Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Denver, CO

Denver, CO - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Denver, USA

Denver on kullankaivajien 1850-luvulla perustama kaupunki. Yksi sen lempinimistä on Mile-High City, koska kaupunki sijaitsee 1,609 kilometriä merenpinnan yläpuolella eli yksi maili. Neliön muotoisen Coloradon ohut ilmanala saa matkailijan hengästymään pienemmästäkin askareesta. Täällä kananmunan keittäminen kestää normaalia kauemmin ja golf-pallot lentävät viheriöllä pidemmälle.

Lennot Denver USA
Eräs Denverin useista lempinimistä on The Thin City, hoikkien kaupunki. Tämän lempinimen taustalla on pienempi ylipainoisten osuus kuin muissa yhdysvaltalaisissa kaupungeissa, mitä selitetään erinomaisilla liikuntamahdollisuuksilla kaupungin läheisyydessä ja fyysisellä aktiivisuudella.

Denver kartta
Sää Denver
Valutta Denver, USA
Lennot Denver, USA
Denver nähtävyydet

Denver on yksi USA:n aurinkoisimmista kaupungeista: aurinkoisia päiviä on vuodessa noin 300, mikä vertautuu hyvin esimerkiksi floridalaisiin ja kalifornialaisiin kaupunkeihin. Denver on vastakohtaisuuksien kaupunki - aurinkoa piisaa kaikkein vaativimmillekin auringonpalvojille ja kuitenkin Denver on kuuluisa sijainnistaan vain 20 kilometriä Kalliovuorista, mistä löytyy maailman upeimmat laskettelurinteet.

Denverissä on kaiken kaikkiaan seitsemän ammattilaistason urheilujoukkuetta: koripallossa, amerikkalaisessa jalkapallossa, jalkapallossa, lacrossessa, jääkiekossa, rugbyssä ja baseballissa. Näistä Denverin tunnetuin ammattilaisseura on MLB-sarjan baseball-joukkue, kaupungin ylpeys Colorado Rockies, jonka koti-otteluita voi käydä seuraamassa Coors Field -stadionilla.

Coors Fieldsin hauska yksityiskohta on mm. se, että jos olet rivillä 20 ylemmällä tasolla, löydät itsesi purppuranväriseltä istuimelta, joka merkkaa sitä, että kohta on täsmälleen mailin (1,6 km) korkeudella merenpinnan yläpuolella.

Denver nähtävyydet

Denveriläisten ylpeys on MLB-sarjan baseball-joukkue, Colorado Rockies, jonka koti-otteluita voi käydä seuraamassa Coors Field -stadionilla. Stadion on itsessään nähtävyys ja sinne järjestetään maksullisia kiertokäyntejä halukkaille.

Red Rocks Park puiston amfiteatteri on paikka, jota kutsutaan maailman täydellisimmän luonnollisen akustiikan omaavaksi amfiteatteriksi. Mutta Red Rocks on poikkeuksellisen akustiikan ja live-musiikkikonserttiensa ohella myös muutoinkin erikoinen nähtävyys, sillä dinosaurukset vaeltelivat aikoinaan näitä geologisesti lumoavia maisemia. Red Rocks on monella tapaa olennainen Denverin kokemus, jollaista ei löydy muualta Yhdysvalloista. Musiikin ohella paikka tarjoaa mm. erilaisia filmiesityksiä, patikointipolkuja tutustuttavaksi, ja paljon muuta.

History Colorado Center, joka korvasi vuonna 2012 entisen Coloradon historiamuseon, toimii Golden Triangle Museon District alueella Denveriä. Museokeskus tarjoaa kokemuksena jännittävän ja uudenaikaisen tavan tutustua Coloradon historiaan.

Aspire Tours on kahden paikallisen naisen perustuma kiertokäynti-opaspalvelu, jonka ikimuistoisilla kierroksilla Denveriin voi käydä tutustumassa mm. paikalliseen pienpanimokulttuuriin, kaupunginosiin ja asuinalueisiin, historiaan, arkkitehtuuriin, jne. Aspiren palveluvalikoimista löytyy myös ryhmämatkoja Denverin ulkopuolelle, mukaanlukien matkat tutustumaan läheisiin majesteetillisiin kalliovuoriin. Mikäli osallistut pienpanimokiertokäyntiin RiNo kaupunginosaan, kierros käy yleensä tutustumassa pienpanimoihin kuten Epic, Black Shirt, Beryl, ja Our Mutual Friends, joissa pääset tutustumaan kunkin yhtiön taustatarinaan ja toimintaan, ja tietysti maistelemaankin tuotantoa.

Lennot Denver, USA

Kun haluat löytää halvat lennot Denveriin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä lentohintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Suomesta pääsee Dallasiin lentäen usealla eri vaihtoehdolla, yhdellä koneenvaihdolla. Hyviä yhteyksiä löytyy esim. Reykjavikin, Lontoon, Frankfurtin, New Yorkin kautta. Voit suodattaa Poptravelin hintavertailussa tuloksia, niin että näet vain tulokset, joissa on yksi koneenvaihto tai tuntimäärää, mitä lento saa kestää enimillään meno- ja paluulennoissa.

Sää Denver, USA

Denverissä on aurinkoisia päiviä on vuodessa noin 300! Vaikka kaupunki sijaitsee korkealla merenpinnan yläpuolella, on siellä vielä pitkällä lokakuussaki jopa +20 asteen lukemia.

Kylmimmät kuukauden ovat joulukuusta helmikuuhun, jolloin mennään miinuksen puolelle. Denver on erinomainen matkustuskohde säiden puolesta - läpi vuoden.

Valuutta Denver, USA

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein. Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti). Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla.

Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Denver kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Denver, CO

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter