Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > New Orleans, LA

New Orleans, LA - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot New Orleansiin, Yhdysvaltoihin

New Orleans kartta
New Orleans, USA valuutta
New Orleans sää
New Orleans nähtävyydet

Harva kaupunki Yhdysvalloissa on yhtä maaginen kuin afrikkalaista, intialaista, cajun- ja kreolikulttuuria yhdistelevä New Orleans. Tätä ranskalaisen ja espanjalaisen siirtomaa-ajan henkeä uhkuvaa kaupunkia pidetään myös jazz-musiikin todellisena kotipaikkana.

New Orleans sijaitsee Louisiana osavaltiossa ja New Orleans on tämän osavaltion yksinoikeutettu timantti! Kaupunki on perustettu 1700-luvulla tai siis tarkemmin ranskalaiset perustivat Nouvelle-Orléansin 1718 ja siitä tuli Ranskan Louisianan pääkaupunki 1722. Traaginen Katrina-hirmumyrsky vahingoitti tätä kaunista kaupunkia vuonna 2005 ja siellä on edelleen massiiviset korjaustyöt meneillään.Halvat lennot New Orleans

New Orleans tunnetaan muun muassa kuuluisista jazz-muusikoistaan, kuten Louis Armstrongista. Se tunnetaan myös kreolikulttuuristaan ja haitilaisten maahanmuuttajien mukanaan tuomasta voodoosta ja ruokaerikoisuuksistaan.

Kaupungissa järjestetään joka vuosi kuuluisa Mardi Gras -karnevaali.

New Orleansin merkittävimmät nähtävyydet ovat kaupungin ns. ranskalaiskorttelit eli French Quarter sekä erityisesti sitä halkova Bourbon Street -katu, joka on tunnettu yökerhoistaan ja klubeistaan.

Halvat lennot New Orleansiin, USA

Kun haluat löytää halvat lennot New Orleansiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta. Helsingistä pääsee Finnairin, Lufthansan, KLM:n, British Airwaysin ja monen muun lentoyhtiön siivin yhdellä koneenvaihdolla ja lentoyhtiökombinaatioilla New Orleansiin - halvimmillaan jopa 600 euron hintaan. Vertaa New Orleansiin lentohinnat Poptravlin hintavertailussa, niin et maksa liikaa!Vertaa lennot New Orleans

New Orleans, USA valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin hieman. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein. Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti). Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

New Orleans sää

New Orleans sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, jossa talvet ovat leutoja ja kesät kuumia sekä kosteita. Tammikuun keskilämpötila vaihtelee 6 - 17 °C välillä. Heinäkuussa lämpötilojen alin keskiarvo on 23 °C ja ylin keskiarvo 33 °C.

New Orleans nähtävyydet

1. Tunnetuin nähtävyyksistä on Ranskalainen kortteli eli Franch Quearter.

2. Garden District eli kaupungin vanha puutarhojen täyttämä asuinalue.

3. Voodoo-temppeli (The Voodoo Spiritual Temple).

Lähde: New Orleans tourist organization ja Wikipedia

New Orleans kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > New Orleans, LA

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter