään helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Norwegian airlines aloittaa lennot San Juaniin, Puerto Ricoon marraskuussa 2015. Jopa viisi viikottaista lentoa Kööpenhaminasta, Oslosta, Tukholmasta ja Lontoosta suoraan San Juaniin. Helsingistä pääsee erittäin kätevillä aikatauluilla näihin lentoihin mukaan. Aiemmin Suomesta on parhaimmillaankin lennetty USA:n kautta, monen mutkan ja matkustustunnin kera. Halvimmillaan Helsingistä San Juaniin pääsee Norwegian Airlinesin siivin 441 € menopaluulento.

San Juan, Puerto Rico valuutta

Maassa on käytössä Puerto Rican Pesos. Niitä saa helposti vaihdettua San Juanissa. Toki maassa käy kaupoissa ja hotelleissa kaikki suurimmat kansainväliset luottokortit.

San Juan, Puerto Rico sää

Puerto Ricossa on trooppinen ilmasto, mutta Karibianmereltä puhaltavat ilmavirrat takaavat, että lämpötila useimmiten pysyy miellyttävän puolella. Sateita tulee eniten toukokuusta marraskuuhun. Paras aika matkustaa Puerto Ricossa on kuivana kautena joulu- ja huhtikuun välillä, kuten muuallekin Karibialle.

San Juan, Puerto Rico nähtävyydet

1. El Yunquen sademetsä - maailman ainoa täysin luonnontilassa säilynyt sademetsä.

2. Viequesin saarella Puerto Mosquiton meren eliöiden huikea valoshow.

3. Boquerón on yksi saaren kauneimmista rannoista.
Lisätietoja: Puerto Ricon viralliset matkailusivut

San Juan, Puerto Rico kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > San Juan, Puerto Rico

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter