Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Fort Lauderdale, FL

Fort Lauderdale, FL - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat

Fort Lauderdale kartta
Fort Lauderdale, USA:n valuutta
Fort Lauderdale sää
Fort Lauderdale nähtävyydet

Kolmen vartin ajomatkan päässä Miamin kansainväliseltä lentokentältä sijaitse aurinkoinen, leppoisa ja lomailuun täydellisesti sopiva Greater Fort Lauderdalen alue, joka on sijainniltaan jatkoa Miami Beachin pohjoisosalle. Alueeseen kuuluu myös Hollywood ja Deerfield Beachit. Aluetta palvelee myös FLL International Airport, mutta suurin osa kansainvälisistä lennoista operoi kuitenkin vielä Miamin kentälle.

Lomailun keskus

Greater Fort Lauderdale on lomailun keskus paitsi pitkän rantaviivansa myös sieltä lähtevien Karibian risteilyalusten ansiosta. Muutama päivä alueen rauhallisista rannoista nauttien ennen tai jälkeen risteilyn on oiva vaihtoehto Miamille. Miamin painottuessa yhä enemmän kaupunkimaiseen vetovoimaan, tarjoavat Hollywood ja Fort Lauderdale vielä mukavaa floridalaista lomatunnelmaa. Rannat ovat siistejä ja lapsiystävällisiä, hotelleista on helppo liikkua kävellen kahviloihin ja ravintoloihin ja aurinko on taattu.

Lennot Fort Lauderdale Florida Aktiivilomailijat keksivät Fort Lauderdalen alueella helposti tekemistä. Evergladesin mahtava luonnonpuisto kattaa melkein kaksi kolmasosaa koko alueen pinta-alasta ja siihen on mahdollista tutustua esim. ilmaveneen kyydissä. Luvassa alligaattoreita ja muita suoalueen eläimiä eli pidä varasi! Evergladesissa asuu myös Seminole intiaaniheimo, joka esittelee elämäntapaansa mieluusti vierailijalle. Fort Lauderdalen edustalla on yli 100km koralliriuttaa, joten snorklaus ja laitesukellus on hyvin suosittua. Veneilijöille Fort Lauderdale on hyvä etappi ja aluetta leimaakin valtavat pienvenesatamat. Hyvällä tuurilla voit rannalla tutustua paikallisiin, jotka kutsuvat sinut veneellensä. Lenkkeily, pyöräily tai vaikka sauvakävely on rentouttavaa meri-ilman suhistessa korvissa.

Hotelleista ostoksille

Fort Lauderdale halvat lennot Hotellien hintataso on Fort Lauderdalessa hiukkasen edullisempi kuin Miamin South Beachillä. Kannattaakin valita hyvä hotelli, jolla on myös oma allasalue, sillä Atlantin valtameri voi talvisaikaan olla viileä. Sopiva majoituspaikka löytyy varmasti jokaiselle lompakolle ja kokoonpanolle. Monista hotelleista pääsee myös paikallisen shuttle-kuljetuksen avulla ostoksille yhteen maailman parhaista ostoskeskuksista, Sawgrass Millsiin. Las Olas Boulevard halkaisee Fort Lauderdalen kaupungin rannalta sisämaahan ja sen varrelta löytyy niin kauppoja kuin ravintoloitakin. People watching on parasta iltaisin kun katukahvilat ja baarit täyttyvät ihmisistä.

Halvat lennot Fort Lauderdale, USA

Kun haluat löytää halvat lennot Fort Lauderdaleen, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta. Helsingistä pääsee Norwegian Airlines, Finnairin, Lufthansan, American Airlinesin ja monen muun lentoyhtiön siivin yhdellä koneenvaihdolla Fort Lauderdaleen - halvimmillaan jopa 400 euron hintaan. Vertaa Fort Lauderdaleen lentohinnat Poptravlin hintavertailussa, niin et maksa liikaa!

Fort Lauderdale, USA:n valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin hieman. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein.

Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti).

Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Fort Lauderdale sää

Fort Lauderdalessa on täydellinen sää meidän Skandinaavien näkökulmasta talviaikaan. Siitäpä syystä eläkeiläiset viettävät usein talvet Floridassa - ilmaston on silloin Suomen kesän kaltainen, lempeän lämmin, vähäsateinen ja täydellinen leppoisan loman viettoon. Kesäaika, touko-syyskuu, onkin sitten erittäin lämmin, kostea, myrskyinenkin - niinkuin aina Karibian suunnalla siihen aikaan.

Fort Lauderdale nähtävyydet

1. Kansainvälistä huipputaidetta Museum of Artissa.

2. Floridan historiaa ja glamouria Stranahan ja Bonnet Housessa.

3. Tuhansia perhosia Butterfly Worldissä

Fort Lauderdale kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Fort Lauderdale, FL

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter