Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Honolulu, HI

Honolulu, HI - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Honolulu, Havaiji

Honolulu, Hawaiji kartta
Honolulu, Hawaiji valuutta
Honolulu, Hawaiji sää
Honolulu, Hawaiji nähtävyydet

Havaiji on Yhdysvaltain 50. osavaltio ja Oahun saarella sijaitseva Honolulu sen pääkaupunki. Honolulu on rantalomailijan ja häämatkalaisen haaveiden matkakohde. Jo kuuluisan Waikiki Beachin nimi herättää mielikuvan auringonpaisteesta, trooppisesta ilmastosta ja valkeista hiekkarannoista. Havaijin ilmapiirissä vaikuttaa polynesialaisen kulttuurin perinteet tansseineen ja hulahameineen ja matkailijaa on vastassa hymyilevä ja rento havaijilainen vieraanvaraisuus.

Halvat lennot Hawaiji Waikiki Beachin hiekalla lekottelun lisäksi saarella on paljon nähtävää. Pearl Harborin tapahtumat jäivät historiaan vuodelta 1941 ja paikan päällä vierailu kuuluu ohjelmaan. Oahun saarella on tarjota myös kalastusretkiä, haita ja valaita voi bongailla veneretkillä ja kannattaa myös tutustua Diamond Headin kraateriin.

Hawaiji saarihyppelyä

Honolulu lienee Havaijin kuuluisin saari, mutta ehdottomasti kannattaa vierailla myös kuvankauniilla Kau'ain saarella. Rento ilmapiiri, melko vähäinen turistien määrä, kirkkaansininen merivesi ja kilometreittäin hiekkarantoja luovat mahtavat puitteet lomailijalle. Hanalein lahtialueella paikalliset nauttivat elämästään paratiisimaisissa tunnelmissa. Golfkenttiä on useita, kalastusmahdollisuudet ovat mainiot ja illallista voi nautiskella erinomaisissa ravintoloissa. Täältä voi myös vuokrata talon pitempääkin lomailua varten. Eikä tekisi lainkaan enää mieli palata lomalta kotiin.

Halvat lennot Hawaiji Big Island tulivuorineen on erinomainen päiväretken kohde jonne voi lentää kätevästi Honolulusta. Tulivuoren lisäksi Big Islandin vierailulla pääsee tutustumaan maailmankuuluun Mauna Loa Macadamia Nut tehtaaseen sekä Kona kahviin erikoistuneeseen kauppaa.

Mauin saari on myös monien vierailijoiden retkikohde. Mauin erikoisuutena ovat komeat vesiputoukset, vehreän vihreät maisemat ja purjelautailijoiden suosimat rannat.

Honolulu, Hawaiji valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin hieman. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein.

Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti).

Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Honolulu, Hawaiji sää

Hawailla on ihanan lämmin sää läpi vuoden. Kesäkuukausina on vain vähän sadetta, mutta talvikuukausina marraskuusta maaliskuuhun, sademäärät saattavat olla suhteellisen suuret. Mahtava matkustuskohde ympäri vuoden.

Honolulu, Hawaiji nähtävyydet

1. Sammuneen Diamond Head-tulivuoren kraateri, sen kylkeen on puhkaistu autotie, mistä pääsee kraaterin sisään ihailemaan näkymiä.

2. Oahun-saaren pohjoisrannikko on lainelautailun Mekka - ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka!

3. Polynesian Cultural Center (Oahu-saarella).

Aloha!

Honolulu, Hawaiji kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Honolulu, HI

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter